Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz almassak başkası alır Zenith göndermeyi kafaya koymuş..
    Aynen başkanın dün yaptıgı açıklamalara dayanarak bence alırlar tekkeyi artık yönetim hepten köşeye sıkıştı
    NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• 2 istiyorlarsa 1,5'a bağlanır bu iş. Takside de bağlandı mı, Gökhan Ünal'a 6,5 milyon veren için çok büyük maliyet değil.

Yorum

• başkan açıklamalarına bakarsan aldı tekkeyi

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama 2 milyon çok....zenit sevgimizden yararlanmaya çalışıyor...
          adamlar enayimi 7 m. euro verdikleri futbolcuyu beleşe bıraksınlar.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya bence fatih onudemesindeki tek neden Trabzonsporu düşündüğü için çünkü sezon sonunda bedava gelecek bonservisiyle ama şimdi 2 milyon euro çıkacak kasadan o yüzden bence böyle bir açıklama yapmış olabilir
            bence de başka takıma satılma ihtimaline karşı böyle birşey demiş.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alkan61 bizi bi aydınlatsa iyi olurdu..
              Ama uğramıyor buraya hiç..
              Adamın(alkan61) kişiliğine kadar saldırıldı ne diye gelsin az biraz tanıdım ben Recebi kesin konuşmuştu imza atılacağından emin olmadan konuşmam demişti meyse umarım fikrini değiştirirde bizimde kafafızdaki acabalar biraz dağılır...
              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Ve herkes emin olsun bence o şuanda kaynaklarına ulaşmaya çalışıyodur son durumu öğrenebilmek için hemde çok sağlam kaynaklara ama bizimle paylaşırmı bilemiyorum...
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fatih için 2milyonu çok gören arkadaşlar akşamki fener maçını birkezdaha düşünsünler bence...

Bizde akşam olmayan hırs ,işbitiricilik, karizma hepsi onda mevcut...

Biz onu sadece bir golcü olduğu için değil bizim ruhumuzu yansıttığı için istiyoruz...
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tamam tekke bizde hayırlı olsun
                    referans olarak başkanın sözlerini gösteriyorum ne demişti başkan fatih takımı ile kalıp kalmayacağı belli olsun fatih bizde demişti
                    hayırlı olsun
                    Fatih Tekke’nin transferi ve Yattara’nın sakatlığıyla ilgili sorulara da cevap veren Başkan Şener, son olarak şunları söyledi:
                    “Fatih Tekke’yle ilgili 1712'nci cevabımı veriyorum. Fatih Tekke’nin kendi kulübünde kalıp kalmayacağı belli olduğu an transferinin bitmesi çok kolay. Öyle de olacağını umuyorum. Trabzonspor’a yakın, diyebilirsiniz. Yattara’nın ise kendisinin, (sağlamım) demesiyle bu iş olmuyor. Doktorun, (sağlam) demesi lazım. O konuda da bir iki gün içinde net bir sonuç ortaya çıkar.“

Yorum

Fatih Tekke’nin transferi ve Yattara’nın sakatlığıyla ilgili sorulara da cevap veren Başkan Şener, son olarak şunları söyledi:
                      “Fatih Tekke’yle ilgili 1712'nci cevabımı veriyorum. Fatih Tekke’nin kendi kulübünde kalıp kalmayacağı belli olduğu an transferinin bitmesi çok kolay. Öyle de olacağını umuyorum. Trabzonspor’a yakın, diyebilirsiniz. Yattara’nın ise kendisinin, (sağlamım) demesiyle bu iş olmuyor. Doktorun, (sağlam) demesi lazım. O konuda da bir iki gün içinde net bir sonuç ortaya çıkar.“
                      Dün akşam başkan şöle dedi Fatih tekkeyi teknik terktörümüzde çok istiyo fatih trabzonspor a çok yakın kulübüyle anlaşırsak fatih trabzonsporda

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih için 2milyonu çok gören arkadaşlar akşamki fener maçını birkezdaha düşünsünler bence...

Bizde akşam olmayan hırs ,işbitiricilik, karizma hepsi onda mevcut...

Biz onu sadece bir golcü olduğu için değil bizim ruhumuzu yansıttığı için istiyoruz...
                        Yüzde birmilyon katılıyorım sana

Yorum

Bundan sonra bir açıklama daha yaptı Fener maçı öncesi

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Takımda ki golcülerin gol sayısının toplamı 6 colmanın ise 7 bu her şeyi anlatıyor

Yorum

• Guiza'nında gol sayısı 7 ..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bence gökhana teklif varsa satsınlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X