Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne kadar sabırsız bir taraftarız. arkadaşlar bekleyip görelim Fatih TEKKE gelecek mi? gelmeyecek mi? gelirse çok seviniriz, gelmezsede canı sağolsun bu takımın çok değerli topçuları var onlara destek oluruz.

Bir gün teknik trektör gibi davranıyoruz, teknik trektörü yerden yere vuruyoruz...

Bir gün kendimizi yönetici zannediyoruz, yönetimi yerden yere vuruyoruz...

Bir kendimizi futbolcu zannediyoruz, futbolcumuzu yerden yere vuruyoruz...

Arkadaşlar biz taraftarız, en iyi bildiğimiz işi yani taraftarlığımızı yapıp kulübümüze ve takımımıza destek olalım...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftarın hangisi işine gelirse o yöne geçer.
      Sana göre diyorum. Yok mu bir yorumun?

Yorum

• ben olmaz demedim. hic bir zaman inancimida yitirmem. takimima guveniyorum. 7 puan demisti kuzeyinoglu ben sadece duzelttim.3puanda en sonuna sampiyonluga bile mal olabilir. her bir puan cok onemli.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
        Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Bütün bu olanlardan sonra maça çıkmadan inanman hiç bir habere . Kampa katılması bile yetmez . Zafer , Yusuf'da kampa gitti , sonra geri döndüler . Herşeye , her iddaaya açığım artık . Söz konusu Trabzonspor yönetimi ise bütün söylenenlere inanırım .

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke R. Kazan'a doğru
            19 Ocak 2010 / 10:39
            Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.

Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.

Fatih Tekke transferi yönetimin Fatih'e ulaşılamaması nedeniyle gerçekleşemediği iddia edildi.

Trabzonspor'a Fatih Tekke şoku yaşanıyor.

Yönetim kurulunun transferi için her türlü fedekarlığı yaptığı kaptan son dakikada yön çizince transfer gerçekleşmedi.

Zenit kulübüyle Fatih Tekke'nin bonservisi konusunda anlaşmaya varan Bordo Mavili yönetim Fatih'e dün öğlen saatlerinden beri ulaşamadı .

Fatih Tekke'nin bonservisini almak için dün bir kez daha Rusya'ya gitmeye hazırlanan sportif direktör Ünal Karaman Fatih'e ulaşılamayınca Rusya'ya gitmekten vazgeçti.

İmza atması için Fatihle görüşmeye çalışan ancak 2 günden beri telefonlara çıkmayan Fatih Tekke için yönetim her yolu denedi. Fatih'in tüm yakınlarının yanı sıra alt yapıda antrenör olan abisine ulaşılmasına rağmen Fatih Tekke'ye bir türlü ulaşılamadı.

Yönetim kurulu her türlü fedakarlığı yaparak transfer etmek için çalıştığı Fatih Tekke'nin bu davranışına bir anlam verilemezken, Fatih Tekke transferi yönetim tarafından şimdilik kaydıyla askıya alındı.

Fatih'in kulübüyle anlaşılması üzerine Fatih'i görkemli bir törenle imza attırmak için Antalya'ya gelen başkan Sadri Şener'de Fatih Tekke'nin transferinin gerçekleşmemesi üzerine büyük hayal kırıklığı yaşadı .

Başkan Fatih'in bu anlaşılmaz tavrı nedeniyle bugün apar topar kamptan ayrılarak İstanbul'a döndü.

Öte yandan Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.

Fatih Tekke'nin Rubin Kazan ile anlaşıp anlaşmadığı henüz doğrulatılamazken, teknik patron Güneş'in Fatih transferinin gerçekleşmemesine çok üzüldüğü öğrenildi.

Bir son dakika gelişmesi olmadığı taktir de Fatih Tekke transferi Trabzonspor için sona erdi.
            Eyvah!..

Fatih bizi kandırmış..

15 yıldır onu tanıyamamışız..

Hatta geçenlerde birisi "koyu fenerlidir" demiştide inanmamıştım..

Ve de sarı- kırmızı,bulamazsa siyah - beyaz don giyiyormuş gizli,gizli..

Zaten Rubın taraftarı aynı zamanda,gider gider..

Ama donunun püskülü illa sarı-lacivert olurmuş..

E hadi Fatih'ten soğuyalım..

Az daha kulübümüzü ele geçiriyordu..

Bak siz hala soğumadınız,soğuyun daha..

Yaşasın Hayrettin bey,

Başbakan ol,yaşa varol..

Başka işçin yokmu,onlarıda Trabzonspor'da işe al..

Başka türlü aşmpiyon olamayız...

Yaşasın Hayrettin beyin işçileri..

Oley,oley...

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lider dediğin adamı dün antalya dörtledi...

Bu ligden daha çok sular seller akar...

Belki Şampiyon olamayız, Kabul... ama Savaşan, ısıran, Ruhunu ortaya koyan bir Lider istiyorum arkadaş... Derbilerde ayagı titreyen oyuncuların motivasyonunu üst düzeye çıkaracak adam gibi adam istiyorum !

Kısaca Fatih TEKKE'yi istiyorum !
              bence fener bilerek yenildi
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ts20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne kadar sabırsız bir taraftarız. arkadaşlar bekleyip görelim Fatih TEKKE gelecek mi? gelmeyecek mi? gelirse çok seviniriz, gelmezsede canı sağolsun bu takımın çok değerli topçuları var onlara destek oluruz.

Bir gün teknik trektör gibi davranıyoruz, teknik trektörü yerden yere vuruyoruz...

Bir gün kendimizi yönetici zannediyoruz, yönetimi yerden yere vuruyoruz...

Bir kendimizi futbolcu zannediyoruz, futbolcumuzu yerden yere vuruyoruz...

Arkadaşlar biz taraftarız, en iyi bildiğimiz işi yani taraftarlığımızı yapıp kulübümüze ve takımımıza destek olalım...

Tebrikler işte budur

Yorum

Belki Şampiyon olamayız, Kabul... ama Savaşan, ısıran, Ruhunu ortaya koyan bir Lider istiyorum arkadaş... Derbilerde ayagı titreyen oyuncuların motivasyonunu üst düzeye çıkaracak adam gibi adam istiyorum !

-Bncede belki tekke gelse arayı bile kapatırız bende inanıyorum..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu bilgi kesinmidir...!!

Adam en başa yazmış dedikodu diye sen kesin midir diyorsun.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herkes, yönetim için sadece gitsin demiyor..

Kurallar gereği ,buraya öyle yazılıyor..

Yönetimle ilgili söylenenleri,bir bilsen...
                      Sen çok yaşa Veysel abi..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 1 Futbolcuyu almak bukadar zormu :@

Yorum

İlk 11 den 4-5 tane oyuncusu yoktu. Yenildiler diye her zaman yenilecekler diye bir şey yok. Onlar 10 maçtan 7 maç kazanıyorsa sen 10 maçta 10 galibiyet alman lazım. Tek rakibinde o değil.
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 Futbolcuyu almak bukadar zormu :@
                            zor.........
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 Futbolcuyu almak bukadar zormu :@
                              Zorlaştırmasını bilene zor.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence fener bilerek yenildi
                                Sonuç itibariyle Feneri 4ledi
                                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                                Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X