İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hacisalihoglu halen daha sartlarindan olusmasindan bahsediyor,inanilir gibi degil.
Hacisalihoglu ve onun gibiler kesinlikle sartlarin olusmasini degil olusmamasini bekliyorlar.
Agir ifadeler kullanmak istemiyorum ama benim de zamaninda övdügüm hacisalihoglu cidden büyük yanlisina devam ediyor...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Fatih tekke rest cekip de gelmiyorum kardesim derse,ona kizabilirmiyiz?
Ben sahsen kizmam ve saygi duyarim,cünkü sirf oyalanma ve ikili taktigi üzerine kurulmus bir senaryoyla karsi karsiya.
Fatih tekke gelirse bu yönetim icin degil bizim icin bu takima gelir...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani benim dedigim şartlar oluşursa.61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
E Hayrettin Emice!
Yönetirsin kulübü inan çok acemice
Bu kulüp başarıya onca yıl aç Emice!
Çok hayaller kurmuştuk inan sizler gelince
Dokundurayim sana ufaktan ince ince
Erken girdin havaya biz Sivas`ı yenince
Küplere biniyordun forvet lazım denince
Aklın geldi başına dört kere yenilince
Bu takim iflah olmaz, o Molla gelmeyince
Kimyan bozuldu sanki Fatih`i isteyince
Tekke`yi almiştik dün boğulmuştuk sevince
Zenit ikna olurdu, sen düşmandın sinsice
Fatih kadar kulübe ne katkın oldu sence?
Biz Asbaşkanlar gördük,sayisi çok,yüzlerce
Değildi hiçbirisi sen gibi dengesizce
Yalan olur dediğin, onbeş dakika önce
Trabzonu tüm aleme,siz yaptınız eğlence
Hayallerimi suya düşürdünüz dün gece
Artik düş yakamızdan,sessiz,sakin,gizlice
Dön git artık evine,zamani geldi bence
İstifa ediyorum de artık,hece hece
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE Hayrettin Emice!
İstifa ediyorum de artık,hece hece
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacısalihoglunun ne kötülügünü gördünüz şimdiye kadar bu kulübe hizmetleri tartışılmaz.
Yok Yahu Sen Kesin Yönetimden Birisin Hadi Söylede Bilelim Bari Kiminle Konuştuğumuzu..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"FATİH TEKKE'NİN TRANSFERİNİ CAMİA ÇOK ARZU EDİYOR"
Fatih Tekke'nin transferini teknik direktör Şenol Güneş'in de çok istediğini belirten Hacısalihoğlu, "Transferle ilgili söylediğim şartlar Fatih Tekke için de geçerli. Hocamız ben Fatih Tekke'yi isterim bu kadroda yararlı olur diye düşünüyorsa, ekonomik şartları da kulüp açısından uyuyorsa Fatih Tekke'nin olmaması diye bir düşünce olmaz. Ancak, şartlar oluşmazsa o zamanda çok yapacak bir şey yok. Trabzon'daki herkesin bu konuda bir arzusu olduğunu hissediyoruz. Sonuçta biz bu camiayı da kendi fikirlerimize göre değil camianın beklentilerine, isteklerine cevap vermek için yönetiyoruz. Buna sessiz kalmayız ancak şartların oluşmasına bağlı" ifadelerini kullandı.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacısalihoğlu senden nefret ediyorum,hatta iğreniyorum, hatta tiksniyorum
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE Hayrettin Emice!
İstifa ediyorum de artık,hece hece"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
hacısalihoğlu denen adama iyi biri diyebiliyorsan ve ısrarla bu konuda takılıyorsan sen kesin yönetimin kuklası görevini üstlenen birisin yada yönetimin kendisisin nedir kardeşim bu adam babasını savunmaz böyle çık delikanlı gibi adınıda söylede bilelim kim olduğunu bi deyim vardır şeytanın avukatlığını yapmak diye sende maşallah yönetime toz kondurmuyosun o bahsettiğiniz şartlar sizin içinde oluştu haberiniz yok bu taraftar Nuri Albayrağı gönderdiği gibi sizide göndermesini bilir emin olun.
Son olarak bana yönetici ağzıyla cevap yazma kendi ağzınla konuş kolundaki iplerdende kurtul bence...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacısalihoglunun ne kötülügünü gördünüz şimdiye kadar bu kulübe hizmetleri tartışılmaz.
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacısalihoğlu denen adama iyi biri diyebiliyorsan ve ısrarla bu konuda takılıyorsan sen kesin yönetimin kuklası görevini üstlenen birisin yada yönetimin kendisisin nedir kardeşim bu adam babasını savunmaz böyle çık delikanlı gibi adınıda söylede bilelim kim olduğunu bi deyim vardır şeytanın avukatlığını yapmak diye sende maşallah yönetime toz kondurmuyosun o bahsettiğiniz şartlar sizin içinde oluştu haberiniz yok bu taraftar Nuri Albayrağı gönderdiği gibi sizide göndermesini bilir emin olun.
Son olarak bana yönetici ağzıyla cevap yazma kendi ağzınla konuş kolundaki iplerdende kurtul bence...
Yorum
Yorum