Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadri Şener bakalım daha hangi tükürüklerini yalayacak!

Yalancı insanlar!
    her ne olursa olsun trabzonspor başkanına ismi ile hitap edilmez

bu türk toplumunun geleneklerine hele trabzonspor taraftarının örfüne ananesine hiç yakışmaz

seversin sevmessin eleştirebilirsin en dogal hakkındır ama insanları yalancılıkla sahtekarlıkla suçlamaya hiç kimsenin hakkı yoktur

bu insanlar bir şehri bir markayı milyonlarca taraftarı olan bir kitleyi temsil ediyor

aşagıda yazılanlar bu formun bir kaç sayfasından başkan için yazılanlardan bir kaçı bunları yazanlarda bugün hakaret edenlerde aynı kişiler dün ak dediğine bugün ateşli bir şekilde kara diyeni nsanların ne inandırıcılığı ne saygınlığı nede fikirleri itibar görür önce eleştiri ile hakareti birbirinden ayırmamız lazım
    tartıştığınız hakaretler savurduğunuz kişiler trabzonspor u temsil ediyor
    lütfen

• Müthiş bir insan hariika bir insan bir taraftar olarak ne düşünüyorsak Başkanımız da aynısını düşünüyor bizim gibi düşünüyor ve de bunu çıkıp programda çok seviyeli bir şekilde yüzlerine vuruyor
    • Her alanda takımımızı savunan bir başkanımız olmayalı epey zaman oldu..

Tebrikler başkanım..
    • adam gibi adam sadri başkan
      senin tonton yanaklarını öpmek istiyorum yaaa
    • Kendisine Sadri Baba diyoruz.

Bu herseyi ifade ediyordur herhalde
    • Sadi şenerin ne çok parası nede elinin altında olan büyük adamları var bu başarıyı sadece yöneticiliği bilmesiyle yakalıyor zaten trabzonspra gerekli olan buuu(ama hani parada önemli yani)
    • Sadri başkanın en az 6 yıl süreyle bakan olarak kalması lazım sürekli yönetim değiştrdik durduk hepsinin politikası ayrı ayrı. Vizyonu olan bir başkan mikrofon uzatılınca kekelemiyor saygı gösteriliyor kendisine. Ben çok daha iyi günleri göreceğimize eminim Sadri başkanla.
    • Trabzonspor’u karşılık beklemeden sevdiğinizi çok iyi biliyoruz.
      Yaptıklarınızın ya da yapamadıklarınızın kaynağı da bu diye düşünüyoruz.
      Ama
      Bazen hareket değil, duruş bile yeterli olabilir sayın Başkan.
      İtiraf etmeliyim ki, yaptıklarınız kadar duruşunuz ve durduğunuz nokta da harikulade.
      Lütfen böyle devam ediniz.
    • buyuksun baskan. seninle sonuna kadar gidecez insallah. bu sene yada en gec seneye sampiyonuz. buna sonuna kadar inaniyorum.
    • başkan süpersin sen inşallah uzun yıllar devam ederız senınle...
    • Sadri Başkanın ömrü yettiği kadar bizim başkanımız olsa,bir senede neler yaptı,neler göreceğiz Allah razı olsun..
    • çok seviyorum başkanımızı...O trabzonda kaybettiğimiz maçlarda onun üzgün halini görünce kahroluyodum...
    • selçuk inan ve gökhan ünal güzel transferlerdi ama eziklerin elinden mehmet topuzu alırsan gerçekten çok çok çok büyük başkansın demektir
    • Sizce de Onursal Başkanımızın değişmesi gerekmiyomu
    • Takıma ne olursa olsun Sadri Başkanın sesini duydum mu bütün sorunlar kayboluo yav
    • Sadri Sener olabildigince uzun süre bu kulüpte baskanlik yapmali.

Yorum

• Bu başlık,çoğu arkadası birbirine düşman etti neredeyse,Yazık...

Ben Bu işin olmıyacağını bildiğim için,sizin gibi pek bir yıkıma uğramadım,

Yonetim alıcak olsaydı bugune kalmazdı,Transfer sezonu başladığı Gün alırdı..

Yani sizin adınıza üzgünüm,Yonetimin ipine Guvenerek Umutlar bağladınız için..

Bu insallah Son olur...
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Evet, yönetim beklediğim gibi yerel basında yazılan şeyleri söyledi. Fatih, şimdi senden kesinlikle cevap bekliyorum. Herkes bekliyor. Eğer birşey demiyorsan, yönetim doğru söylüyor demektir. Eğer gerçekten yönetimin dediği gibiyse de onların zamanında sana yaptıkları ayıba, büyük bir ayıpla karşılık vermiş oldun.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• fatih tekke den baskasini tanimayanlara: aha simdi yapdi size fatih tekkeniz!!!!

baska birsey bilmeyin bu dünyada, takdinizmi takiyorsunuz!

fatih bir kere adam olsa, askerligini düsünmeden gelirdi trabzona!

hersey ortada, trabzonspor.org.tr den de okuyabilirsiniz ki, zenit kulübü ile anlasilmasina karsin fatih tekke bizdenn kacmisdir, telefonlardan kacmisdir!
          adam resmen gelmek istemedi, para tatli geliyor orda demek!

birakin artik su milletin pesini, yeni forvet aldik, insallah hepsine 10 cekecek, ama biraz sabir gösterin!

fatih tekke konusunu su forumda bir kere daha okursam cinnet geciricem!!
          En büyük TS

Yorum

• transfer donduruldu ne demek yahu. ya olu yada olamdı tövbe tövbe. sıktılar her iki tarafta ya.

Yorum

• Kolombiya'dan Hamburg'un vs.. istediği futbolcu alınabiliyor ama Trabzon'daki Fatih Tekke alınamıyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sende hakkını helal et kardeşim ...
                Helal olsun abi , sen de hakkını helal et

Yorum

• Resmi site konuyu kapatmış. Olmadı, sağlık olsun.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu arada Zenit Kulübü yetkilileri, göreve gelen teknik direktörlerinin Fatih Tekke’yi yeni dönem için başlayacak hazırlık kampında görmek istediği bilgisini tarafımıza iletmişlerdir.
                    Su kisim yalanin daniskasi iste,zenitin hocasi daha düne kadar fatihi istedigini belirtmedi de fatihin yönetimle anlasamadigi gün mü takimda kalsin dedi.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hiç zor değil , sadece biraz sabredeceksin...

ne zamana kadar. ben sabrederim problem yok. ama transfer dönemi bittikten hemen sonra yapmak şartıyla

Yorum

• faitihin yakınları sabahtan beri yalancı diyordu başkana...bu resmi açıklamaya ne diyecekler..
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Sıra Fatih'te Açıklama Yapması Lazım.

Yorum

• çok çelişkili açıklama

Yorum

• Buyrun tekkeyi.Anlaşma yapılıyor fakat tekke bey yeniden anlaşalım diyor.ONDAN Sonra TRABZONSPOR lu Tekkeymiş.benim için tekke artık bu resmi açıklamadan sonra bitmiştir.Efsane falanda değil,fatih Akyel neyse benim İçin Tekke de odur.
                              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak suat kalkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                her ne olursa olsun trabzonspor başkanına ismi ile hitap edilmez

bu türk toplumunun geleneklerine hele trabzonspor taraftarının örfüne ananesine hiç yakışmaz

seversin sevmessin eleştirebilirsin en dogal hakkındır ama insanları yalancılıkla sahtekarlıkla suçlamaya hiç kimsenin hakkı yoktur

bu insanlar bir şehri bir markayı milyonlarca taraftarı olan bir kitleyi temsil ediyor

aşagıda yazılanlar bu formun bir kaç sayfasından başkan için yazılanlardan bir kaçı bunları yazanlarda bugün hakaret edenlerde aynı kişiler dün ak dediğine bugün ateşli bir şekilde kara diyeni nsanların ne inandırıcılığı ne saygınlığı nede fikirleri itibar görür önce eleştiri ile hakareti birbirinden ayırmamız lazım
                                tartıştığınız hakaretler savurduğunuz kişiler trabzonspor u temsil ediyor
                                lütfen

• Müthiş bir insan hariika bir insan bir taraftar olarak ne düşünüyorsak Başkanımız da aynısını düşünüyor bizim gibi düşünüyor ve de bunu çıkıp programda çok seviyeli bir şekilde yüzlerine vuruyor
                                • Her alanda takımımızı savunan bir başkanımız olmayalı epey zaman oldu..

Tebrikler başkanım..
                                • adam gibi adam sadri başkan
                                  senin tonton yanaklarını öpmek istiyorum yaaa
                                • Kendisine Sadri Baba diyoruz.

Bu herseyi ifade ediyordur herhalde
                                • Sadi şenerin ne çok parası nede elinin altında olan büyük adamları var bu başarıyı sadece yöneticiliği bilmesiyle yakalıyor zaten trabzonspra gerekli olan buuu(ama hani parada önemli yani)
                                • Sadri başkanın en az 6 yıl süreyle bakan olarak kalması lazım sürekli yönetim değiştrdik durduk hepsinin politikası ayrı ayrı. Vizyonu olan bir başkan mikrofon uzatılınca kekelemiyor saygı gösteriliyor kendisine. Ben çok daha iyi günleri göreceğimize eminim Sadri başkanla.
                                • Trabzonspor’u karşılık beklemeden sevdiğinizi çok iyi biliyoruz.
                                  Yaptıklarınızın ya da yapamadıklarınızın kaynağı da bu diye düşünüyoruz.
                                  Ama
                                  Bazen hareket değil, duruş bile yeterli olabilir sayın Başkan.
                                  İtiraf etmeliyim ki, yaptıklarınız kadar duruşunuz ve durduğunuz nokta da harikulade.
                                  Lütfen böyle devam ediniz.
                                • buyuksun baskan. seninle sonuna kadar gidecez insallah. bu sene yada en gec seneye sampiyonuz. buna sonuna kadar inaniyorum.
                                • başkan süpersin sen inşallah uzun yıllar devam ederız senınle...
                                • Sadri Başkanın ömrü yettiği kadar bizim başkanımız olsa,bir senede neler yaptı,neler göreceğiz Allah razı olsun..
                                • çok seviyorum başkanımızı...O trabzonda kaybettiğimiz maçlarda onun üzgün halini görünce kahroluyodum...
                                • selçuk inan ve gökhan ünal güzel transferlerdi ama eziklerin elinden mehmet topuzu alırsan gerçekten çok çok çok büyük başkansın demektir
                                • Sizce de Onursal Başkanımızın değişmesi gerekmiyomu
                                • Takıma ne olursa olsun Sadri Başkanın sesini duydum mu bütün sorunlar kayboluo yav
                                • Sadri Sener olabildigince uzun süre bu kulüpte baskanlik yapmali.
                                Bu güzel bir mesajdı herkes okusun ...

Utanması gereken varsa utansın ...

Dünü unutmayın övündüğünüz günleri ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Çalışıyor...
                                X