Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke hangi numarayı giyer acaba..

17'yi giyebilir.

87'de olabilir. (8-T, 7-S)

(:

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu ben de Tekke üzerinden yönetime aşırı yüklenildiğini düşündüğüm için burada bazı tartışmalara girdim ama Battal Tekke'den iyi derse birisi olmaz.. 3 büyükler gibi bir tabir kullanırsa olmaz..
      ya benim demek istediğim sende şöyle dersin kardeşim sen öyle düşün ama biz öyle düşünmüyoruz bak burda fatihin gelmesini isteyen ne kadar insan var ayrıca bana göre 3büyük yok tek büyük var dense o dahada güzel olur...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        NTV'nin haberine göre Yattara'nın lisansını askıya alıp hücum özellikli bir yabancıyı gündeme almayı planlıyormuşuz. Çağdaş ve Sezer de transfer listemizdeymiş
        Cagdas Atan mi?
        1

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar ben Markt a gidiyom yani bakkala gelince devam ederiz auf wiedersehen.
          Bugün Almanya`da resmi tatil.Acik bir tane Market ve Bakkal bulamazsin.
          Bosuna yorulma bu soguk havalarda.
          Allah saklasin üsütüp hasta falan olursun.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih 1,78 cm lik boyuna rağmen , şahsen benim tüm avrupa futbolunda en iyi sıçrama ve pozisyon yeteneğine sahip gördüğüm hücum oyuncularından biri .

En azından bu devre arası için , farklı özelliklere sahip futbolculara da ihtiyaç varken iki sezon sırasını bekleyecek bir transfer yatırımı çok zaruri durmuyor . İleri ki bir tarihe bırakarak , ancak araştırmaları da aksatmadan bonservissiz bir çözümde üretilebilir .
            Para sorun degil, Fatih geldikten sonra Fatih Tekke formalari yok satacak zaten , bende almayi düsünüyorum....
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün Almanya`da resmi tatil.Acik bir tane Market ve Bakkal bulamazsin.
              Bosuna yorulma bu soguk havalarda.
              Allah saklasin üsütüp hasta falan olursun.
              Evet dogru. Bizim Hollanda'da aynisi var.
              1

Yorum

• Fatih Tekke, Uefa finalinde oynadığı formatta ve kalitede oynadığı sürede orta sahamızın gol yüzdesi de ayrıca artacaktır.

Yorum

• Statta imza attırırsak forma satışından falan oracıkta çıkar Fatih'e harcanan para.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya benim demek istediğim sende şöyle dersin kardeşim sen öyle düşün ama biz öyle düşünmüyoruz bak burda fatihin gelmesini isteyen ne kadar insan var ayrıca bana göre 3büyük yok tek büyük var dense o dahada güzel olur...
                    Geçmişini okursan başlığın, o tarz yazılara cevap vermiyor arkadaş..
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      NTV'nin haberine göre Yattara'nın lisansını askıya alıp hücum özellikli bir yabancıyı gündeme almayı planlıyormuşuz. Çağdaş ve Sezer de transfer listemizdeymiş
                      Bunu düşünmeleri bile bir level atlamadır.

Yorum

• Herşeye rağmen unutmayalım ki stoper ilk öncelikli konu olmalı. Song muhetemel 1 ay yok. Yani 4 maç . Elde formsuz Egemen,Giray belki Tayfun ve Ceyhun var. Hiçbirisi sorunu çözmez.

Yorum

• Kaptanımıza Avni Aker'de çok görkemli bir törenle imza attırmalıyız. O bunu fazlasıyla hakediyor. Hiç unutulmayacak bir tören olmalı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cagdas Atan mi?
                            Çağlar'dır o muhtemelen..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herşeye rağmen unutmayalım ki stoper ilk öncelikli konu olmalı. Song muhetemel 1 ay yok. Yani 4 maç . Elde formsuz Egemen,Giray belki Tayfun ve Ceyhun var. Hiçbirisi sorunu çözmez.
                              2 sağlam stoper zor gibi abi bence Ceyhun bir şekilde monte edilmeli.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çağlar'dır o muhtemelen..
                                Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X