Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Can Karyagdinin agzindan iki gunde dokulenler;

1) Zenitle anlasildi;

2) Fatih Tekkeye yoneticiler ulasamadi.

3) Fatih Rubin Kazana yakin

4) Unal Fatihle gorustu. Kabul ettigi ucrette son anda artirim istedi.

Dordu birden dogru olmasi mumkun olmadigina gore; ve biri bu kadar rahat yalan konusabiliyorsa; dordu de yalandir.
    Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar az önce lig tv den CAN KARYAĞDININ HABERİNİ SÖYLÜYORUM: kulüple anlaşmışlar fatihi aramışlar bugün öğlede ünal hocayı aramış para konusunda anlaşmazlıklar varmış.....fatihle 1milyon 500 euroyamı ne anlaşmışlar yıllık %40ı peşin diğerleri maç başı taksitlemi ne ödencekmiş işte ama bu anlaşma eski anlaşmaymış tekkede demişki o eskidendi bugünün şartları böyle felan demiş işte.....başkan da demişki mucize olursa transfer olur yoksa başka olmaz..........

EĞER BÖYLE YAPMIŞSA TEKKE BNM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR ARTIK.............Kİ NE KADAR SEVİYODUM ONU AĞLAMIŞTIM GİTTİĞİ GÜN....DEĞMEZMİŞ DEMEKKİİ............(AMA BU HABER DOĞRUYSA)
      baskanda zaten almamak için bi bahane arıyodu. şimdi bahaneyide buldu... 6 ay once özkan sümerle ayak üstü konusmustum. yınetimden bazı kişilerin fatihle arası bozuk demişti. kendiside fatih eski fatih diiil kimlikteki yasından iki yas daha buyuk ve eskisi kadar guclu değil ama cok ozel yetenekleri olan bi oyuncu demişti.. yaklasık bir hafta once de senol hoca calıstıgım otele geldi. trabzonlu bi abim kendisine sormus: ne olacak bu fatih işi diye. parasal sorunlar var kuluple. 6 ay için o kadarparayı vermek dogru olmaz ama fatihle konsutugunu anlasıldıgını şimdi olmazsa sezon sonu geleceğini orda da soylemişti bu nu her yerde soyledi zaten.

şimdi ne ler oldu bilmiorum ama yonetim almamak için her turlu bahaneyi arıyo. biz forvet eksikliği yuzunden belkide sampiuonluktan olduk. arada buyuk bi sorun oldugu aşikar. maddi bi sıkıntı yoksa bu işi çöözse cözse seno hoca cozer...

Yorum

• Egerki kelin verdigi haber dogruysa, para yüzünden gelmediyse Fatih Tekke onun icin yapilan bütün cabalar haram olsun, asla bu kulübün kapisindan iceri girmesin bundan sonra! Ama benim daha cok ihtimal verdigim sekilde, yine yönetim cirkin oyunlarla bu isi karistirdiysa derhal istifa EDECEK. Etmezsede sonuclarina katlanacak her macta tribünde. Dünyaya rezil ettiniz bizi, beceriksizligin samimiyetsizligin bu kadarinada pes dogrusu...

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nuri albayrak bunların yanında adam gibi adamdırrrrrrrr
          çççççççççtabi tabi

Yorum

• Tekke transferi yatmis,dogru mu renkdaslar?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu konuyu Albayrak taraftarları fırsat bilmiş gazı verdikçe veriyor gözden kaçmıyor bu yapılanlar.
              Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• senol günes bi fatihi aldiramiosa bu takima!!

tam bir komedi takimini tutuyoruz!!

fatih de az degil

bunlarin hepsi trabzonsporu lafta tutuyor!!!

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kulübün üzerine bir isim çıkıyorsa bu Fatih Tekke değil Hayrettin Hacısalihoğlu'dur..!
                  Kimdir bu adam, neyin nesidir, ne iş yapar, nerede ikamet eder?Şu adamı tanıyan biri yok mu koskoca forumda!?Ne zaman olumsuz, iç karartıcı bir haber verilecek veya açıklama yapılacak, beyefendi hemen anında orada bitiveriyor, nutuk atıyor gazetecilere.
                  Bu herifin zehir zemberek açıklamalarına, meymenetsiz suratına ve mıymıy konuşmalarına artık dayanamıyorum.Yeter lan!!!

Her maç Fatih Fatih diye bağıranlar, yürüyüşler, protestolar yapanlar, dini imanı Fatih Tekke olmuş olanlar neden çıkıpta bir kere bu olayın asıl baş kahramanı olan Hacısalihoğlu için hep bir ağızdan ''Hacısalihoğlu İstifa'' diye bağıramıyor?Eminim birçoğu daha yönetimimizde böyle bir kişinin olduğundan bile habersizdir.Yazık, gerçekten yazık.

Neyse artık herkes Hacısalihoglu konusunu fark etti

Yorum

• Arkadaşlar benım anlamadıgım konu ne bılıyormusunuz yonetım takımla anlaştık dıyor fatıhle anlaşamadık ha yalansa fatıhde cıksın delıkanlı gıbı açıklama yapsın yalan dıye ama ne yazıkkı ıkı gundur fatıhe ulaşılmıyor sorusunu onaylıyor gıbı dun akşam zenıtle anlaşıldı fatıhın telefonlarına ulaşılamıyor denıldı tamam gectık bugun ıse fatıhın tarafından fıyat yukseltılmeye calısılıyo haberlerı eger gerçekse nerde trabzonsporluluk bugune kadar gelırım dıyen ne olduda gerı adım atıyor anlamış degılım............

Yorum

• Süleyman abi , Recep abi sizi burda göremiyorum ama

Lütfen ulaşın Fatih'e doğruları açıklasın.

Susmasın sustukça haksız konumdadır.

Burda onu sevenler olarak ondan rica ediyoruz.

Eğer ortada bir yalan varsa o ortaya çıksın.

Yada desinki evet doğru parada anlaşamadık.
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Fatih cikip aciklama yapmali..
                        Yapmassa eger can in verdigi haberi ben dogru olarak nitelendiririm..

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kulübün üzerine bir isim çıkıyorsa bu Fatih Tekke değil Hayrettin Hacısalihoğlu'dur..!
                          Kimdir bu adam, neyin nesidir, ne iş yapar, nerede ikamet eder?Şu adamı tanıyan biri yok mu koskoca forumda!?Ne zaman olumsuz, iç karartıcı bir haber verilecek veya açıklama yapılacak, beyefendi hemen anında orada bitiveriyor, nutuk atıyor gazetecilere.
                          Bu herifin zehir zemberek açıklamalarına, meymenetsiz suratına ve mıymıy konuşmalarına artık dayanamıyorum.Yeter lan!!!

Her maç Fatih Fatih diye bağıranlar, yürüyüşler, protestolar yapanlar, dini imanı Fatih Tekke olmuş olanlar neden çıkıpta bir kere bu olayın asıl baş kahramanı olan Hacısalihoğlu için hep bir ağızdan ''Hacısalihoğlu İstifa'' diye bağıramıyor?Eminim birçoğu daha yönetimimizde böyle bir kişinin olduğundan bile habersizdir.Yazık, gerçekten yazık.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Sayın Fatih Bayraktar , şu forumda terslemediğin , çıkışmadığın kimse kalmadı burası stres atma yeri mi ? önce insanlara saygılı ol ondan sonra taraftarlıktan bahset...

Yorum

• Recep Abi ve Uğur abi bu işi aydınlatır. Gelsinler hele..

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım...peki fatih konusunu atalım bi kenara ben yönetime bugün fatih alınmadı diye kızanlardan değilim...siz memnun musunuz yönetimden genel olarak...arkadaşa önce araştır öğren bilinçlen demişsiniz siz ne kadar biliyosunuz olayların iç yüzünü nuda merak ettim...
                                Dayanamayıpta bunu mu yazdın yaza yaza

Neyse ...

geri sayfalara bak orada bir sürü şey yazdım oku onları ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Çalışıyor...
                                X