Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -YA krdeşim gelde kızma burak yılmaza ronaldinho muamelesi yaparlar adamı 7 kıtada isteyen tek takımız..

-Ama hemen yanı başında belkide takıma nefes aldırıcak adam var herkes 3maymunu oynuyor...

-Ya bu taraftarın hep kaderi aynımı olucak ya bu insanlar nasıl Trabzonsporlu..
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam en başa yazmış dedikodu diye sen kesin midir diyorsun.
      sakin.....???
      Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk 11 den 4-5 tane oyuncusu yoktu. Yenildiler diye her zaman yenilecekler diye bir şey yok. Onlar 10 maçtan 7 maç kazanıyorsa sen 10 maçta 10 galibiyet alman lazım. Tek rakibinde o değil.
        yaw şimdi ne demek istiyorsun çok merak ettim.

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 Futbolcuyu almak bukadar zormu :@
          Almayı bilmeyen için zor..
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• ya biri bize ne olduğunu salim bir şekilde aktarabilirmi?

karışık bir pozisyon çözemiyorum.
            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sana göre diyorum. Yok mu bir yorumun?
              Taraftarın tutumuna bağlı. Ben nerden bileyim taraftarın ne yapacağını. Mesela Teo geldiğinde hava alanında Fatih Tekke sloganları yapacaklarını tahmın edememiştim.
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Başkanın anlaştık açıklaması var Rus takımı ile

Bu açıklamayı durup dururken yapmaz demek ki işin o tarafı bitmiş

Sanırım sıkıntı menejer avukat gibi kişilerden kaynaklanıyor ki zaten basın da

bunu ifade ediyor

Fatih konusu eger avukat menejer gibi konulardan olmazsa bundan zararı

Fatih görür ...

Başkan çıkıp biz Fatih ve Ruslar ile anlaştık ama avukatı ve menejeri işi

bozuyor derse bence yönetime kimse çok bir şey diyemez

Bekleyip görecegiz ama bence aşılır bu sorunlar

Çok sıkıntı olacagını sanmıyorum bugün yarın çözülür

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 Futbolcuyu almak bukadar zormu :@
                  adı FATİH olursa zor hatta imkansız

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu bilgi kesinmidir...!!
                    Haberlerin olumsuza dönmesi forumdan bir arkadaşın "Fatih'în kayınpederiyle görüştüm o da Rusya'da o kdar para kazanırken buraya dönmesi mantıklı olmaz dedi" demesiyle başladı ben de öyle demesi hakkında fikir geliştirmeye çalıştım hepsi bu.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yaw şimdi ne demek istiyorsun çok merak ettim.
                      Arkadaş bu ligin altından çok sular akar demişti. Bende düşüncelerimi söyledim.
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak abdullah6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haberlerin olumsuza dönmesi forumdan bir arkadaşın "Fatih'în kayınpederiyle görüştüm o da Rusya'da o kdar para kazanırken buraya dönmesi mantıklı olmaz dedi" demesiyle başladı ben de öyle demesi hakkında fikir geliştirmeye çalıştım hepsi bu.
                        açıklaman için teşk.ler
                        Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanın anlaştık açıklaması var Rus takımı ile

Bu açıklamayı durup dururken yapmaz demek ki işin o tarafı bitmiş

Sanırım sıkıntı menejer avukat gibi kişilerden kaynaklanıyor ki zaten basın da

bunu ifade ediyor

Fatih konusu eger avukat menejer gibi konulardan olmazsa bundan zararı

Fatih görür ...

Başkan çıkıp biz Fatih ve Ruslar ile anlaştık ama avukatı ve menejeri işi

bozuyor derse bence yönetime kimse çok bir şey diyemez

Bekleyip görecegiz ama bence aşılır bu sorunlar

Çok sıkıntı olacagını sanmıyorum bugün yarın çözülür
                          Bencede yönetim bu defa doğru yol kullanıyor ama sanırım sorun menejer tarafında..
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bir son dakika gelişmesi olmadığı taktir de Fatih Tekke transferi Trabzonspor için sona erdi.

Bu nasıl bir acıklama ya??
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak abdullah6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aziz abi bizim mahalleden, Fatih'in rusyaya gideceği zaman, cuma namazı çıkışında bir sohbete ortaktım. orda Fatihin kesin fenere gideceğini bilmem kaç para alacağını Trabzon'dan artık gitmek istediğini söylemişti. ama sadece Trabzondan gitti..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftarın tutumuna bağlı. Ben nerden bileyim taraftarın ne yapacağını. Mesela Teo geldiğinde hava alanında Fatih Tekke sloganları yapacaklarını tahmın edememiştim.
                                Arkadaş sabahdan beri bişeyler yazıyorsun da biz birşey anlıyamıyoruz. Allahını seversen ne içtiysen söyle bizde içelim.
                                Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                                Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                                WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

Çalışıyor...
                                X