Düşünmüyor değilim.. bu takım nasıl oldu da 74 yılında 1.lige çıkıp 75'de şampiyon oldu..10 seneye 6 şampiyonluk ve 4 ikincilik sığdırdı.. Bu şehir,takım, taraftar vs nasıl oldu da birlik olup başarıya yelken açtık.. nasıl oldu bütün bunlar.. o zamanlar yokmuydu bir futbolcuyu koskoca Trabzonspor'dan büyük görenler ? o olmazsa Trabzonspor'da olmaz.. başarı da gelmez diyenler ? İkiye bölünmeler falan.. yaşca büyüklerim bunu cevaplıyabilirler mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Trabzonspor'a muhtaç
Trabzonspor ona muhtaç değil
Yönetimin şartlarını kabul ederse gelir
Eğer istemiyorsa keyfi bilir.orhan
Yorum
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerinin çoğunda yanlışsın...
Olaylar oralardan nasıl görünüyor bilmiyorum ama Trabzon'da durum çok farklı...
Olayların içindesin çünkü...
Avni Aker'in boş olduğu zamanları çok iyi hatırlıyorum!
Diğer kısımlarda ise mantıksız söylediklerin...
Borcu olmayan kim var ?
Neyse...
Söylenene herşeye bişeler uydurmak zor değil...
Takipteyim sadece......
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazkopatfaroz
Yönetim başarısız diyenler ;
Gelirlerin çok fazla arttığını,(Giderlerin daha fazla artıığını)
Geçen sene son haftaya kadar şampiyonluğa yarıştığımızı , (Trabzonspor Her zaman şampiyonluk yarışında vardır son haftaya kadar şampiyonluk içinde oluşu başarı değildir , heleki yarıştıkları Sivas ve Bjk ise )
Kombinede rekor kırdığımıızı, (Burada yönetimi yuhlamak lazım asıl kombinenin artmasına rağmen nasıl bu kadar gider oluşunu)
Maçın izleyen seyirci ortalamasındaki artışı , (Ben Avni Aker'i hiç az seyircili görmedim yahu)
Hayatta alamayız dediğimiz oyuncuları takıma kazandırılmasını,(Pardon ? , tam tersini diyecektiniz sanırım , Kırşehirspor taraftarı bu kadar istese onlar bile Fatih'i alırdı emin ol )
Stadyumun kapasitesinin arttırıldıgını ve sahaya dahada yakınlaştırıldığını, ( Akyazı ? )
Kadromuzdaki oyuncuların kalitelerini,
Geçen sene yaşanılan heyecanı,
Ürün satışlarındaki artışı, ( Bunların hepsi yönetim için bir negatiftir , pozitif değil bu gelirlere rağmen maddi açıdan en kötü dönemler yaşanıyor nasıl oluyor ? )
Camianın bütünleştirilme çabalarını... Bunun gibi bir çok şeyi göremiyor musun ? ( Göremiyorum )
Trabzonspor bunları daha önce ne zaman yaşadı,yaşayabildi mi ? (Yaşadı )
Bu saydıklarıma başarısız diyecek var mı ? (Var )
Hangi yönetimin yada kimin bunları yapabileceğini düşünüyorsunuz ? ( Bunun için gerekli başlık var )........
Ahmet şu sorulara tek bi tane mantıklı cevap vermemişsin
Hele stad cevabı facia olmuş senin açından, o kadar kolaysa gel sen Başkan ol yaptır 150 milyon euro tutacak stadı)
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Bu süreçte Fatih in suçu yokmudur? Vardır elbette...Tıpkı taraftarın olduğu gibi...Ama Gamze ye şöyle ilave edeyim:
Kulüp yönetmek hele Trabzonspor u yönetmek şirket yönetmekten çok daha öte bir şeydir...Yapamıyorlar....Ne yazık ki Trabzonspor yönetilemiyorTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Fatih neden çıkıp açıklama yapmıyor ?
Bence Fatih , Yönetimin resmi açıklamasını bekliyor.. Resmi açıklamadaki yalanları çürütmek için bekliyor. REsmi açıklama yapıldığı gün , Fatih de açıklama yapacaktır. Bu yüzden kanımca bekliyor.Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanıcı Adınızı Değiştirmek Bir Tık Ötede. Lütfen Resme Tıklayınız.
Arkadaşlar İlgilenecektir Sizin ile.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi açıklama yapılsın hele...Sonra da Fatih konuşsun...Herkes karar versin...
Allah Şenol hoca ya kolaylık versin tabi bu arada
Her defasında bu tür konularda geri durmasına çok kızıyorum..
Seni tek yetkili getirdiklerini ifade ettiler..
Senin arkana sığınarak yırtmayı hesapladılar..
Sorumluluk al hocam.. İstiyorum de alacaksınız de..
Yetkili benim de.. İnanma bunlara.. Boyun eğme lütfen..
Bu sefer boyun eğme.. Atay başkana herşeye rağmen boyu eğdin noldu?
Sen gittikten sonra tüm suçu üzerine attı..
Şenol hocanın daha aktif olmasını istiyorum..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke futbolu biraksa da bizde rahatlasak.
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şenol hocanın daha aktif olmasını istiyorum..
500.000 Euro'yu Şenol Hoca versin diyorsun yani..iyi fikirUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be fatih uğruna gökhanı bile yediler
Ona verilen şans kime verildi ?
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün işler karıstı Tunahan ne edecezOSCAR CARDOZO
Yorum
-
şu yazılanları okuyan febeli cinconlu bşkli bursasporlu ve bizi çekemeyen yığınla taraftarın ellerini nasıl ovuşturduklarını , zevkten ağızlarının suyunun nasıl aktığını görür gibiyim , yazık kendine taraftar diyenler çoktan fatih cephesi sadri cephesi diye ayırmış bile işin ilginci bu duruma forumun yöneticilerinin de çanak tutması , gönül verdikleri! kulubün yönetimiyle dalga geçebilmeleri,
nuri albayrak yönetimi bile eleştrilmişti dalga geçilmemişti ,
transfer sezonun bian önce kapanması dileğiyleşampiyonluk gerçekti hayal oldu...
Yorum
Yorum