Zenith Kadrosu epeyce şişmiş görünüyor.. Geçen yıl kiralık verilen oyuncular da takım kampına katılmışlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
iyi günler ben kaç gündür yoktum ve siteye giremedim bende kaptan gibi kendıimi köydeki evime kapattım. basın toplantısını tv den izledim ve şu kanıya vardım fatih tekke tek bir cümlede yanlış konuştu gerisi degru kelimelerdi Ünal karaman beim kadar trabzonsporlumu demsi ebni çok şaşırttı bu saaten sonra ünalla fatih bir araya gelmez ama fatih trabzonspora geri dönecektir bunu biliorum''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenith Kadrosu epeyce şişmiş görünüyor.. Geçen yıl kiralık verilen oyuncular da takım kampına katılmışlar..
Çekeyim bi soda
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerzhakov'la beraber yabancı kontenjanını aşıyorlar deniyordu.Bilgisi olan var mı?
Yabanci kontenjani ile ilgisi yok...
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlaşılma olmasın.İş bulma anlamında sormamıştım soruyu. Sadece giderken açık bıraktığı kapıyı kapatıp kapatmadığını öğrenmek için sormuştum...
Yönetim almak zorunda kalırsa karşı tarafı ikna edebilir mi? O açıdan sordum. Malum önümüzde oynanmamış iki maç var...
Bu aşamdan sonra bu işi(artık çok zor)ancak bir Faruk Özak-Şenol Güneş çalışmasının geri döndürme ihtimali olduğunu düşünüyorum,çok düşük yüzdeyle..
Yönettim imana gelirse Fatih Tekke hoplaya zıplaya gelir,
Hiç kuşkunuz olmasın..
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerzhakov'la beraber yabancı kontenjanını aşıyorlar deniyordu.Bilgisi olan var mı?
Kerzhakov Rus nasıl etkileyecek yabancı kontenjanını.
Yeni bir forvet alma niyetindeler, bu da yabancı bir isim olacakmış. Fatihi o zaman bırakmayı düşünebilirler.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerzhakov rus degil mi?
Yabanci kontenjani ile ilgisi yok...
Ama epey yabancıları var
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerzhakov'la beraber yabancı kontenjanını aşıyorlar deniyordu.Bilgisi olan var mı?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle65 maçta 23 sarı kartı 3 kırmızı kartı da ekle Recep..
Bir de 65 maçta sadece 6 asist var , onu da ekle..
ortalama 10 maçta 1 asist ..
şimdi bunları söylüyoruz ya arkadaşlar Teo gol atınca "N'oldiii" diyecekler..
Sanılacak ki Teo gol atamayınca biz mutlu olacağız..
sanılacak ki gol atınca sevinmeyeceğiz..
Değil kardeşim.. Başka birşey bizim söylemeye çalıştığımız..
Bunların hepsi risktir diyoruz..
Bu kadar riski almaya değer miydi diyoruz?
Son olarak da Teo'ya yürekten başarılar diliyorum..
Birilerine ispat için bu takımı tutmadık biz. İsteyen istediğini konuşsun. zaten alınabilecek tüm sıfatları aldık bu Fatih konusu sayesinde.
Dediğim gib Teo yu 1 dakika bile seyretmedim, kimdir nedir bilmiyorum, sadece istatisliklerini biliyoruz. Bekliyoruz.
Dediğin gibi bu transfer bir risk, hemde büyük risk. Umarım güzel sonuçlanır.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Rusya da kac yabanci oynayabiliyor ki,varmi bilen?
Yorum
-
FATİH TEKKE MUTLAKA ALINMALI
Tarih: 22.01.2010 Saat: 06:57:01 (40 okuma)
Trabzon’un hatta Türkiye’nin son dönemdeki önemli gündem maddesi ; Fatih Tekke transferi.
Başta yönetimimiz, Şenol Hocamız ve Fatih olmak üzere herkesi geren, sıkıcı hale gelen gündem.
Bir nasipsizliktir, bir basiretsizliktir gidiyor. Anlayabilene aşkolsun.
Bir bakıyorsun, birbirini müthiş seven iki aşık gibi hissediyorsun, iş tamamdır diyorsun, bunlar bir bohça ile de olsa kaçıp birbirlerine varacaklar diye hissediyorsun.
Bir bakıyorsun birbirini öpme niyeti olmayan, birbirini boşa oyalayan sözde aşıklar gibi hissediyorsun ve bunlar ölene kadar bir araya gelmez diye hissediyorsun.
Sayın Başkan, sayın yöneticiler, sevgili Şenol hocam; tüm yaşananlara, tüm olumsuzluklara rağmen camianın, yönetimin, hocanın ve takımın üzerine çökmüş olan, hafızalara işlenmiş olan bu baskıyı çözmenin tek yolu olduğunu artık görünüz ve gereğini yapınız.
Sakın konuya ne Kolombiyalı forvetin gelişi ne de Gökhan’ın gidişi ile çözüldü diye bakmayın.
Elbette ki bu sendrom ne Fatih’in ne de yönetimin arzuladığı veya organize ettiği bir durum değildir.
Özellikle Hugo Broos’un tahribatı, golsüz golcülerimizin beceriksizliği ya da bahtsızlığı nedeniyle başta taraftar olmak üzere herkesin hafızasına kazmış ve halen herkese zarar veren “Fatih TEKKE” sloganını (transferini isteme anlamında) bitirmenin tek yolu var; o da Fatih’in transferi bir an önce bitirmek.
İletişimsizlik veya istenmeden karşılıklı bazı hatalar yapılmış olabilir.
Gerçek olan hemen hemen herkesin Fatihi sevdiği ve transferini istediği; Fatih’in de aynı şekilde takımını sevdiği ve transferini istediğidir. Kısacası samimiyetin olduğudur.
Yönetim ve Şenol Hoca ister istemez borç yükünü daha da artırmamak adına Fatih’in bonservisini bedavaya ya da çok uygun fiyata getirmeye çalışmaktalar. Bu düşünce şüphesiz ki doğrudur; ama bu doğru olayı çözememekte. Hem doğru olup hem de çözüm olmayan cevaplar olur ya işte bu da onlardan biri işte.
Başkan ve Yönetime: Fatih TEKKE transferi bir ailenin ihtiyaçlarından olan meyve ya da kıyma gibi lüks değil; ekmek ya da su gibi, olmazsa olmaz ihtiyaç pozisyonuna gelmiştir. Bu transfer Fatih’in takıma yapacağı müthiş katkıdan dolayı değil (ama inşallah o da olur); camianın üzerine kimsenin planlaması olmadan çökmüş olan gizli karabasanın kalkmasını sağlamak adına yapılmalıdır.Varsın iki milyon euro bonservis bedeli verilsin, varsın 9 numaralı forma ile tribünde otursun, varsın kulübede otursun, varsın her maçta gollerini sıralasın. Bunlar bu transferin esası olmayacaktır, artıları veya eksileri olacaktır. Esas olan Trabzonspor’umuzun başarısı ise; en ufak bir olumsuzlukta ve kötü sonuçta yönetimi, hocayı ve futbolcuları demoralize eden sitemli “Fatih Tekke” sloganına son verme adına yapılmalıdır.
Fatih TEKKE’ye: Başka takımlarla menajer aracılığıyla konuşman makul görülebilir ama Trabzonsporla yapılınca uygun düşmüyor, bilesin.Profesyonel olarak değil amatör ruhla ve sırf taraftar adına geleceğini söylüyorsun ki; mert bir kişi olarak buna hepimiz inanmaktayız, o zaman pazarlık yapma boş mukaveleye imzayı at. Asla mağdur edilmezsin. Trabzonspor’da yatanında oynayanında aldığı rakamları hepimiz biliyoruz. Ayrıca sürekli olarak birilerine cevap olarak verdiğin” Bazılarından daha iyi Trabzonsporluyum” cümlesinin de doğru bir cümle ve yaklaşım olmadığını da belirtmeliyim.
Sonuç olarak Sadri Başkan Kolombiya’ya yaptığı başarılı seferin benzerini pazartesi günü Rusya’ya yaparak işi bitirmeli ve Fatihin bonservisini alarak dönmelidir. Sayın başkan bunu yaptığında hem kendisinin hem de camianın huzura ereceğine inanmalıdır.Bu girişimle taraftarın gönlünde de nispeten sarsılan yerini tekrardan sağlamlaştırmış olacaktır. Bu transferin yapılmasıyla gelişimini tamamlayamamış azınlığın kendilerince galip ya da mağlup olma hissiyatları da sizi etkilememelidir.Büyük bir heyecan ve ümitle takımın başına getirdiğimiz Şenol Hocaya da hedeflerine ulaşabilmesi, başarılı olabilmesi bakımından bu konuyu nihayetlendirmeniz ona ve camiaya karşı borcunuzdur. Saygılarımla.
Mustafa Dincer"Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”
Yorum
Yorum