Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben sahsen özeri degilde, Semihi isterim o takimdan
    ikiside çokzor.

Yorum

• Uğur Boral devamlılık problemi olan,savunma anlayışı zayıf,baskı kaldırabilecek yapıda bir oyuncu değil.Kesinlikle aradığımız niteleklere sahip bir oyuncu değil.
      Özer Altay maçı sonrasında bir ay boyunca konuşulacak ama devamı gelmeyecek.Şu an kendisi cicim aylarında.Özer Fenerbahçe'de sönüp giden yıldız adaylarından biri olacak.Alex'in yerine dolduracak bir oyuncu değil.Bu rüyanın bitmesi için Alex'in yerinde bir kaç ciddi maça çıkması yetecektir.

Yorum

• Şenol hoca anlaşılmıştırkı 96 da kurdugu sablonun bır benzerıne ve korede gecen deneyımlerıne yenı bır 2010 kadrosu enjekte etmeye sımdıden baslamıs...can alıcı nokta onumuzdekı sezona gırılecek yenı alınacak 3-4 yabancının nıtelıgıdır...artık ızleme komıtesı dedıklerı kaç yıldır yaptıkları çalışmaların semeresını versınler...
        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
        --------------------------Novalis--------------
        ------------

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Borsanin ne durumda oldugunu bilmiyorum ama..

Bosuna tartisiyoruz Fatih Tekke gibi hicbir Forvet uyum saglayamaz bize, bize en cok verimli olabilecek tek isim o.

Mesela Luis Valencia var...Iki sene önce Wigan Athletic 2 Milyon'a almis...

Böyle cok örnekler var tabiki ama bunlari konusmak anlamsiz...
          Ozaman abisi bana gelip demicenki 2 milyona ayni kalitede forvet bul, 1 milyon ustune katilip Adebayor aliniyor cunki.

Bu sene bizim icin bitmis, gelecegi olan bize para kazandirabilcek bi forvet lazim. Bi sonraki sezon sampionluga oynamak icin. Ki alinsin sene sonuda Fatih alinsin , seneye bi yabanci bide yerli ile sampionluga kesin oynariz

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• özer leminin yigeni ama lemi özer fb ye gitmeden önce bize getirmek için hiçbişe yapmadı

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              özer leminin yigeni ama lemi özer fb ye gitmeden önce bize getirmek için hiçbişe yapmadı
              yapmış aslında. zamanında ankaraspor 2 milyon isterken 1,5'a düşürmüş. Ersun Yanal istememiş özer'i.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bize gelmeden önce saydıklarınız hepsini G.Ünal da yapıyordu. Ve hatta geçen sezon da yeterince yaptı.

Komşunun tavuğu bize kaz görünüyor. O gelince de bugün kendi oyunculara söylediklerimizden farklı şeyler söylemeyiz.

Bu sefer Gökhan-Umut değil övülen Kamanan yetersiz olur.

Biz ne yazık ki hiçbir şey beğenmeyiz.
                Hislerimi bir başkası ancak bu kadar güzel anlatabilirdi.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğur Boral devamlılık problemi olan,savunma anlayışı zayıf,baskı kaldırabilecek yapıda bir oyuncu değil.Kesinlikle aradığımız niteleklere sahip bir oyuncu değil.
                  Özer Altay maçı sonrasında bir ay boyunca konuşulacak ama devamı gelmeyecek.Şu an kendisi cicim aylarında.Özer Fenerbahçe'de sönüp giden yıldız adaylarından biri olacak.Alex'in yerine dolduracak bir oyuncu değil.Bu rüyanın bitmesi için Alex'in yerinde bir kaç ciddi maça çıkması yetecektir.

baba dusuncene saygı duyuyorum ama senın tam tersını dusunmekteyım. özer o takımın gelecektekı 10 numarası ve bana gore en yeteneklısıdır. su anda ozerın kondısyonunun tam olmadıgını da hatırlatmak ısterım. bana gore ozer su anda %50 kapasıteyle oynamaktadır. gercek ozerı eger kulubede curutmezlerse o zmn gorucez.
                  SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ozaman abisi bana gelip demicenki 2 milyona ayni kalitede forvet bul, 1 milyon ustune katilip Adebayor aliniyor cunki.

Bu sene bizim icin bitmis, gelecegi olan bize para kazandirabilcek bi forvet lazim. Bi sonraki sezon sampionluga oynamak icin. Ki alinsin sene sonuda Fatih alinsin , seneye bi yabanci bide yerli ile sampionluga kesin oynariz
                    Sana cok örnek verebilirim ama bu demek degildirki bunlar Fatih ile ayni kalitedeler...ve üstelik uyum saglamalari cok ama cok zordur arti Adebayor yillik ne kadar aliyor onuda söyle bare...

Hem ben sana 2 Milyona ayni kalitede dedim sen 3 Milyon'luk adami söylüyorsun bana üstelik transfermartkt.de'ye göre 10 Milyon Euro'ya almis Arsenal bu Futbolcuyu, 3 Milyon Euro olup olmadigi bile belli degil ki bence daha fazla...

"Bu sene bizim icin bitmistir", su cümle bile cok sey anlatiyor...

Tamam bu sene bizim icin bitti, Liderin 10 puan gerisindeyiz Transfer yapmayalim, Ligde kalma mücadelesi verelim, seneye düsünürüz Sampiyonlugu artik...

Böyle bir mantik olurmu yahu...??
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Adebayor filan uçuş başladı gine real madrid moduna girdik.

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        özer leminin yigeni ama lemi özer fb ye gitmeden önce bize getirmek için hiçbişe yapmadı
                        Lemi Istanbul'da bulunur genelde. Sen bu olayi ona veya Mustafa Kahramana sor Meltem TV'den
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sana cok örnek verebilirim ama bu demek degildirki bunlar Fatih ile ayni kalitedeler...ve üstelik uyum saglamalari cok ama cok zordur arti Adebayor yillik ne kadar aliyor onuda söyle bare...

Hem ben sana 2 Milyona ayni kalitede dedim sen 3 Milyon'luk adami söylüyorsun bana üstelik transfermartkt.de'ye göre 10 Milyon Euro'ya almis Arsenal bu Futbolcuyu, 3 Milyon Euro olup olmadigi bile belli degil ki bence daha fazla...

"Bu sene bizim icin bitmistir", su cümle bile cok sey anlatiyor...

Tamam bu sene bizim icin bitti, Liderin 10 puan gerisindeyiz Transfer yapmayalim, Ligde kalma mücadelesi verelim, seneye düsünürüz Sampiyonlugu artk...

Böyle bir mantik olurmu yahu...??
                          Cok para harcadik hadi aldik bi Fatih bi Andre Santos bide bi Ernst basari gelcekmi bu takim Uefa da bu sene ceyrek finalmi oynicak turkiye sampionumu olcak. Giderlerin kapatilmasi icin gelir lazim. Gelir basari ile saglanir. Bu sene basarili olmamiz imkansiz.

Adebayor konusunu sen baslatin 32 yasindaki futbolcuya 2 verilirse 20 kusur yasindaki baska oyuncuya 5 bile verilir yeterki 10 geri getirsin

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bize fatıh gelırse savunmayı yıkan dagıtan bır forvet lazım semıh degılde turk olarak mehmet yıldız gıbı mesela ama sprınter olanı...hırvat lıgınde Mario Mandzukic var mesela onun gıbı bır adam alınabılse fatıhın yanına ıdda edıyorum lıgı fena sallarız...

"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                            --------------------------Novalis--------------
                            ------------

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersen Martin.
                              Ondan uzun forvet tanimiyorum Süper ligde.
                              Manisa ile anlaştı.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Koller'i alalm

Özkan Sümer

Yorum

Çalışıyor...
                                X