İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama 2 milyon çok....zenit sevgimizden yararlanmaya çalışıyor...Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bence fatih onudemesindeki tek neden Trabzonsporu düşündüğü için çünkü sezon sonunda bedava gelecek bonservisiyle ama şimdi 2 milyon euro çıkacak kasadan o yüzden bence böyle bir açıklama yapmış olabilirÖzkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlkan61 bizi bi aydınlatsa iyi olurdu..
Ama uğramıyor buraya hiç..61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Fatih için 2milyonu çok gören arkadaşlar akşamki fener maçını birkezdaha düşünsünler bence...
Bizde akşam olmayan hırs ,işbitiricilik, karizma hepsi onda mevcut...
Biz onu sadece bir golcü olduğu için değil bizim ruhumuzu yansıttığı için istiyoruz...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam tekke bizde hayırlı olsun
referans olarak başkanın sözlerini gösteriyorum ne demişti başkan fatih takımı ile kalıp kalmayacağı belli olsun fatih bizde demişti
hayırlı olsun
“Fatih Tekke’yle ilgili 1712'nci cevabımı veriyorum. Fatih Tekke’nin kendi kulübünde kalıp kalmayacağı belli olduğu an transferinin bitmesi çok kolay. Öyle de olacağını umuyorum. Trabzonspor’a yakın, diyebilirsiniz. Yattara’nın ise kendisinin, (sağlamım) demesiyle bu iş olmuyor. Doktorun, (sağlam) demesi lazım. O konuda da bir iki gün içinde net bir sonuç ortaya çıkar.“
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke’nin transferi ve Yattara’nın sakatlığıyla ilgili sorulara da cevap veren Başkan Şener, son olarak şunları söyledi:
“Fatih Tekke’yle ilgili 1712'nci cevabımı veriyorum. Fatih Tekke’nin kendi kulübünde kalıp kalmayacağı belli olduğu an transferinin bitmesi çok kolay. Öyle de olacağını umuyorum. Trabzonspor’a yakın, diyebilirsiniz. Yattara’nın ise kendisinin, (sağlamım) demesiyle bu iş olmuyor. Doktorun, (sağlam) demesi lazım. O konuda da bir iki gün içinde net bir sonuç ortaya çıkar.“NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih için 2milyonu çok gören arkadaşlar akşamki fener maçını birkezdaha düşünsünler bence...
Bizde akşam olmayan hırs ,işbitiricilik, karizma hepsi onda mevcut...
Biz onu sadece bir golcü olduğu için değil bizim ruhumuzu yansıttığı için istiyoruz...NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke’nin transferi ve Yattara’nın sakatlığıyla ilgili sorulara da cevap veren Başkan Şener, son olarak şunları söyledi:
“Fatih Tekke’yle ilgili 1712'nci cevabımı veriyorum. Fatih Tekke’nin kendi kulübünde kalıp kalmayacağı belli olduğu an transferinin bitmesi çok kolay. Öyle de olacağını umuyorum. Trabzonspor’a yakın, diyebilirsiniz. Yattara’nın ise kendisinin, (sağlamım) demesiyle bu iş olmuyor. Doktorun, (sağlam) demesi lazım. O konuda da bir iki gün içinde net bir sonuç ortaya çıkar.“
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum