Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renktaşlar şöyle bişey var, fatihin dediklerine göre bizim yönetimin her söylediği yalan yaw yuhhhhh
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yönetim ne oldu ya bi dediğin birini tutmuyo köşeye mi sıkıştın yoksa
      YOU WİLL NEVER WALK ALONE!!!

Yorum

• ee bittimi toplantı
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• beyler bu adami biz aldiramazsak yaziklar olsun bize yaziklar, nemi yapabiliriz? Arkadaslar yapmayin o kadar gucluyuz ki gelin yuruyelim, vallahi bana 3 gün önceden tarihini söyleyin almanyadan hamburgdan gelecem pesimde 12 adam. Vallahi söz veriyorum size. Adim Serkan Öztürk orada bulusalim o zaman. Bakin allah kismet ederse her an cocugum dünyaya gelebilir ama Fatih abi icin ve bu yönetimin gitmesi icin dogacak evladimin dogumunda burada olmamayi göze alirim. Hadi Forum yönetcileri top sizde, ayarlayin birseyleri. Bu 2016 isi yarinin isi, önce bugünu kurtarlarim ki yarinimiz olsun. Yoksa benim bilmedim birsey mi var.

Yorum

• Büyüksün Sultan...
            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben tatmin olmadım...
              Ne bekliyorsun Koray;

Yönetimin Ünal ve birisi ile daha nasıl namaz konusunda mesaj gönderdiğini de burda açıklamasını mı ?

Reis geri dönmeyi herşeyden çok istiyor, ama bu iş tamamen kapanırsa, eminim ki daha çok konuşacaktır.

Yorum

• bittimi toplantı?...

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyiki de söylemiş helal olsun fatihe

Ben ünal gibi degilim diyor gercek trabzonsporluyum

Helal kaptan

gercek trabzonlu takımı yıpratmaz, aynı şeyi sezon başlarken de yaptı ve simdi de yapıyo fatih sagolsun...
                  ama bu klupde ne yıldızlar geldi geçti ama hiçbiri bu tarz olaylara karışmadı fatih hariç ben fatihin hiç sozune bu soyledikten sonra inanmıyorum

bende sunu soylüyorum

kimse benim gibi trabzonsporu degil
                  FATİH TEKKE BİLE DEGİL
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• aziz yıldırımı şu takımın başına başkan olarak koysak şu takımı batır diye bu kadarını yapamazdı..
                    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Fatih Tekke büyük yanlış yapmıştır yönetim daha da büyüğünü yapmıştır olan herzamanki gibi Trabzonspora olmuştur
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• yazıklar olsun...

bu yönetim bitmiştir...

şimdi de savunun, Alın yönetiminiz sizin olsun...

Yorum

• Senden özür diliyorum kaptan senin gelmeni o kadar çok istedik ki bazen senden bile şüphe ettik Büyüksün Sultanım.

Yorum

• İlk olarak hevesli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adamın hatalı konusmasını bile savınuyosunuz ya nasıl iştir bu?
                            Ya senin Unalinda hic kabahat yok sutten cikmis ak kasik,Fatih Tekke yanlisin tillahi olmus,Konusuyor iste dinle.
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Veeeee
                              Yönetimi en çok savunan CihatÖztürk kardeş de Bizim kervana katılır
                              Bu transfer sürecinin birilerinin ipini cekecegi belliydi zaten , bunu göremeyen yönetim altında kaldı

Yorum

• ben ünalda bir suc bulmuyorum, adam isini yapiyor. Patron ne derse onu yapiyor. Adamin isi bu.
                                Fatih keske üstüne basa basa buna ünal da dahil demeseydi. Bu sözlerden sonra bu yönetim altinda takima katilmasi zor görünüyor.

Ama tüm gercekleri anlattigi icin kaptana tsk.

Yorum

Yükleniyor...
                                X