Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gutierrez in karşılanması sırasında taraftarın yaptığı Fatih Tekke tezahüratlarına başlarda bende tepki göstermiştim.
    Lakin şimdi gelişmelere bakıyorumda, taraftar az bile yapmış Sadri başkana..
    başkanda acısını çıkarmaya çalışıyor heralde
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak Fatih ZENGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tekke nin parasıyla tekke yi transfer etmek istiyorlar.. böyle bişey mümkün mü yaa.. Olayın sonunda Fatih Tekke gelmek istemedi diye lanse ederler.
      Pranjic de Bayern Münihe gelmek icin bonservisin bir payini kendi ödemis. Oluyormus demek, hemde Bayern Münih gibi bir takimda
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Neyse Fm moduna girelim 1-2 saate döneriz yine Fatih konusuna.

Görüşmek üzere ..

Yorum

• olmaz arkadaşlar olmaz bu kadar taraftarla dalga gecen bir yönetimden bir başkandan olmaz bunların tek yapacağı bir şey kaldı

Yorum

• 201 aktif üye bu başlığa bakıyor.
            Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• Can'da saçmalamış..
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• hic sasirmadim nedense. 1 senedir bekliyor adam simdi fatih mi gelmek istemiyor? bizleri resmen aptal saniyor bunlar. yönetim istifa be yeter artik.
                Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• İnsanın bu yönetime bela okuyası geliyor. Bu kadar mı olur ya milleti aptal yerin koymak. Almayacaklarsa almıyoruz desinler erkek gibi. Dansöz gibi kıvırıp ta yok öle yok böle demesinler. O kadar süredir takip ediyorum, her iki tarafında görüşlerine bakıyorum da yönetim sağolsun kendi kendini bitirmiştir. Sırf bir iki kişinin görüşlerine göre kulubün yönetilmesine dayanamıyorum . Bu kadar ayaklar altına alınmamıştı Trabzonspor şimdiye kadar! Ayinesi iştir lafa bakılmaz sözü bizim yönetime tam uyuyor. Hep laf ama icraate gelince kem küm . Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim...
                  Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antremanlara davet etmiş.Yani Can'ın kulağına gelen haber öyleymiş.Anlatıklarının çoğundan birşey anlamadım.Onlar yarını bekliyelim diyor.Bende öyle düşünüyorum
                    gercektin mi.oyle birsey olabilir mi yahu,sen baska kulubun sozlesmeli futbolcusunu nasil antremanlara cikartirsin.enteresan bir haber.

Yorum

• fatih bazı şeyleri söyleyemiyor... bari biz söyleyelim rezil olsun şu yönetimm tüm türkiye ye......

bu kadar yüzsüzlük olmazki... bide fatih i şuçluyorlar.... kendisine ulaşılamıyo diye...
                      '9'
                      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• 19 gün geçti...askerlik sorunu,Rusya'ya biletler alınıyor,indirime gitmiyorlar, arada az fark kaldı.
                        Dayan yönetim dayan...

Yorum

• Cok fena cok...
                          Bu Yönetim Maalesef taraftari haala ilk geldikleri dönemki gibi saf saniyor... Ac gözlerini baskan... Bizimle Oyun Oynama...
                          Artik Internet var Ugur, var Recep var, Süleyman var
                          Biz Belkide senin alamadigin haberleri aliyoruz
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Zamanında Hakan Şükür'ün milli takıma alınmaması Ersun hocanın başını yemişti,

bakalım Fatih olayında ne olacak.
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Başlığın değişmesini talep ediyorum;

Fatih Tekke Konusunun altında kalanlar..
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Be adam, senin sözleşmeli oyuncun başka takımın kampına katılsa hoşuna gider mi?

Kampa bekliyorlarmış... Çıldıracağım!
                                Yazık valla yazık , yönetim iyice abarttı

Yorum

Yükleniyor...
                                X