Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FATİH TEKKE'DEN BİR İLGİNÇ AÇIKLAMA
    zENİT KULÜBÜ TRABZONSPOR'A FATİH TEKKEYİ ALIN DEDİ AMA YÖNETİM SICAK BAKMADI...
    Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu dogru mu

FATİH TEKKE'DEN BİR İLGİNÇ AÇIKLAMA
      zENİT KULÜBÜ TRABZONSPOR'A FATİH TEKKEYİ ALIN DEDİ AMA YÖNETİM SICAK BAKMADI...

valla galiba doğru

Yorum

• Ünal değil İstifa etmesi gereken '' Fatih Klübe gelmek istemediği için Transferden vazgeçtik'' açıklamasını yapan Hacisalioğludur.

Yorum

• neden telefonlara cıkmamıs onu söyledi mi yoksa ulasmaya calıştık ulasamadık ve hatta senol hocanın ona mesaj atması falan da hikaye mi?

Yorum

• Fatih sonuna kadar haklı. bu yönetim rezil yöntemlere başvurmaktadır.

Ama keşke Trabzonsporluluk ve Ünal meselesine girmeseydi.

Ünal haftasonu rusya'ya gezmeye gittiği an kendini bitirdi zaten...ama yine de böyle dememeliydi...
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rengimizi belli edelim.
              tabiki fatih tekke...

Yorum

• bunu unala yapmicakti. fatih gelecek diye unal gidecekse ozaman gelmesin fatih.
                onu cok seviyorum ama sahislara vede ozellikle unala yuklenmemesi lazimdi.
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• taraftari ayar verip uyutulacak capulcular takimi, kulubu babalarin mali sanan , kulupden nemalanan bu adamlardan basari bekliyoruz iste..

Yorum

• Valla kim gider kim kalır bilmiyorum ama bundan sonra çok problemli günler yaşayacağımız kesin.
                    Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimsenin Trabzonspor'luluğunu sorgulamak Fatih'e kalmadı. Ünal ile kendisini neden kıyaslıyor ?

Dışarıdan biri olarak ( Trabzonlu değil ) Ünal'ın bu kulube yaptığı hizmetleri kimse yok sayamaz.
                      Neymis ya bu Unalin hizmeti,bi ogrenelim sunu,futbolculugunda amenna kaptandi falan filan,Suan bu konusmayi yapan adamda bu takimin kaptaniydi unutma bunu..
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ''Bu gece gidiyorum.

Kulübümle hocamla konuşacağım.

Trabzonspor'a gideceğimi söyleyeceğim.''

Fatih hala umutlu galiba.
                        halaa bunları diyebiliyor fatih.

utandım şimdi ben bile fatih kadar trabzonsporlu değilim sanırım...

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi
                          ulan sinirden ellerimi kanattım hep. ulan şer. yönetim ne sandınız bu adam sizin altınızda kalacakmı sandınız. konuş fatih konuş. 2. yarı maçlara gitmeyi düşünmüyordum ama sivas maçına gideceğim avazım çıktıgı kadar fa-tih tek-keee diye bağıracagım defolun gidin lan. bu kadar insanın günahına girdiniz
                          yönetim istifa diye bağır..

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yuhhhhh

yönetim ben bile savunamaz hale geldim sizi

şenol hoca eski şampiyonluktaki ruhu yakalamamız lazım.. biz para için oynamıyorduk, Trabzonspor için oynuyorduk şimdi de bize böyle oyuncular lazım gibi bir açıklama yapıp alt yapıya falan önem verilmesini istemişti.. Trabzonsporluluk ruhunu yakalamamız gerekiyor demişti.. (buna benzer bir açıklamaydı hatırlamıyorum şimdi )

al sana fırsat .. daha neyi bekliyorsunuz sayın yönetim ??
                            Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Yönetim umarım cevap verecektir bu konuşmaya? Hayır, ne diyecekler? İnanılmaz merak ediyorum.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapalım abi bende yanındayım dün iki tarafından açıklamasını bekliyelim dedim ama şimdi herşey ortada
                                Fatih güzel konustu ama kaptan seni seviyoruz

Yorum

Çalışıyor...
                                X