Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• açıkçası fatih tekkenin geri getirilmesi konusunda ki bu canla başla çalışmayı brüls ve papy nin takıma katılması için gösterilmesi daha mandiar olurdu. ileride çok şey kaybedebiliriz.
    SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne yazık ki Türkiye'de o şekilde. O kadar uğraşırsın, çabalarsın, ortaya bir şeyler koyarsın o yuvarlak yok mu yuvarlak kaleye girmez tüm yaptıkların yokmuş gibi gözükür.
      Eee bu kadar zamandan sonra acil olarak ihtiyacımız olan şey sahada başarı.

Yorum

• forumdan biri yönetimin ağzından "fatih'i alamıyoruz" lafını duydu heralde.
        benim inandığım şeyler insanların ağzından çıkanlar:
        fatihin "ben gelmek istiyorum verilen paraya razıyım"
        dün de başkanın "zenitle anlaşmak üzereyiz o iş tamam" dediği.
        haber61, medya trabzon dan bana ne.
        karyağdı umrumda değil. o zaten yattarayı da göndermiş, sonra sakat değil gönülsüz demiş, sonra evinde röportajda bakın aha ayağı şişik sakat işte. demiştir.
        kızmak, küfretmek vb için insanların ağzından çıkanları bekleyin. geçmişte yaptıkları gibi tekrar bir oyalama taktiği varsa beraber sövelim...
        imza atarlarsa o küfürler, yermeler nereye gidecek???
        İmza...

Yorum

• bir açıklama yapar insan .kesinlikle taraftar istedi diye fatihi almak istemiyorlar ,bilmiyorlar ki kendi sonları olucak
          TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bence biz birbirimizi boşuna yiyoruz.Başkanımızda Fatih TEKKE 'Yİ ''aldık bitmek üzere'' gibi laflarıda sadece taraftarı oyalamak için söylediğini düşünüyorum!

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aman Erdal abi aman..

Lütfen imâsı bile çok kötü..

O bulunduğu yerde güzel.. ))
              Aklıma bile gelmemişti...Senden korkulu valla Uğurtan...Ali Turan Ediz lafları dolaşıyor ya ortalıkta...O anlamda dedim
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bu ortada dönen transferi biri açıklayabilir mi acaba ne bu ya tam geldi diyoruz ama yine yok........

Yorum

• Zenit kulübü takıma bir forvet alamazsa Fatih Tekke'yi satmayı düşünmüyor...
                  Bu da Rusyadan gelen bir yorum
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Kerem SADIKOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neyse siz skmayın canınızı dün akşam kaçkere süleyman sofu dedi bu transfer bitti diye
                    İnkar etmiyorum evet dedim okadar kesin bilgiler geliyorduki size demekle kalmadım tanıdığım herkese söylledim.Ama ne olduysa işler değişti.Rüzgar hemen terseten esmeye başladı.Yönetimin Zenitle anlaşmış olduğu kaptana ulaşılamıyor olduğu hepsi birar kurmacaymış bu sabah belli oldu...

Ben son gelişmeyi yazınca millet bana haliylen çok kötü bozuldu.Kimseye kızmıyorum yönetim haricinde.Benki salak gibi bu yönetimin ne olduğunu unutup saf gibi hemen imza atmadan inandımya kaptanın geldiğine yuh olsun bana...

Neyse arkadaşlar demin Hasan Yenerde bağlandı söyledi Radyosporda hani birileri illede yöneticim diyorya oda bizim dediğimizi söyledi aşağı yukarı yakın bi zamanda resmi sitede açıklama yapılacakmış...

Muhtemelen Fatih Tekkeye Rubinde başarılar dileriz diyeceklerdir,not buda varsayım deil bu arada direk Kenan Tekke abimizin aktardığı isminide söyleyelimde sora yine bize olur olmaz sallamayın...

Bu işte bilmiyorum benim kadar üzülen varmı ama bu sefer yönetim kötü tongaya düşürdü.Bu saatten sonra bişeyler olurmu açıkcası imza olmadan ben hiçbirşeye kesin demiyorum artık.Ama gelen bilgi havada bulut diyor...

İyi akşamlar...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Şenol abi, ceza almaktan vaz mı geçtiniz?
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaş la göz arasında bir stoper alsaydık bari...
                        ugrasiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aklıma bile gelmemişti...Senden korkulu valla Uğurtan...Ali Turan Ediz lafları dolaşıyor ya ortalıkta...O anlamda dedim
                          Ohh rahat bi nefes aldım abi..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zenit kulübü takıma bir forvet alamazsa Fatih Tekke'yi satmayı düşünmüyor...
                            Bu da Rusyadan gelen bir yorum
                            Kherzakov alındı ya kac tane alacak bunlar ?

Yorum

• Yönetimin çevirdigi Dolaplar Söyledigi yalanlar kaçı geçti ya yeter artık....

Çıkın adam akıllı bir acıklama yapın da herkes rahatlasın....

Sayın Yönetim yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. .
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sabaha kadar tartışırım her takıma Battal gibi kazma(!) pivot santrafor lazımdır
                                mehmet battal alındıkdan sonra oynayabilecekmi sence inanabiliyormusun buna

Yorum

Yükleniyor...
                                X