Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki nolcak şimdi yine bir sezonu iki forvetlemi bitireceğiz...
    İki taneye az diyen adamlar Tosun u forvetten saymıyorlardı umarım...
    Gerçi elimizde beş forvet var ya olsun altıncı lazımdı her halukarda...
    bana öyle geliyor ki taktik gereği forvetler yoracak , orta sahalar atacak , sayın asbaşkan hayrettin hacısalihoğlunun taktiği öyleydi
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      baba nasılsın ... gecenden kızgınmısın bana???
      Ne münasebet kızgın değilim tabiki...Ağabeylerimiz amclarımız "geçenden birbirlerine kızgın olduğu için çekiyoruz ne çekiyorsak

Trabzonspor konuşurken kavga edilir. Edilmelidir de....Yeter ki barışabilelim sonra...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yazık şu kadar insana yine oyun oynadılar bize yine oyunnn
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• cafer abi malesef öyle olcak bunu kimse durduramayacak

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En kötüsü de gutierrez gol kacirdiginda fatih tekke seslerini duyacak olmaktan büyük endise duyuyorum.

egerki yazilanlar dogru ise avni akerde bir daha fatih tekke sesi cikmaz...
            "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

En kötüsü de gutierrez gol kacirdiginda fatih tekke seslerini duyacak olmaktan büyük endise duyuyorum.

bu piyango ona cikacak gibime geliyor
              ve birini daha kaciracagiz

Yorum

Bu olacak zaten abi taraftar susar mı hiç........
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener bakalım daha hangi tükürüklerini yalayacak!

Yalancı insanlar!
                  varya murat her yorumunun birinde yonetime sallıon, trabzonspor sampiyon oldu diye baslık acılsa onda bile yonetime sallıcan heralde

Yorum

• Arkadaşlar ,

Bugün yazdığım mesajlarda kendisine hakaret ettiğimi düşünen arkadaşlar özürlerimi kabul etsinler . Çok stresli bir gündü Takımımız açısından . Çoğumuz Karadenizli Trabzonluyuz . Çabuk sinirlenip kalp kırıyoruz . Lütfen hakkınız helal edin .

Salih Edip ve şu 18 yaşındaki arkadaş nickini hatırlamıyorum özellikle ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Şu yazılanlar doğruysa ve taraftar hala Tekke diye bağıracaksa ah ogünüm vah Abdullahım der futbola küserim.
                      Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Peki Tekke neden hala açıklama yapmadı ?
                        Hamiş

Yorum

• Adam taa Kolombiyadan ses getirdi daha ne yapsın...
                          Çok konuşan çok yanılır sayın başkan...
                          Bu yaşta hala yanılıyor olmak ve yanılgısını farkedememek çok kötü...
                          "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                          Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Başkanın son bir yılda Fatih hakkında söylediği sözleri alt alta koyun bakın ne çıkıyor ortaya. Sürekli aşağılayıcı, küçük gören sanki sokakta kalmış birini eve alacak misali saygısız laflar...

hiçbir zaman istemediler. sebebi de tamamen ideolojik.

mesele fatih değil. ne olacak şimdi. türkiye kupası ve ligde umut-teogol ile oynıcaz. o zaman gökhan'ı niye verdik. böyle saçmalık var mı. gs hala forvet arıyor 10 tane forveti var nerdeyse...yazıklar olsun bu zihniyete...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• fatih abi rubine git allahini seviyorsan
                              sende gelsende yönetim seni istemiyor ...böyle ne kadar yeteneklide olsan basarili olamazsin
                              git rubine ondan sonra herseyi acikla

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben buna ihtimal vermiyorum.

Fatih Tekke bu sezon Zenit'te 22 maçta 12 gol atmış bir adam.
                                Ligde 9 golü var.. Beğenilmeyen Umut'da ortalama 15 golle oynamıyor mu her sezon ? Fatih son 4 sezonunu pek verimli geçirmedi artık bunu kabullenelim. Bizden gittiğinden beri gol sayısında çift haneli rakamlara ulaşamamış.. Burdan yola çıkıp Fatih iş yapamaz demek doğru olmaz fakat 25 yaşında başarıya aç, kendi liginde 30 gol atmış bir futbolcu almışken bence Fatih'e hiç gerek yok. Keşke geçen sene Gökhan alınmayıp , Fatih alınsaydı diyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X