Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep abi;

Gökhan Ünalin satilmasi üzerine elimize bir miktar para gecti. Senol Günes'de ''Madem Gökhan gitti, Tekke'yi istiyorum. Ünal, git bu isi hallet. Fatih'siz geri dönme'' deme ihtimali yokmu?

Bence var.
    .

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bakın, ves vese salmak için konuşmuyorum, aksine rahatlamanız için konuşuyorum.

Eğer bu fax üzerine Ünal Rusaya gitmişse, bu iş biter, tabi bizimkiler nasıl olsa elimize düştünüz diyip b... unu çıkarmazsa...

Bu faz gelmeden gidileceğini de pek sanmıyorum ben...

Nasıl düşünürsem düşüneim mantığım tek bir yola çıkarıyor beni.
      belliki fatih transferini bu seferinde senol günes geldikten sonra bir engel kalmamis ve biraz pazarlikta elimizi güclendirmek icin belli bi süre beklenmis..teo transferinden sonrada ruslarda yanasmis olabilir görüsmeye..bu transfer kesindi...umarim bi sorun cikmaz ve bu sacma inatlasma fatih in transferiyle son bulurda basari icin kenetleniriz..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Ünal bugün Rusya'ya gitmeden önce, Zenit Kulübünden gelin görüşelim faxı Trabzonspor'a geldi mi gelmedi mi ?

Ünal bu faxtan sonra mı Rusya'ya gitti.

Teyit edecek büyük ihtimal yok ama gene de duramadım...
        bugün biterdi transfer
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Allah burası karışır =)

Yorum

• Öğlen bu iş biter inş..

Yorum

• Recep abi zenitin o faxında Tekkenin bir etkisi olabilir mi?

Yorum

• Sedat bu fax işi büyük ihtimal doğru kardeşim.

Sağlam yerden geldi haber.

Bu saatten sonra yapılacak tek şey var. Bu işin suyunu çıkarmadan, 2 isteyen adama 1,250 den pazarlığı başlatarak, düzgün bir dille, restleşmeden, bu olayı 1,500 e bağlamaktır.

Sonra da hafta içinde iki topçuya imzayı alem-i cihanın önünde imzayı çaktırmaktır.

Yorum

• şimdi fatih gelirse 9 u giyebilir mi bilen var mı?
                  '9'
                  fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Recep abi;

Gökhan Ünalin satilmasi üzerine elimize bir miktar para gecti. Senol Günes'de ''Madem Gökhan gitti, Tekke'yi istiyorum. Ünal, git bu isi hallet. Fatih'siz geri dönme'' deme ihtimali yokmu?

Bence var.
                    Korkarım Şenol hoca emir kipi ile konuşmaz...Problem de bu belki de
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bugün biterdi transfer
                      görüsme neden ertelendi? bence gökhan in transfer cok zamansiz aciklandi..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• benim bildiğimde bazı onaylar aldıktan sonra gidilir tıpkı teofiloda olduğu gibi yoksa 2 yönetici burdan kalkıp 1 miyon teklif vermeye gitmez çünkü onun cavıbını telofon veya fax yoluyla aldıklarını düşünüyorum.

Yorum

bugün biterdi transfer
                          Görüşme yarın 11.00'de olucak yarın öğlen bu iş biter..

Yorum

Sedat bu fax işi büyük ihtimal doğru kardeşim.

Sağlam yerden geldi haber.

Bu saatten sonra yapılacak tek şey var. Bu işin suyunu çıkarmadan, 2 isteyen adama 1,250 den pazarlığı başlatarak, düzgün bir dille, restleşmeden, bu olayı 1,500 e bağlamaktır.

Sonra da hafta içinde iki topçuya imzayı alem-i cihanın önünde imzayı çaktırmaktır.
                            Recep abi vallaha heyecanlaniyorum.

Insallah olur. Stadda bir imza toreni. Formasiz girmek yasak sarti ile cok guzel olur.
                            1

Yorum

bugün biterdi transfer
                              Uğur gelmedi mi diyorsun fax ?

Yorum

• Vay anasını..

Başlığa bir mesaj atıp iki dakka sinema başlığına uzadık 3 sayfa geçmiş

Yahu Umut formda, Guti geldi, 2 alternatif forvet de var..

Fatih' in ara transferde gelmeyeceği belli. En azından öyle görünüyor.. Neyi tartışıyorsanız
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Yükleniyor...
                                X