Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'mu Fatih Tekke'mi..

Bordo mavi'ne kurban.Ben kaçırdığın herşeyinle seviyorum seni.

Gollerin,Şampiyonlukların,Kupaların ve fırsatlarınla.
    Kanka, bu tartışılmayacak gerçek

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte budur.

Çok gelmek istediği(!) takımın telefonlarını açmıyor.Sonrada hiç kalmak istemediği(!) Rusya'dan bir takımla anlaşıyor...

Yazık..
    Telefonları açmadığı ne malum? Rubin'le 1 aydır görüşme yapılmamış siz transfer yaptınız ya şu klübe helal olsun size.

--oo--

Olayların bu duruma gelmesinde her iki tarafında payı vardır. Ama F.Tekke bir konuşma yapsa bütün düğümlerde çözülecektir...
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Olur mu ya? Fatih Tekke varken ne oldu Kupa mı kazandık Hami gittiğinden beri kaç tane frikik golü attık? Fatih Tekke'yi suçlayan mesajlar var inanamıyorum. Adamın yöneticinin ayaklarına kapanmasını bekliyorsunuz? Alacağı bonservise eklenmiş diyorlar. Onu da bıraksın değil mi, Trabzonlu değil mi bıraksın. Biraz fedekarlık yap be Fatih biraz Ağzından burnundan karakter fışkıranları da göreceğim ben sözleşme yenilerken.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Arkadaş madem bu kadar bu klübe gelmek istiyorsun bazı şeyleri göz önüne alarak çıkıp açıklamanı yapacaksın.

Başlıyacaksın biliyorum bunları konuşmam çok kötü şeylere yl açacak benim açımdan ama taraftarımın doğruları bilmesini istediğimden dolayı bazı şeyleri açıklıyorum..Açıklayacaktı.

Açıklamak istedide konuşacak mikrofon mu bulamadı..
        Keza aynısı yönetim için geçerli...İki tarafta da var bi yamukluk ya neyse.
        Ayriyetten artık bu Fatih Tekke gündemi kapatılmalı..

Ne bu arkadaş sene başından beri aynı gündem..Tekke tekke diye futbolcularında başını yedik..Sonra niye oynamıyorlar..Adamın balkonunun altında tekke seni bilmemne yapsın diye bağırırsan tabi oynamaz.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Rubine gitsede, artik bu Fatih konusuda kapansa ne güzel olur. Amma büyütüldü Fatih Tekke. Gelse zaten eskisi gibi oynayamiyacak, hic gelmesin daha iyi!
          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erenciğim, bende yanlış anlaşılmış olabilirim.Yazdığım tabiki sana değildir.Bu şekilde düşünenleredir.

Fatih Tekke'yi hepimiz çok seviyoruz ama, Trabzonspor'u ondan daha çok seviyoruz.Geçmişte bunun bir sürü örneğini yaşadık, Şota mesela... O dönemlerde onu izleyenlerin hangisi onu sevmiyordu? Ama bu takımdan gittiği zamanda inanın bu kadar mevzu olmamıştı.Keza Hami...

Her düşünceye saygılıyım ama arkadaşlar birazda şunu düşünün. Trabzon'da Fatih Tekke neyse, Beşiktaş'ta da Nihat Kahveci aynıydı.Nihat Beşiktaş'a geri döndü ama şimdi üzerinde müthiş bir baskı var.Kendini tribünlere ispatlama derdine düştü. Fatiğh Tekke'nin de bu şekilde başarısız bir sürece girerse ne olacak o zaman? O zamanda ona hakaretler mi edeceğiz?
            ben cevaplayayım abi, evet ona hakaret edeceğiz ayrıca Gökdeniz konusunun ardında kalanlar başlığı açacağız

Yorum

• Nedir son durum ?
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Burada Trabzonsporluluğumuzu sorgulayanlara Sorum Olucak

Tamam Biz Fatih Transferine kenetlendik hiçbir şey göremiyoruz..

O zaman Yönetim Şakşakçılığı yapan arkadaşlar cevaplasın

*Çanakkale Dardanelspor'dan İsmail ve Buğra, Hamburg'dan Fatih Altındağ, Altınordu'dan Yakup Bugün ve Pazarspor'dan Eren Görür Bu 5 Futbolcuya Manager Ücretleri ve İmza ücretleri ile beraber Verilen 3.5 Trilyon Hangi akla hizmet verildi??
                Bu 5 futbolcu Şimdi Nerede??

*Yönetime yakın Birçok kişinin ''Sorunlu,Faydası olmaz'' diye uyardığı Tijikuzuya hangi akla hizmet 2.5 Trilyon harcandı??
                Gariban parası denilen 2.5 Trilyon,Neden bu şekilde çöpe atıldı??

*Hakkında söylemlerde Bulunulup Taraftarın önüne atılan Burak Hangi akla Hizmet transfer edildi??

*Sakat olduğunu Bilerek Hocaya ''Yararlanabildiğin kadar yararlan'' diyerek En önemli oyuncusunun Futbol Hayatını tehlikeye atan Yönetici Sıfatlı Sağlık Kurulu Başkanının amacı neydi??

*Başkanın Bilerek oynamıyo Gibisinden şeyler deyip Taraftarın önüne attığığ Oyuncu Nasıl olur da Ameliyat olup Aylarca Sahalardan uzak kalır??

....
                ...
                ...

Daha yazıcak Çok şey var Ama gerek yok;

Unutmadan bu kadar şeyi sadece Fatih transferini düşünerek yazdım...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben cevaplayayım abi, evet ona hakaret edeceğiz ayrıca Gökdeniz konusunun ardında kalanlar başlığı açacağız

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bugün de bütün gün aynı tartışmalarla geçti..sayfanın başında hüsranla beklenildi saatlerce...forum bu başlık özelinde gittikçe benim için zararlı bir hal almaya başladı.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nedir son durum ?
                      son durum hacısalihoğlu 5 -taraftar 0
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazı arkadaşların ağızlarının balı akıyor bukadarmı istemiyolardı kaptanı????

Bilmediğimiz kişisel bi zorları var herhalde kaptanla...

biz bişey dedikmi sakin olun uyarısı alıyoruz ama densizliği adet edinenler hala olur olmaz konuşuyolar.Dertleri nedir bi anlatsınlarda ona göre cevap verelim.Konunun sağından solundan kap kaç yapmasınlar nedir anlatmaya çalıştıkları yeni geldimde bi zahmet bidaha anlatsınlar...

Evet onur ve onun kafasındakiler buyrun anlatın dinleyelim.Çokmu mutlusunuz ondanmı bu kadar neşelisiniz...

Siz anlatın ben geliyorum şimdi...
                        bende istiyorum kaptanı ama herkesin düsüncesi farklıdır onu yargılamak kimsenin haddi degildir..

sen işine bak millete karısma..herkesin kendine göre nedenleri vardır..

Yorum

Arkadaş madem bu kadar bu klübe gelmek istiyorsun bazı şeyleri göz önüne alarak çıkıp açıklamanı yapacaksın.

Başlıyacaksın biliyorum bunları konuşmam çok kötü şeylere yl açacak benim açımdan ama taraftarımın doğruları bilmesini istediğimden dolayı bazı şeyleri açıklıyorum..Açıklayacaktı.

Açıklamak istedide konuşacak mikrofon mu bulamadı..
                          Keza aynısı yönetim için geçerli...İki tarafta da var bi yamukluk ya neyse.
                          sabahtan beri kaç defa yazıldı burda anlamak istemiyor musunuz ? fatih gelmek istiyorsa niye yönetim aleyhine açıklama yapsın , beni almak istesinler desin. olumlu ya da olumsuz kesin bir sonuca varılmadığı müddetçe fatihin konuşması imkansız gibi. çünkü çıkıp da yönetim yalan söylüyo taraftarı oyalıyo dedikten sonra Trabzona geri dönme ihtimali yok!!!
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nedir son durum ?
                            Fundukli kale yoli artuk araba gitmez, artuk araba gitmez.

Denizun suyi biter bizim dertlerumuz bitmez , bizum dertlerimuz bitmez.

Bağruna daş olurum gözune yaş olurum , gözüne yaş olurum.

Deli gibi severken Nasil rakip takım olurum , nasil rakip takım olurum.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fatih Tekke geliyor dendiği zaman herkez resmiyet bekliyor.

Fatih Tekke gelmiyor dendiği zaman kimse resmi birşey beklemiyor ?

Gerek Trabzonspor tarafından gerek Fatih Tekke tarafından cevap gelmediği sürece herşey her an olabilir.

Bu yüzden kimse sinirli bir şekilde yorum yapmasın.

Daha sonra ceza alıp hiçbirşey yazamıyorsunuz..

Bu konuda BMN Yöneticilerinide yardımcı olalım lütfen..

''Zaman herşeyin ilacıdır''.

Zaman bize herşeyi gösterecek..
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İğneyi bulamadım kusura bakma.
                                Böyle kapak duymadım görmedim

Yorum

Çalışıyor...
                                X