Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en kotusude o oldu...hem hazırlananlar elde kaldı...hemde pek cok insan fatihi beklıyordu..
    hayırdır ne oldu? ben hiç bi yerde fatih gelmedi şununla anlaştı diye okumadım

umut beslediğim felanda yok ama bu kadar da karamsar değilim

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en kotusude o oldu...hem hazırlananlar elde kaldı...hemde pek cok insan fatihi beklıyordu..

Bir saattir büyük bir merak içerisinde bunu soruyorum. Almayacağın bir adamın,daha doğrusu almamak için çaba sarfettiğin bir adamın ürünlerini, neden alınmış gibi hazırlatıyorsun? Bunu da anlayabilmiş değilim henüz..
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Yazılarımın silineceğini bile bile yazdım ama bu Tekkespor'luyum itirazınız varmı muhabbetti iyice baydı artık...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yönetim belki daha ucuza getirmek için ağırdan alıyordur transferi..Ne kopartırsak kardır hesabı
          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
          N.F.Kısakürek

Yorum

• Ya dünyada bir tane daha yok böyle bir klüp.

Var ol Trabzonspor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Halk için, halka rağmen.
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Trabzonspor'mu Fatih Tekke'mi..

Bordo mavi'ne kurban.Ben kaçırdığın herşeyinle seviyorum seni.

Gollerin,Şampiyonlukların,Kupaların ve fırsatlarınla.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şota'da bizde çok başarılı dönem geçirdi, gol kralı oldu. Fatih takımdan ayrıldıktan sonra neden Şota'nın takıma kazandırılması için bu kadar uğraşmadık. Şota'da şehri,ligi tanıyordu yabancılık çekmezdi yani.
                  nedenini söleyeyim sana önceleri takım kötü sonuçlar aldığı için yönetimi protesto amaçlı bağrılırdı fatih tekke diye....sonra bi baktık alışkanlık olmuş sigara tiryakiliği gibi her zaman bağrılmaya başlanmış...bu insanlar niye "fatih tekke" diye bağırdıklarını unutmuşlar.ve sanmışlarki fatih ismi trabzonun üstüne çıkmış hatta tekkespor olmuş. ama bilmemişler fatih trabzonsuz hiç, trabzonspor fatihsiz yinede trabzonspordur...Tekkesporlulara slm olsun...küme düşmezsiniz inşallah...

Yorum

• konu kapatılsın artık...

millet gereksiz bir konu altında birbirini yiyecek resmen...

takıma destek vermemiz gerekirken buralarda oyalanıyoruz....

bize bırak fatihi 25 yıldır şampiyonluk gelmiyor,bu konuda tartışalım

daha 17 maçımız var yeni bir golcümüz var herşey daha güzel olabilir..
                    '9'
                    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Hayirlisi olsun napalim.. Azicik sakinlesmek lazim..
                      Benim üzüldügüm nokta fatih simdi bize gelmezse büyük ihtimalle rubine gider ve buda en az 2-3 yil demek..
                      O zamanda yasli diye almazlar.

Yorum

• Trabzonspor'a en fazla faydayı sağlayacağı için Tekke. Kafayı çakacağı için Tekke. Topları kontrol edip dağıtabileceği için Tekke. Kaptan olduğu için Tekke. Sol ayağını da iyi kullandığı için Tekke. Sakin olduğu için Tekke.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet abi yanlış anlaşıldım ben tamamen. Ben de kesinlikle sizin bu dedikleriniz gibi düşünüyorum. Ama herkes böyle düşünmüyor. Bunun doğuracağı sıkıntılardan bahsediyorum ben..

Erenciğim, bende yanlış anlaşılmış olabilirim.Yazdığım tabiki sana değildir.Bu şekilde düşünenleredir.

Fatih Tekke'yi hepimiz çok seviyoruz ama, Trabzonspor'u ondan daha çok seviyoruz.Geçmişte bunun bir sürü örneğini yaşadık, Şota mesela... O dönemlerde onu izleyenlerin hangisi onu sevmiyordu? Ama bu takımdan gittiği zamanda inanın bu kadar mevzu olmamıştı.Keza Hami...

Her düşünceye saygılıyım ama arkadaşlar birazda şunu düşünün. Trabzon'da Fatih Tekke neyse, Beşiktaş'ta da Nihat Kahveci aynıydı.Nihat Beşiktaş'a geri döndü ama şimdi üzerinde müthiş bir baskı var.Kendini tribünlere ispatlama derdine düştü. Fatiğh Tekke'nin de bu şekilde başarısız bir sürece girerse ne olacak o zaman? O zamanda ona hakaretler mi edeceğiz?
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir saattir büyük bir merak içerisinde bunu soruyorum. Almayacağın bir adamın,daha doğrusu almamak için çaba sarfettiğin bir adamın ürünlerini, neden alınmış gibi hazırlatıyorsun? Bunu da anlayabilmiş değilim henüz..

ne fatih trabzondan ayrılır ne de trabzon fatihten..bugun gelmez sene sonu gelir..oda olmaz ise bir gün gelir mutlaka...belki de yönetim kesin alırız sorun çıkmaz diye düşündü...

ama bir gerçek varki fatih ürünleri için fatihin trabzonspor forması giymesine gerek yok..yinede satışa çıkabilir..
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Deniz Eke
                              NTV Spor
                              Güncelleme: 16:43 TSİ 19 Ocak. 2010 Salı
                              Milli futbolcu Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, Trabzonspor ile ilgili bir gelişmenin olmadığını ve Fatih Tekke’nin yarın Dubai’deki kampa katılacağını ifade etti.

Üstüntaş, Tekke ile ilgili olarak ortaya atılan ‘Rubin Kazan’la anlaştı’ iddialarının da gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Üstüntaş, daha önce 3-4 ay Rubin Kazan’la görüştüklerini ancak son 1 aydır ise kesinlikle görüşmediklerini söyledi.
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                konu kapatılsın artık...

millet gereksiz bir konu altında birbirini yiyecek resmen...

takıma destek vermemiz gerekirken buralarda oyalanıyoruz....

bize bırak fatihi 25 yıldır şampiyonluk gelmiyor,bu konuda tartışalım

daha 17 maçımız var yeni bir golcümüz var herşey daha güzel olabilir..
                                İmzamı atarım . Bizim şuan Sivas maçının başlığında olmamız lazım .

Yorum

Çalışıyor...
                                X