Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vay be fatih uğruna gökhanı bile yediler
    Gökhan kendi kendini yedi...
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet şu sorulara tek bi tane mantıklı cevap vermemişsin

Hele stad cevabı facia olmuş senin açından, o kadar kolaysa gel sen Başkan ol yaptır 150 milyon euro tutacak stadı )
      Biraz yanlı olmuş olabilir ...

Gönderdikten sonra farkına vardım ..

Ama ben yönetildiğimize inanmıyorum ...

Akyazı olayına gelince sana kesinlikle katılmıyorum ...

Bunun için tek bir adım atılmadı ...

Gidersin başbakanın ayağına , konuşursun edersin ...

Gerekirse Trabzon için yalvarırsın ama bizimkiler ayaklarına gelinmesini istiyor nerde ise ..
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahmet şu sorulara tek bi tane mantıklı cevap vermemişsin

Hele stad cevabı facia olmuş senin açından, o kadar kolaysa gel sen Başkan ol yaptır 150 milyon euro tutacak stadı )
        Ben de onu demek istedim işte...
        Trabzon'da olunca insan daha iyi anlıyor neyin ne olduğunu...
        Hamiş

Yorum

• Hazısalihoğlu sadece kulübe adam almayı biliyor... Çalışanların sayısını artırıyor.
          Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih neden çıkıp açıklama yapmıyor ?

Bence Fatih , Yönetimin resmi açıklamasını bekliyor.. Resmi açıklamadaki yalanları çürütmek için bekliyor. REsmi açıklama yapıldığı gün , Fatih de açıklama yapacaktır. Bu yüzden kanımca bekliyor.
            yönetim yalan söyleyecek fatih doğru nasıl bukadar emin olabiliyorsunuz ?

ne kadar vahim bir durumdayız

bazılarının fatih aşkı gözlerini bürümüş

taraftar komada

biz zenitle anlaşıyoruz fatihle anlaşacağımız noktada telefonu kapalı ! neden ? çünkü fatih rubin kazanla görüşüyor.en mantıklı bakış açısı budur.

al sana bir olasılık

ne fatihi ne yönetimi suçluyorum en azından olasılıkları görebiliyorum sizin gibi herşeyde yönetim suçlu demiyorum
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Açıklama bekliyelim abi
              Sadece yönetim kanadından gelecek acıklama beni tatmin etmez . Artık inanmıyorum yönetime Fatih ' in de konusması lazım . Ozaman anlarız kim haklı kim haksız

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolu bıraksa da teknik adam olarak, başkan olarak bu takıma şart denilecektir.. yoksa başarı gelmez..
                Teknik adam olur mu bilmem de başkan olmalı...Bizim futboldan gelmeyen başkanımız olmamalı bundan sonra...Olmuyor işte...Paralısı ile denedik parasızı ile denedik olmuyor....

Bana kalırsa tercihim Hüseyin den yana olur....Daha bir toparlayıcıdır Hüseyin...Ciddiyim ben....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• eve büyük umutlarla geldim yine hevesim kursağımda kaldı
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gökhanı kim yedi anlayamadım ?

Ona verilen şans kime verildi ?
                    tabi canım adama söve söve, döve döve hak verildi
                    haklısın o da nankörlük yaptı
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Bu arada Rubin Kazan yıllık 2 milyon euro teklif etmiş olsa bile profesyonelcede düşünse duygusal olarakta düşünse onun için en mantıklı tercih Trabzonspor'dur. Rubin'de 3 yılda 6 milyon euro kazanır sonra birşey yapamaz. Ama Trabzonspor'da bunun yarısını kazansa bile ona Trabzonspor'un kapıları sonuna kadar açılır futbolu bıraktıktan sonrada her şekilde kulüp içinde yer alır ve efsaneler arasına girer. Eğer şimdi para için Rubin'i tercih ederse umarım futbolculuğu sonrasında Trabzonspor bünyesinde yer almaz.

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eve büyük umutlarla geldim yine hevesim kursağımda kaldı
                        Boşver hiç uğrama
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• yönetim yönetim yönetim

neyi yönetmiş bu yönetim ....ülkemizde futbol maddi olarak değer kazanınca ,fedakar trabzonlu fedakalığına devam edince takımın gelirleri arttı...

bunlar da harcadı ...bu mu yönetim??....karamehmete ! dua edin aziz yıldırıma ! edin gelirlerimiz düşmediyse bunlar aparatman yönetemezz benim gözümde..

Yorum

• artık bu konu kapatılsın ve ikinci yarı başlamak üzere.iyi bir hocamız ve takımımız var.onlara destek olalım.sonuçta süperlig de şampiyon olan hiçbir kadroda fatih tekke yoktu
                            orhan

Yorum

• Artık küçük çocuklar bile anlar. Gerek geçen seferki gerekse bu sefer ki davranışlardan anlıyorum ki yönetim Fatih Tekke'yi almak istemiyor.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yönetim yalan söyleyecek fatih doğru nasıl bukadar emin olabiliyorsunuz ?

ne kadar vahim bir durumdayız

bazılarının fatih aşkı gözlerini bürümüş

taraftar komada

biz zenitle anlaşıyoruz fatihle anlaşacağımız noktada telefonu kapalı ! neden ? çünkü fatih rubin kazanla görüşüyor.en mantıklı bakış açısı budur.

al sana bir olasılık

ne fatihi ne yönetimi suçluyorum en azından olasılıkları görebiliyorum sizin gibi herşeyde yönetim suçlu demiyorum

Yönetimin geçen seneden beri salladığı yalanları bildiğimden , bunlara güvenmiyorum... Adamların(!) ağızlarından çıkan 10 sözcükten 9 u yalan... Nasıl inanayım.
                                Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

Çalışıyor...
                                X