Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligtvnin haberleri ne zaman?
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Başlık kapatılsın artık. Dönüp dolaşıp aynı şeyler konuşuluyor. Millet kontrolü kaybetti ne dediğini bilmiyor. Fatih bize gelirse konu tekrar açılsın. Yoksa burda hem birbirimizi kırıyoruz hemde Trabzonspor'a zarar verici şekilde konuşuyoruz.
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ligtvnin haberleri ne zaman?
        37 dakika sonra galiba?
        1

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'mu Fatih Tekke'mi..

Bordo mavi'ne kurban.Ben kaçırdığın herşeyinle seviyorum seni.

Gollerin,Şampiyonlukların,Kupaların ve fırsatlarınla.

İşte budur.

Çok gelmek istediği(!) takımın telefonlarını açmıyor.Sonrada hiç kalmak istemediği(!) Rusya'dan bir takımla anlaşıyor...

Yazık..
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bu transferin çıkmaza girmesinin sebebi nedir, yönetim tarafından yapılmış herhangi bir açıklama mı var.

Birde şu saçmalığı bıraksın herkes. Tekkespor, Trabzonspor muhabbeti çok bayık bir muhabbet.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç sorma büyük tehdit onu diyenler acaba Ts Club'tan bi iğne almış mıdırlar? Dursun ççç

İğneyi bulamadım kusura bakma.

Yorum

• Karga'dan başka kuş, Trabzonspor'dan başka takım tanımıyorum... Tekkespor diye yazılan her mesaj silinecektir...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte budur.

Çok gelmek istediği(!) takımın telefonlarını açmıyor.Sonrada hiç kalmak istemediği(!) Rusya'dan bir takımla anlaşıyor...

Yazık..
                  sana yazık ki kesin olmayan bir şey hakkında konuşuyorsun.
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Forumda yalan yanlış haberler üzerinden o kadar çok yorum yapılıyor ki, konu enteresan yerlere gidiyor. Ortada ciddi bir açıklama yok, olayın gerçek yanını bilmiyoruz ama ne hikmetse bilip bilmeden o kadar çok konuşuyoruz ki.
                    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Fatih Tekke'yi çok seviyoruz diye Tekkespor'lu olduk dimi daha olayın arkasını bilmiyorsunuz hemen fatih öylede fatih böylede ..
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bir futbolcuyu almaya çalışmak için 6 ay mücadele eden yönetim anlayışını kınıyorum!
                        Klübün parası mı yok?
                        Yönetimdekilerinde mi yok?
                        Madem öyle Trabzonspor sevdalısısınız,madem ki Trabzonspor'a hizmet etmek için geldiniz her yönetici 100 bin dolar koysun ortaya konuyu kapatın...
                        Yazık ya...
                        6 aydır Trabzon-Rusya arası mekik dokunuyor...
                        Harbiden yazık!
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Gelirse sevinirim gelmezse üzülmem,Umut var Teo-Gol var...Dün akşamdan beri takip ediyorum artık sıktı bu Fatih muhabbeti.
                          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Artık uzamasın bu konu.. Fatih , Trabzonspor'a imza atarsa, Fatih Tekke tekrar yuvada..! diye konu açılır herkes orada memnuniyetini belirtir.. ama şu durumda Hem Fatih'e, hem yönetime hem de Başkan'a sallayanlar var.. çoğuda duyumdan ibaret laflarla.. Yani anlamıyorum taraftarın böyle ikiye bölünmüş bir hal alması vs hoş bir durum değil.. Kapatılsın artık.

Yorum

• Arkadaş madem bu kadar bu klübe gelmek istiyorsun bazı şeyleri göz önüne alarak çıkıp açıklamanı yapacaksın.

Başlıyacaksın biliyorum bunları konuşmam çok kötü şeylere yl açacak benim açımdan ama taraftarımın doğruları bilmesini istediğimden dolayı bazı şeyleri açıklıyorum..Açıklayacaktı.

Açıklamak istedide konuşacak mikrofon mu bulamadı..
                              Keza aynısı yönetim için geçerli...İki tarafta da var bi yamukluk ya neyse.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bazı arkadaşların ağızlarının balı akıyor bukadarmı istemiyolardı kaptanı????

Bilmediğimiz kişisel bi zorları var herhalde kaptanla...

biz bişey dedikmi sakin olun uyarısı alıyoruz ama densizliği adet edinenler hala olur olmaz konuşuyolar.Dertleri nedir bi anlatsınlarda ona göre cevap verelim.Konunun sağından solundan kap kaç yapmasınlar nedir anlatmaya çalıştıkları yeni geldimde bi zahmet bidaha anlatsınlar...

Evet onur ve onun kafasındakiler buyrun anlatın dinleyelim.Çokmu mutlusunuz ondanmı bu kadar neşelisiniz...

Siz anlatın ben geliyorum şimdi...
                                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                                RUHUNUZ YETER

Yorum

Çalışıyor...
                                X