Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Corr.: Mr. Dyukov, talking about second comeback to Zenit – Alexander Kerzhakov’s. How did negotiations went? How was it approved by Spalletti? What is situation with Fatih Tekke?
    Alexandr Dyukov: As for Kerzhakov, he has expressed interest in return recently. He is local-grown, national team player. So upon consultations with head coach, we negotiated with Dinamo. Talks were about 10 days long. Cannot say, that they were special. Routine talks, finished with success. Contract has been signed on Saturday. Tekke is inquired by Trabzonspor and Rubin Kazan, who are interested. We are in talks with both. When decision is taken, it shall be seen. Both transfer and non-transfer possible

Bay Dyukov, Zenit ikinci dönüş - talking about Alexander Kerzhakov's. Nasıl did müzakereleri gitmiş? Nasıl Spalletti tarafından kabul edildi? Fatih Tekke ile ne durumda? Alexandr Dyukov: Kerzhakov gelince, geri son zamanlarda ilgi duyduğunu ifade etmiştir. He-, ulusal takım oyuncusu yetişen yerel mi. Koçu ile öylesine üzerine görüşmeler, biz Dinamo ile müzakere. Müzakerelerin yaklaşık 10 gün boyunca vardı. , Onların özel olduğunu söyleyemeyiz. Rutin görüşmeler başarı ile bitirdi. Cumartesi günü sözleşme imzalanmıştır. Tekke Trabzonspor ve Rubin Kazan, kim ilgilendi tarafından olduğunu sordu. Ikimiz ile görüşmelerde bulunmaktadır. Ne zaman karar alınır, Görüldüğü olacaktır. Her iki transfer ve olmayan olası transferi.
    En son Barış Mayda tarafından düzenlendi; 19.01.2010, 16:34.
    Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Tekke futbolu biraksa da bizde rahatlasak.

Şuan bende tam o kıvamdayım, malesef...

Hele o Guti'nin karşılanmasında yaşananlar unutulacak cinsten değil.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ..............................
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu eski bir haber..birkaç gün öncesinin
          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cagdas şu avatarında ne anlatmak istediğini anladım?

Bizde böyle tepki gösteriyoruz n'apalım

Yorum

Günün yorumuydu diyeceğim ama futbolu bırakınca da rahatlayamayacağız !

Yorum

• Murat Erdem abi içinden diyordur şimdi. Bugün cezalı olmayacaktımda yönetim nasıl eleştirilir gösterirdim size

Yorum

ben de kulubüyle imzalasa,olmuyorsa kime giderse gitse de birbirimizi yiyip durmasak modundayım...
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Yönetim bu işi bıraksa külliyen kurtulsak ?

Yorum

• Resmi açıklama yapılsın hele...Sonra da Fatih konuşsun...Herkes karar versin...

Allah Şenol hoca ya kolaylık versin tabi bu arada
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim başarısız diyenler ;

Gelirlerin çok fazla arttığını,
                        Geçen sene son haftaya kadar şampiyonluğa yarıştığımızı ,
                        Kombinede rekor kırdığımıızı,
                        Maçın izleyen seyirci ortalamasındaki artışı ,
                        Hayatta alamayız dediğimiz oyuncuları takıma kazandırılmasını,
                        Stadyumun kapasitesinin arttırıldıgını ve sahaya dahada yakınlaştırıldığını,
                        Kadromuzdaki oyuncuların kalitelerini,
                        Geçen sene yaşanılan heyecanı,
                        Ürün satışlarındaki artışı,
                        Camianın bütünleştirilme çabalarını... Bunun gibi bir çok şeyi göremiyor musun ?

Trabzonspor bunları daha önce ne zaman yaşadı,yaşayabildi mi ?
                        Bu saydıklarıma başarısız diyecek var mı ?
                        Hangi yönetimin yada kimin bunları yapabileceğini düşünüyorsunuz ?
                        Önceki yönetimlerde transfer döneminde neler çektiğimi çok iyi hatırlıyorum...
                        Alacağımız adamların yerine durmadan alternatiflerini alırdık...
                        Başkan kalktı Dünya sıralamasında 4. sırada olan adamı aldı getirdi...
                        Ama yaranamadı...
                        Geçen sezona kadar kimde en ufak bir heyecan vardı ?
                        Kombine almak aklımın ucundan bile geçmezdi...
                        Açılan TS Clublar ?
                        Ürün sayıları ?
                        Peki bu yönetim gitsin de kim gelsin ?
                        Var mı adam gibi bir adayınız ?
                        Düşman olsa bu kadar acımasızca eleştirmez!
                        Tekke'yi istemek farklı, bilip bilmedik yere eleştirmek hatta hakaret etmek farklı...
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Murat Erdem abi içinden diyordur şimdi. Bugün cezalı olmayacaktımda yönetim nasıl eleştirilir gösterirdim size
                          Bugün kesin ceza alırdı
                          hatta tası taragı toplayıp Alanya'ya kesin dönüş bile yapabilirdi..
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• lazkopatfaroz
                            Yönetim başarısız diyenler ;

Gelirlerin çok fazla arttığını,(Giderlerin daha fazla artıığını)

Geçen sene son haftaya kadar şampiyonluğa yarıştığımızı , (Trabzonspor Her zaman şampiyonluk yarışında vardır son haftaya kadar şampiyonluk içinde oluşu başarı değildir , heleki yarıştıkları Sivas ve Bjk ise )

Kombinede rekor kırdığımıızı, (Burada yönetimi yuhlamak lazım asıl kombinenin artmasına rağmen nasıl bu kadar gider oluşunu)

Maçın izleyen seyirci ortalamasındaki artışı , (Ben Avni Aker'i hiç az seyircili görmedim yahu)

Hayatta alamayız dediğimiz oyuncuları takıma kazandırılmasını,(Pardon ? , tam tersini diyecektiniz sanırım , Kırşehirspor taraftarı bu kadar istese onlar bile Fatih'i alırdı emin ol )

Stadyumun kapasitesinin arttırıldıgını ve sahaya dahada yakınlaştırıldığını, ( Akyazı ? )

Kadromuzdaki oyuncuların kalitelerini,
                            Geçen sene yaşanılan heyecanı,
                            Ürün satışlarındaki artışı, ( Bunların hepsi yönetim için bir negatiftir , pozitif değil bu gelirlere rağmen maddi açıdan en kötü dönemler yaşanıyor nasıl oluyor ? )

Camianın bütünleştirilme çabalarını... Bunun gibi bir çok şeyi göremiyor musun ? ( Göremiyorum )

Trabzonspor bunları daha önce ne zaman yaşadı,yaşayabildi mi ? (Yaşadı )

Bu saydıklarıma başarısız diyecek var mı ? (Var )

Hangi yönetimin yada kimin bunları yapabileceğini düşünüyorsunuz ? ( Bunun için gerekli başlık var )........
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi açıklama yapılsın hele...Sonra da Fatih konuşsun...Herkes karar versin...

Bu iş kesin olmayacak o demekki.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Resmi açıklama yapılsın hele...Sonra da Fatih konuşsun...Herkes karar versin...

Bencede herkes neyin ne olduğunu görsün..
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X