gurbetcı olarak genc arıyorsak kayserı de kırası bıttıyse tevfik köse işimizi gorur derım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok teşekkürler renktaş bilgilerin için peki türk millimi alman millimi.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegurbetcı olarak genc arıyorsak kayserı de kırası bıttıyse tevfik köse işimizi gorur derımİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca taraftarın önüne atılıyor demedim...
Yönetim Hoca aracılığı ile kafasındaki mesajları Kaptana gönderiyor, bunlar da çok algılanır, anlaılır şeyler değil, çoğu kişinin inanmadığı, inanmak istemediği şeyler...
Fatih'i almak için her zaman şansın var, yeter ki İSTE...
Yönetim Taraftar'dan korktugu icin böyle birsey yapiyor diyecegim ama yok cünkü korksalar Fatih'i coktan almislardi...
Ben artik bu Transfer'den ümidimi kesmeye basladim, cünkü Yönetim Fatih'i almak isteseydi sezon basinda yine ayni fiyata alirdi ama istemedigi icin almadi ve Taraftarin yogun baskisi onlarin Fatihi gündemlerine almasina neden oldu ve simdi bütün bahaneler tükenince, Senol Hoca'yi öne attilar..
Bu Fatih Tekke bu Yönetime ne yapti anlamiyorum, kaldi ki profesyonel olsalardi zaten bu tür bahaneler üretmezdiler ve takima yarari olabilecek bir kisiyi hemen alirdilar...Ne diyelim...
Yazik..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk-Sezer ikilisi ile 4-4-2 nin orta bölümünü halletmiş olacak mıyız?"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bayernle Trabzonu kiyasliyorsunyaEkonomik durumumuz belli
Ne ile kimi transfer ediyoruz. Paramiz yok
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
......................onur......................
omer A...egemen.....song...........cale
............selcuk......colman.............
alanzınho............................gabric
.......FATİH(9).........Semih(23).......
tolga
ferhat
ceyhun
serkan
sezer
murat t
umut
su kadroyla sampıyonluga rahat oynarızz
Yorum
-
İlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle......................onur......................
omer A...egemen.....song...........cale
............selcuk......colman.............
alanzınho............................gabric
.......FATİH(9).........Semih(23).......
tolga
ferhat
ceyhun
serkan
sezer
murat t
umut
su kadroyla sampıyonluga rahat oynarızz
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegurbetci olarak Deniz Yilmaz !!!!!
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesemihi nasıl alıcaksın.
Yorum
-
İlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakas da verırlerse ne ala vermezlerse gokhanın bonservısı verssınler forvet çok
Yorum
-
almazlar bir taraflarımızıda yırtsak almazlar alcak olan bu zamana kadar alırdı seneye belki diyorum Fatihi alırlar benim bir gram bile ümitim yok ne halleri varsa görsunler bu sezon iyi kötu birşeyler yapsınlar seneye bırakıp gitsinler onun için kendimizi fazla kandırmayalım arkadaşlar bu belli olduki bunlar Fatihi almıyacaklar
Yorum
Yorum