Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim şimdi tutuştu muhtemelen.
    hemen bir barış elçisi yollayacaklardır..
    aman konuşma kulübe zarar verirsin falan filan.
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Sessizce bekleyelim itham etmeyelim iki tarafı da dinleyelim ondan sonra asıp keselim ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o degılde yarın fatıh tekke yonetım benı ıstemdı derse ne olacak kım kıme ınanacak??????????????????
        Ben ikisinede inanmamayı düşünüyorum......

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih ayıp etti.
          Yarın burda ol abi

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih ayıp etti.
            Daha durun arkadaşlar ya.

Yarın belli olacak her şey.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buyrun tekkeyi.Anlaşma yapılıyor fakat tekke bey yeniden anlaşalım diyor.ONDAN Sonra TRABZONSPOR lu Tekkeymiş.benim için tekke artık bu resmi açıklamadan sonra bitmiştir.Efsane falanda değil,fatih Akyel neyse benim İçin Tekke de odur.
              İnandın bu açıklamaya çünkü inanmak istiyorsun,
              para için giden adam bu kadar şeye katlanırmıydı ,rubin istanbul istediği paraya gider
              ama yönetim ne diyor görüşmedik ama anlaştık
              zenit onu hazırlık kampına çağırdı peki sen anlaçmadın mı zenitle niye çağırsın

yönetim tam bir komedi,fatih daha fazla zavallı duruma düşürmesin bunları bence
              bizde gözlerimizi yumalım
              görmemiş gibi yapalım
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayrettin Hacisalihoğlu 2 Fatih Tekke 0
                Yarın fatih 3-2 alır macı

Yorum

• İstifaaa. . !

Yorum

• Trabzonspor sembol futbolcusu fatih tekkeyi sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala ve 32 yasinda alamadi.

Bunu kabul etmek mümkün mü?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yarın burda ol abi
                      Ben burdayım 2006 dan beri
                      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• ayıbı bu işin başını çeken hayrettin efendi yapıyor.. merak ediyorum bu adamı meydanda hiç mi kimse görmeyecek tek başına..

Yorum

• Fatih'in basın toplantısında yapacağı açıklamalar inşallah doyurucu baştan sona aydınlatıcı şekilde olur...

Fatih'in para için gelmediği açıklaması doğru çıkarsa gider deniz kenarındaki kayalıklarda tek başıma oturur ağlarım.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalanlarını yüzlerine vurma zamanı gelmiştir.Umarım kaptan gereken açıklamayı yaparda Trabzonda bir Fatih Tekkeye ulaşamayan adamlar oturup utanmadan dinlerler...

Yazıktır günahtır bunun adı rezalettir.Koskoca kulübün yaptığı açıklamaya bak Kolombiyaya kadar gidip adam alanlar yanındaki Fatih Tekkeye ulaşamamış.Bu açıklamayı duyduktan sonra artık eminimki bu yönetimin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...

Yazıklar olsun Tsclubda harcadığım paralar haram olsun....
                            Yahu var mı böyle mantık.. senin o tsclup da harcadığın paralar Sadri Şener'in cebine mi gidiyor ? adı üstünde tsclup.. Trabzonspor'a veriyorsun sen o paraları.. oldu olacak maçlara da gitmeyin abi sırf Fatih için , Trabzonspor'u da desteklemeyin.

Yorum

• Şimdi Tekke'ye yalvaracaklar hemen ulaşacaklar açıklama yapmaması için
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• simdi olud..tekke konusmasaydi yalanci ,paraci fatihin oldugu belli olacakti..ama simdi isler tersine donebilir
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Çalışıyor...
                                X