Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih yine taktı golünü...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• koçum attı gene beeee
      Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
      Johan CRUYFF

Yorum

• dk.24 gol FATİH TEKKE yaşlılarda her maç gol atıyormuş di mi yönetim adam formdayım dedi ve dediğini yapıyor
        ...

Yorum

• Fatih; artık kapak gönderme, yeter da..
          Özkan SÜMER

Yorum

• Doğru düzgün bir yönetim anlayışına ne zaman kavuşacağız merak ediyorum. Son yılların en iyi ynetimi dedik onlar da bir ileri iki gri adım attılar. Neden bir adım daha ileri atamıyoruz. Saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz, halimize bak günden güne eriyoruz. Bir çuval inciri bok etmekte üzerlerine yok bizim yönetimin. Ne vardı sanki Fatih'i alsaydı. Kötü mü ourdu Tabzonspor için? Neyse uzatmayayım daha fazla, ağımdan ktü bir şey çıkacak.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Helal olsun kaptan
              Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• kral alınmalı BAŞKAN SON KOZLARINI OYNAMALISIN UYUMU YÖNETİM FATİH TEKKE ŞART BEKLERSENİZ ÇOK ALIRSINIZ DEVRE ARASINDA
                ...

Yorum

• Yönetime kapak olsun bu goller

At Fatih At hattrick yap

Yorum

• Fatih Sultan Tekke'nin yolladığı kapakları toplasınlar bakkala gidip bir tane bedava forvet alırlar.

Yorum

• Hacısalihoğlu'nun dilemması.

Hacısalihoğlu denen nesne Fatih gol attıkça koltuğunda küçülüyor, yer yarılsada içine girsem diyormudur acaba? ya da telefonla Aziz YILDIRIM' a "başkanım dediğinizi yaparak Tekke' yi aldırmadım şu benim komisyonumu acil gönder artık" diyerek sinsi sinsi gülüyormudur?

Yorum

• İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hacısalihoğlu denen nesne Fatih gol attıkça koltuğunda küçülüyor, yer yarılsada içine girsem diyormudur acaba? ya da telefonla Aziz YILDIRIM' a "başkanım dediğinizi yaparak Tekke' yi aldırmadım şu benim komisyonumu acil gönder artık" diyerek sinsi sinsi gülüyormudur?
                        Zannetmem . Bu ihtimal ancak "ibrahim başkanım dediğinizi yaparak Ersun'u uzaklaştırdım , Fatih'i aldırmadım , şu bizim bedava biletler hazır mı " diyerek sinsi sinsi gülmesi kadar gerçek olabilir .

Yorum

• Yönetime en iyi cevabı veriyorsun Fatih. Helal olsun..

TEKKE'Yİ ALMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER YÖNETİM, BAŞARDINIZ TEBRİKLER...
                          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• temmuzda zenith lilerin paf takıma yolladığı, kendi ağızlarıyla ''ilk teklifte satacağız!'' dediği ama ts yönetiminin umutla gökhan küser diye 2m bonservisine bahane bulup ''o kadar paramız yok'' (ilginçtir 2.5m euroyu şak diye gabric e verdiler!) diyerek almadığı fatih tekke yeni sezonda coştu!!! advoocat ı yolladı zenith, fatihi istemiyordu o adam, al işte şimdi bildiğimiz fatih geri döndü, tak tak tak atıyor gollerini..!

bu arada fatih terim görüyordur umarım fatihteki bu değişimi. adam yeniden doğdu, 8 e çıkardı gol sayısını!
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Oyy Fatih oyyy, tek suçun memleketinin Trabzon olması. Yoksa ismin Fatiula Tekkeri olsaydı şimdi antrenman yapıyor olurdun kulüpte.

Yorum

• inşallah akşam kötü sonuçla karşılaşmayız ama karşılaşırsak tekke sesi çok daha gür ve daha yıkıcı olacaktır

Yorum

Çalışıyor...
                                X