Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    elbet sizden farklı ideolojilere sahip olanların günü de gelecektir.
    İnşallah Trabzonsporu ideoloji olarak gören insanlar gelir kulübümüzün yönetmeye.Ne geldiyse bu ideolojilerin yüzünden geldi Trabzon ve Trabzonsporumuzun başına bizim bir ideolojimiz var oda Trabzonsporlu olmak

Yorum

• Bence yalancı ve de suçlu aramaktan vazgeçelim.

Kendi kendimize ettiğimiz yeter de artar bile.

Ne Fatih Tekke'nin adamlığını ne de Sadri Şener'in Trabzonsporluluğunu tartışmayalım.

Haddimiz de değil. Yerimiz de yok. Zamanımız da dar.

Yorum

• almak istersin şartlar uygun olmaz almayı beceremezsin . anlarız..
        ama söylenenler gerçek ise yönetim göz göre göre Yalan konuşuyorsa bu taraftara YAZIKLAR OLSUN.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Harbiden ya nedir bu başlık kapatma sevdası?

Yorum

• Yönetim zaten istemiyordu türlü oyunlarla işi Fatih'e yıkmaya çalışyorlar. olay budur. 2x2. en ufak şüphe yok..
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bence bu is baskanin hesabi yanlis yapmasindan döndü.

Baskan fatihi,senol günes gibi gel deriz gelir git deriz gider gibi zannetti ve transfer tikandi.

Mantiksiz mi yazdigim?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Harbiden ya nedir bu başlık kapatma sevdası?
                hazır bomba tekkedeyken kapatılsın istiyolardı belki de
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kim olursa olsun hakaret eden herkese yaptirim uygulanmali..burasi cocuk yuvasi degilki yahu..koskocaman adamlar dogru dürüst tartismasini bilmiyorlar..olurmu böyle sey..hic kimseye trabzonspor icin hakaret edilmez..önce insanlik trabzonspor degil
                  trabzonspor = insanlık zati diger takımları tutanlar insan degil bence ne dersen de insan deel, ama baksana bizide kendilerine benzettiler bizde insanlıktan cıkıyoruz ... offf offf ne iftiralar ne entrikalar .... siyasete bak ya bildigin tbmm oldu burası.

Yorum

• başlık niye kapatılyor istemeyen gitsin kardeşim.

Yorum

• Fatih haklı çıksa ne olur? Yönetim haklı çıksa ne olur?

Ortada tabandan tavana kolay bölünebilir bir camia var...Böyle bir camiayı yönettiğinin farkında olmayan isimleri koca koca adamlar var...Kazananı yok bu sürecin, olmayacak da....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• kazananı olmayan, kaybedeni ise gene haketmeyenler olan bir süreç.

oh canıma değsin.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih Tekke ' e Gelsin İstemem.. Gönlümde ki Kral oLarak Kalmalı..

Ya Nihat Gibi Olursa.. Ben Bu Riski Göze Almam.. + Bir Transfer Bu Kadar Karışık Mı Olur Ya.. Her Kafadan Bi Ses Takıma Zarar Veriyor ..
                          Ben buna ihtimal vermiyorum.

Fatih Tekke bu sezon Zenit'te 22 maçta 12 gol atmış bir adam.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• erdal abi ünal hocam bugun mu yapacaklar demıstı acıklamayı

Yorum

• Hani Zenit indirim yapmazsa Ünal önümüzdeki sene için sözleşme imzalattıracaktı Fatih'e. Hani bu konuda anlaşılmıştı. Gerçi hangi konuda anlaşılmamıştı ki..

Yorum

• Bir de mesele yönetimin fatihi almamasi degil.

Bu konuda samimiyetsiz davranmalari ve fatih capinda baska bir forvet almamalari.

Sezon basinda almadilar ve simdi sadece gökhan in yerine aldilar.

Yani yine forvet eksikligi var ve halen daha sallaniyorlar.

Senol günes 4 forvetim olmali diyor,bunlar 2 yi gecmek istemiyorlar...
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X