Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eminim ki her iki taraf da birbirinin yapacağı açıklamayı bekleyecektir.
    Yönetim açıklama yapar da Fatih hala suskun kalırsa kötü.
    Yönetim açıklama yapar ve Fatih de yalanlarsa çok daha kötü.
    "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
    Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
    Kazım Koyuncu

Yorum

• DHA haberine de itibar etmezsiniz siz.. işinize gelmez çünkü..

Salih Yazıcı; bütün msjların da neden Hayrettin Hacısalihogluna hitap ediyorsun ?

Yorum

• transferin kapanmasina son saniyeler kala yine bit transfere kalkarlar. Bu yönetim Insallah Senol Hocayi da harcamaz. Gökhan gitti tefo geldi acaba tefo sakatlandiginda ne olacak. Neyse ilk secimde bunlarda Albayrak gibi tarihin cöplügüne atilacak
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• haber61 e hemen birisi yorum yazmış fatih sattın bizi diye
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• dspor şimdi bağlantı yaptı muhabir ile.

büyük olasılıkla transfer olumsuz netilenecek sebep şimdilik ücret deniliyor ama fatih tekke ye ulaşamadığı için net bir bilgi alınamıyor gibi şeyler söyledi.

ben inanmıyorum para için olduğuna başka bir durumlar ve maalesef milleti kafayı yedirecek duruma kadar getirdiler.

hayırlısı olur inşallah herkes için.

Yorum

• Bütün medya başkan yöneticiler yalan söylüyor fatih'den tek bir açıklama yok.İlginç biraz mantıklı düşünün....

Yorum

• Ben size olani soyleyeyim:

Fatih Tekkenin Zenitten 600 bin avro alacagi vardi. Trabzonspor; Fatihin transferi icin ugrasmayip kendi gelsin moduna girince; Fatihin talimati uzerine menajeri Zenitle gorusup, adamlarin kapisinda yatip kalkip, bonservisinde indirim istedi. 2 milyon avro olan bonservis; Fatihin alacagi da dusulerek 1 milyon avro oldu. yani Zenit 400 bin avro inmis oldu; Fatih de 600 bin avroluk kismi cebinden odemis oldu..

Sonra TS ; Fatihin bonservis sorununu cozen menajerlerini de saygisizca aradan cikarinca menajerlerin de kafasi atti. damada zorla kiz verilmez ki moduna girdi. Fatihin Unala dedigi ise; anlastigimiz rakam tamam Unal abi de bu 600 bin avro cebimizden gitti; bu konuda yonetimimizin bir tasarrufu olacak mi? Unalda bi baskanla goruseyim dedi..

Baskan da bir sey olsada camura yatsam diye bekliyordu. Zaten surec boyunca Hayrettinle birlikte; Fatihi de menajerini de binbir turlu ezici demec vererek; aksi bir harekete zorlamislardi. Istediklerini elde ettiler.. Ihale Fatihde kalacak sekilde bu olayi noktaladilar.

Yok Fatih uyumsuz; yok yasli; yok cok para istiyor; yok haftasonu Zenit calismiyor; yok kulupte memurlar var; yok Fatih Tekkenin niyeti.. derken sabah oldu erken..

Her zaman dedim ; bir kere daha diyorum. Ideolojileriyle islerini karistiran insanlar yonetici olamaz. Olsada orda basarinin B'si omaz.
                Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tjükuzuyu fatih terim mi önerdi , hami mandıralı mı , yoksa jose mourinho mu ?
                  Colman'ı, Cale'yi, Gabriç'i, Egemen'i ??
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• sanki dersiniz messiyi transfer edecegiz, sanki dersiniz fatih tekke gelince trabzonspor sampiyon olacak anlamadım gitti, sanki artık bana fatihin trabzonspora gelmesi, fatihin trabzonsporda faydalı olması anlayısının onune gectigi izlemini bıraktı... neyse ya kavga edin etmeye devam edin kuru gurultu cıkarmaya devam edin izlemesi zevkli olmaya basladı...

Yorum

• Uğur Abi aydınlat şu işi ?

Yorum

• Yaziklar olsun,...hem yönetime hemde F. Tekke'ye...

Kimse kusura bakmasin, ben ne yönetimde ne de Fatih Tekke'de en ufak bir samimiyet göremiyorum...
                        Fatih Tekke transferini polemik konusu yapan herkese yaziklar olsun...
                        Ulasamadik, konusmadik, anlasamadik...hep ayni sözler...komedi devam ediyor.
                        Renkdaslarim, olay cok basit...mesele transfer, forvet, kaptan, para v.s....degil...mesele "paylasamamak"!!!
                        Neyi paylasamiyorlar biliyormusunuz?...

TRABZONSPOR'U...

Cok fazla gerilere gitmeye gerek yok, gecen sezon bu zamanlar bu takim Sampiyonluga kosuyordu...ama bu yönetim basariyi "paylasmak" istemedigi icin Sampiyonlugu rakibine hediye etti.

Yorum

• Fatih, bunca lafın üstüne çıkıp konuşmayacak mısın?
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu laflardan sonra çıkıp Tekke'nin konuşması lazım değil mi arkadaşlar..ama ne yazık ki artık zenit konuşma yasağı koymuş diyemeyeceksiniz. değil mi?

ben 2.30 civarlarında attığım mesajımda bu konuşma yasağının Türkler tarafından uydurulduğunu söylemiştim. ve sonra i dakikalarda kenan tekke imzalı gelen yazıda neden konuşmadığı açıklandı. ve bu neden bana hiç de kabul edilebilir gelmedi. artık boğazımıza kadar dayandı bu durum. bu normal bir konuşamama olmaktan çıktı..

eğer Fatih,birşeylerden korkmuyorsa çıkıp açıklasın ve yönetim beni hiç bir zaman istemedi desini...hala soruyorum çok mu zor
                            hiç zor değil , sadece biraz sabredeceksin...
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• suan maddi ve ozel sorunlar nedeniyle alamadik fatihi ama akilli projeler hayata gecirilip alinacak sezon sonu,, yakinda tesisin yanina bostan tarlasi ve sigir otlagi kuracagiz Allah in izniyle.. ts clublarda satacagimiz salam, sucuk ve bio salataliklardan elde edecegimiz gelirlerle ekonomik olarak rahatliyacagiz.. aydinlik gunler cok yakin

Yorum

• her seyden gectım 1 gundur forumda yazmadıgımız sey kaldı mı ha geldı ha gelecek menejer ortaya atıldı avukat ortaya atıldı.Bazılarımız hıc inanmadi yonetim en buyuk suclu dedi.Eger her sey hallolmus ve fatıh son anda fıyat yukseltmeye gıttıyse ve bu transfer bu sekılde yatmıssa.Her gun özür mail i atacagım yonetime

Yorum

Çalışıyor...
                                X