İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
bu türk toplumunun geleneklerine hele trabzonspor taraftarının örfüne ananesine hiç yakışmaz
seversin sevmessin eleştirebilirsin en dogal hakkındır ama insanları yalancılıkla sahtekarlıkla suçlamaya hiç kimsenin hakkı yoktur
bu insanlar bir şehri bir markayı milyonlarca taraftarı olan bir kitleyi temsil ediyor
aşagıda yazılanlar bu formun bir kaç sayfasından başkan için yazılanlardan bir kaçı bunları yazanlarda bugün hakaret edenlerde aynı kişiler dün ak dediğine bugün ateşli bir şekilde kara diyeni nsanların ne inandırıcılığı ne saygınlığı nede fikirleri itibar görür önce eleştiri ile hakareti birbirinden ayırmamız lazım
tartıştığınız hakaretler savurduğunuz kişiler trabzonspor u temsil ediyor
lütfen
Müthiş bir insan hariika bir insan bir taraftar olarak ne düşünüyorsak Başkanımız da aynısını düşünüyor bizim gibi düşünüyor ve de bunu çıkıp programda çok seviyeli bir şekilde yüzlerine vuruyor
- Her alanda takımımızı savunan bir başkanımız olmayalı epey zaman oldu..
Tebrikler başkanım..
- adam gibi adam sadri başkan
senin tonton yanaklarını öpmek istiyorum yaaa
- Kendisine Sadri Baba diyoruz.
Bu herseyi ifade ediyordur herhalde
- Sadi şenerin ne çok parası nede elinin altında olan büyük adamları var bu başarıyı sadece yöneticiliği bilmesiyle yakalıyor zaten trabzonspra gerekli olan buuu(ama hani parada önemli yani)
- Sadri başkanın en az 6 yıl süreyle bakan olarak kalması lazım sürekli yönetim değiştrdik durduk hepsinin politikası ayrı ayrı. Vizyonu olan bir başkan mikrofon uzatılınca kekelemiyor saygı gösteriliyor kendisine. Ben çok daha iyi günleri göreceğimize eminim Sadri başkanla.
- Trabzonspor’u karşılık beklemeden sevdiğinizi çok iyi biliyoruz.
Yaptıklarınızın ya da yapamadıklarınızın kaynağı da bu diye düşünüyoruz.
Ama
Bazen hareket değil, duruş bile yeterli olabilir sayın Başkan.
İtiraf etmeliyim ki, yaptıklarınız kadar duruşunuz ve durduğunuz nokta da harikulade.
Lütfen böyle devam ediniz.
- buyuksun baskan. seninle sonuna kadar gidecez insallah. bu sene yada en gec seneye sampiyonuz. buna sonuna kadar inaniyorum.
- başkan süpersin sen inşallah uzun yıllar devam ederız senınle...
- Sadri Başkanın ömrü yettiği kadar bizim başkanımız olsa,bir senede neler yaptı,neler göreceğiz Allah razı olsun..
- çok seviyorum başkanımızı...O trabzonda kaybettiğimiz maçlarda onun üzgün halini görünce kahroluyodum...
- selçuk inan ve gökhan ünal güzel transferlerdi ama eziklerin elinden mehmet topuzu alırsan gerçekten çok çok çok büyük başkansın demektir
- Sizce de Onursal Başkanımızın değişmesi gerekmiyomu
- Takıma ne olursa olsun Sadri Başkanın sesini duydum mu bütün sorunlar kayboluo yav
- Sadri Sener olabildigince uzun süre bu kulüpte baskanlik yapmali.
Yorum