Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetim başarısız diyenler ;

Gelirlerin çok fazla arttığını, Saçma yerlere savrulan paralar(misâl Karadenizspor)
    Geçen sene son haftaya kadar şampiyonluğa yarıştığımızı ,
    Kombinede rekor kırdığımıızı, Seyirci profilimizin tamamen değişmesine neden oldu
    Maçın izleyen seyirci ortalamasındaki artışı , İzleyen seyircide artış olmuş olabilir, takımını destekleyende düşüş olduğu kesin
    Hayatta alamayız dediğimiz oyuncuları takıma kazandırılmasını, Bununla neyin kastedildiğini çözemedim. Alanzinho'yu mu alamayacaktık, ya da Selçuk'u?..
    Stadyumun kapasitesinin arttırıldıgını ve sahaya dahada yakınlaştırıldığını, Çatı, cam vb meseleler
    Kadromuzdaki oyuncuların kalitelerini,
    Geçen sene yaşanılan heyecanı, Heyecanı bitiren yine yönetimdir (bkz Ersun Yanal'ın gönderilmesi)
    Ürün satışlarındaki artışı, Kulüp TS Club'lara ürün göndermiyor ki...
    Camianın bütünleştirilme çabalarını... Bunun gibi bir çok şeyi göremiyor musun ?

Trabzonspor bunları daha önce ne zaman yaşadı,yaşayabildi mi ?
    Bu saydıklarıma başarısız diyecek var mı ?
    Hangi yönetimin yada kimin bunları yapabileceğini düşünüyorsunuz ?
    Yönetimin yukarıda belirtilen konulardaki çabasına lafım yok. Ama her iyi şeyin altından mutlaka azımsanmayacak bir olumsuzluk çıkıyor.

Yorum

• sanki dünyanın sonu geldi.fatih gelsede en fazla 2 yıl oynar.ondan sonra gökdeniz diye başlarız herhalde.yönetim çok iyi bir golcü aldı ve sahada olmasının nedenini ve sorumluğunu bilmeyen futbolcu profili içinde olup takıma faydası yok denecek kadar az olan gökhan ünalı bence zarar etmeden satmıştır.yönetime haksızlık yapıldığını düşünüyorum.takıma gabriç colman cale ceyhun selçuk alanzinho yu kazandıranında yönetim olduğunu unutmayalım
      orhan

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gelirlerin çok fazla arttığını,
        Geçen sene son haftaya kadar şampiyonluğa yarıştığımızı ,
        Kombinede rekor kırdığımıızı,
        Maçın izleyen seyirci ortalamasındaki artışı ,
        Hayatta alamayız dediğimiz oyuncuları takıma kazandırılmasını,
        Stadyumun kapasitesinin arttırıldıgını ve sahaya dahada yakınlaştırıldığını,
        Geçen sene yaşanılan heyecanı,
        Ürün satışlarındaki artışı,
        Camianın bütünleştirilme çabalarını... Bunun gibi bir çok şeyi göremiyor musun ?

Trabzonspor bunları daha önce ne zaman yaşadı,yaşayabildi mi ?
        Bu saydıklarıma başarısız diyecek var mı ?
        Hangi yönetimin yada kimin bunları yapabileceğini düşünüyorsunuz ?
        Tüm bunlardan dolayı Ersun Yanal gönderilene kadar destekledim ve bunlar için teşekkür ediyorum yönetime ancak Mahmut Aksu'nun Kadrga Tv'deki yayınını gece 3lere kadar izleyince bunların bazılarının tesadüf şampiyonluğun kaçışının ise amatörlük olduğunu üzülerek gördüm.

Ayrıca bu saydıkların onlara bu seneyi geçen sene yaptıkları doğruların aksine heba etmeleri lüksünü vermez.
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şuan bende tam o kıvamdayım, malesef...

Hele o Guti'nin karşılanmasında yaşananlar unutulacak cinsten değil.
          abi guti demesek
          malum real deki guti minnoş
          teo veya tefo desek...
          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetim bu işi bıraksa külliyen kurtulsak ?
            Fatih Trabzonspor'a muhtaç
            Trabzonspor ona muhtaç değil
            Yönetimin şartlarını kabul ederse gelir
            Eğer istemiyorsa keyfi bilir.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Fatih tekke ve gerçekler…
              Fatih Tekke,Trabzon şehrinde dünyaya gözlerini açan,bu şehirde yetişen,futbolu bu şehirde tanıyan yetenekli bir hemşerimiz.Yetenekleri sayesinde tüm şehrin sevgilisi olmuş bir futbolcu. İyi bir Trabzonlu.Fakat ne yazık ki iyi bir Trabzonsporlu değil. Transferi yılan hikayesine döndü. Geldi gelecek dendi, kulübü ile sorunlar aşılması gerekir dendi, en kötü ihtimal ile sezon sonu iş bitti dendi kısacası birçok yorum yapıldı duruldu. Sonuç ise halen netlik kazanılmayan bir hale geldi.

Çoğu taraftarımız beklide bu düşüncelerime karşı çıkacak ama Fatih iyi bir insan olabilir, iyi bir Trabzonlu olabilir ancak iyi bir Trabzonsporlu değil.Onunda haklı olduğu konular var elbette. Sonuçta son transferi ve geleceğini düşünmek zorunda. Zamanında Hami'nin yaptığı fedakarlığı yapamamış olabilir kızmamak lazım tercih meselesidir.

Bu transferin arkasında baya bir karışıklık var zaten.Rubin Kazan takımı yöneticisi ile İstanbul'da bir araya gelmiş Fatih daha sonraki zaman diliminde transferi konusunda bütün gelişmeleri menajerleri aracılığı ile takip etmeye devam etmekte.Antalya'da transfer konusu gündemden hiç düşmedi.Dinamo Kiev'in eski yöneticisi arkadaşı olduğu Zenit yöneticisini telefon ile arayıp Fatih'in durumunu görüştü. Zenit yöneticisinin verdiği cevap ise bu transferdeki tüm sırları ortaya çıkarmaya yetti. Fatih'in kararı hala belli değildi arada Rubin ekibi de vardı. Rubinli yöneticiler ise Fatih ile anlaşmak üzerlerine olduğunu ifade etti.

Bu transfer fiyaskosunun sebebi yine her zamanki gibi bizim yönetimimizin beceriksizliği oldu. Bu transfer için girişimler 1ay önceden başlamış olsa idi Fatih şuan Antalya'da takım ile kampta olmuş olurdu. Fatih transferinin kendileri için bir dönüm noktası olduğunu bilmelerine rağmen geç kalındığı için transfer çıkmaza girdi. Belki Fatih yine Trabzonspor'a imza atacak fakat atsa da atmasa da bu transfer bir fiyasko haline çoktan gelmiştir. Bu transferde yönetim kadar Fatih'inde suçu vardır. Bu kadar insanın beklentilerine rağmen telefonlarını kapatıp transferi zora sokan kendisidir. Şenol hocanın bile ulaşamadığı Fatih halen gelişmeleri menajerleri aracılığı ile takip etmekte.Fatih'in telefonu açık olmuş olsa idi Tekke bugün Trabzonspor'un futbolcu olmuştu.

Birde şu açıdan bakmak lazım transfere. Fatih'i takıma kazandırmak için Gökhan Ünal bitirildi. Zaten duygusal bir yapıya sahip olan, daha önce baskı nedir bilemeyen Gökhan bu baskılara daha fazla dayanamadı. Kalitesini ve golcülüğünü tartışmam kimine göre iyi bir futbolcudur kimine göre kötüdür. Sonuçta bu ülkede gol krallığını yaşamış bir golcüdür. Yeni transfer Teo içinde aynı senaryo başladı. Adam daha Türkiye'ye ayak basar basmaz Fatih Tekke sesleri yankılandı. Şimdi sormak lazım bu kadar bedel ödenip beklenen Fatih bu bedeli ödeyebilecek mi? Taraftar için sevgili olmuş bir futbolcu bu dönemde böle sessiz kalmamalı. Trabzonspor'dayım ya da değilim demeli. Gerekenler yapılmalı ve yola devam edilmeli.

Son olarak da tekrar şunu belirtmek istiyorum, Fatih beklide yine Trabzonspor'a imza atacaktır. Düşünülmesi gereken yönetimin Fatih'i kazanmak için daha doğrusu kendi koltuğunu sağlamlaştırmak için yaptığı yanlışlıklardır.

http://www.spor61.net/news_detail.php?id=16784
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• @ Ahmet Başkaya

Yok artık.

Yorum

• Bu yönetim gidince değişecek mi ? Sanmıyorum...

İki sene önce biri bana şöyle dese kızardım: Kulüp şehre çok büyük geliyor....Ne yazık ki durum bu...

Bir ihtimal futbolun içinden gelen başkan ve yönetim oluşturmak...Bekliyorum...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizde böyle tepki gösteriyoruz n'apalım
                    Yok ya bianda siyasi bir mesaj sandımda daha yeni anladım ne oldugunu
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Corr.: Mr. Dyukov, talking about second comeback to Zenit – Alexander Kerzhakov’s. How did negotiations went? How was it approved by Spalletti? What is situation with Fatih Tekke?
                      Alexandr Dyukov: As for Kerzhakov, he has expressed interest in return recently. He is local-grown, national team player. So upon consultations with head coach, we negotiated with Dinamo. Talks were about 10 days long. Cannot say, that they were special. Routine talks, finished with success. Contract has been signed on Saturday. Tekke is inquired by Trabzonspor and Rubin Kazan, who are interested. We are in talks with both. When decision is taken, it shall be seen. Both transfer and non-transfer possible.
                      Özetle: İki takımla da görüşülüyormuş. Transfer kararı verildiği zaman görülür, olacak mı olmayacak mı.
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak mehmet fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @ ahmet başkaya

yok artık. :d
                        :d:d:d

Twitter Adresim

Yorum

• Kullanıcı Adınızı Değiştirmek Bir Tık Ötede. Lütfen Resme Tıklayınız.

Arkadaşlar İlgilenecektir Sizin ile.
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lazkopatfaroz

Gelirlerin çok fazla arttığını,(Giderlerin daha fazla artıığını)

Geçen sene son haftaya kadar şampiyonluğa yarıştığımızı , (Trabzonspor Her zaman şampiyonluk yarışında vardır son haftaya kadar şampiyonluk içinde oluşu başarı değildir , heleki yarıştıkları Sivas ve Bjk ise )

Kombinede rekor kırdığımıızı, (Burada yönetimi yuhlamak lazım asıl kombinenin artmasına rağmen nasıl bu kadar gider oluşunu)

Maçın izleyen seyirci ortalamasındaki artışı , (Ben Avni Aker'i hiç az seyircili görmedim yahu)

Hayatta alamayız dediğimiz oyuncuları takıma kazandırılmasını,(Pardon ? , tam tersini diyecektiniz sanırım , Kırşehirspor taraftarı bu kadar istese onlar bile Fatih'i alırdı emin ol )

Stadyumun kapasitesinin arttırıldıgını ve sahaya dahada yakınlaştırıldığını, ( Akyazı ? )

Geçen sene yaşanılan heyecanı,
                            Ürün satışlarındaki artışı, ( Bunların hepsi yönetim için bir negatiftir , pozitif değil bu gelirlere rağmen maddi açıdan en kötü dönemler yaşanıyor nasıl oluyor ? )

Camianın bütünleştirilme çabalarını... Bunun gibi bir çok şeyi göremiyor musun ? ( Göremiyorum )

Trabzonspor bunları daha önce ne zaman yaşadı,yaşayabildi mi ? (Yaşadı )

Bu saydıklarıma başarısız diyecek var mı ? (Var )

Hangi yönetimin yada kimin bunları yapabileceğini düşünüyorsunuz ? ( Bunun için gerekli başlık var )........
                            Söylediklerinin çoğunda yanlışsın...
                            Olaylar oralardan nasıl görünüyor bilmiyorum ama Trabzon'da durum çok farklı...
                            Olayların içindesin çünkü...
                            Avni Aker'in boş olduğu zamanları çok iyi hatırlıyorum!
                            Diğer kısımlarda ise mantıksız söylediklerin...
                            Borcu olmayan kim var ?
                            Neyse...
                            Söylenene herşeye bişeler uydurmak zor değil...
                            Takipteyim sadece...
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oğuzlu_61 fatih rubine gitmek istiyorsa zaten gitsin

gidenin önünde dağ olsa durmaz.

sorunda orada, gitmek istemiyor ama bence bizim yönetime çok kızdı bu oyalamalar kolombiyaya gitmeler felan 3 ün 5 in hesabını yapmalar yalan rüzgarları vs... tüm bunlar onu çok kızdırmış olabilir, ben olsam onun yerinde benimde moralim bozulurdu ve sinirlenirdim bu olanlar karşısında.

şimdi kaptan rubine giderse kim birşey diyebilirki ?? şu olanlara baksanıza, çıldıracak kıvama geldik artık
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok ya bianda siyasi bir mesaj sandımda daha yeni anladım ne oldugunu
                                Subata kadar bütün kayıtlı oldugum sitelerde bu avatarla karsınızdayım

Sonra logoma tekrar dönecegim

Yorum

Çalışıyor...
                                X