Bence Onur yollanıp Tolga 1numara yapılmalı, Cale yollanıp Çağlar alınmalı,Colman yollanıp Ayman alınmalı, Gabriç yollanıp Emrah Eren alınmalı,Gökhan Ünal yollanıp Ömer Rıza alınmalı,Song yollanıp Erdinç alınmalı,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerso61 hala çizik yemedi mi ?!
Ama site yöneticilerine de hak veriyorum. Çiziyorsun, gidiyor başka üyelikle tekrar musallat oluyor.
Neidiğü belirsiz arkadaş; sezon başı bir ay içerisinde 30 tane üyelik alıp, aldığın her üyeliğin ilk mesajında farklı farklı oyuncuları Trabzonspor getirmen yetmedi mi de ara transfer dönemimize de el attın.
Salladığın isimlerden biri gündemize kıyıdan köşeden girse gam yemicem.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi iğnelemeni anlıyorum valla da devir o devir değil,
2-3 tane takımın acemiliğini,kilitlenmişliğini,sonuca gidememesini önleyecek adam lazım diye düşünüyorum
illa çok büyük paralar vermesinler ama bonservisi elinde olan veya çaptan düşen ama kabiliyeti tescilli ucuz yabancılar var araştırılsa onlarla takviye olsa olmazmı diyorum
bugün geldi aklıma az önce yine yazmıştım,kısaca forması satılacak adamlar alalım diyorum,sezer-tosun kalitesinde elimizde ceyhunumuz var selçuğumuz var umutumuz var h.ahmetimiz var diyorum
ben kısa yoldan şampiyonluk istiyorum abi valla ömrüm tükendi üzülmekten acı çekmekten...
Başarılı bir transferi başarısız olandan ayıran nedir , üzerinde durmak gerek .
Büyük paralar ile fiyasko transfer yapma olasılığı var mıdır ? Peki ya çok düşük rakamlara da transfer edilse transfer bütçesini ziyan etmek mümkün müdür ?
Her iki sorunun cevabı ortak ise , başarı ve başarısızlığın farklı dinamiklere bağlı bulunması gerektiği sonucu ortaya çıkıyor .
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Onur yollanıp Tolga 1numara yapılmalı, Cale yollanıp Çağlar alınmalı,Colman yollanıp Ayman alınmalı, Gabriç yollanıp Emrah Eren alınmalı,Gökhan Ünal yollanıp Ömer Rıza alınmalı,Song yollanıp Erdinç alınmalı,“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Onur yollanıp Tolga 1numara yapılmalı, Cale yollanıp Çağlar alınmalı,Colman yollanıp Ayman alınmalı, Gabriç yollanıp Emrah Eren alınmalı,Gökhan Ünal yollanıp Ömer Rıza alınmalı,Song yollanıp Erdinç alınmalı,TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
acaba başkanın bahsettiği yabancı forvet oyuncusu kim olacak ?
Bu transferlerden sonra Boyd,Pantelic falan hikaye.
Artık bonservisi elinde dandik bir yabancı bulacaklar gibi.
Tekke transferinden ise ben artık birşey beklemiyorum. Sene sonu bedavaya gelir !
En kötü Isaac geri dönsünDallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
arkadaşlar 1 saatdir yorumları okuyorum alınan oyuncular bu siteyi ögrense otomatikmen moral motivasyonları sıfır olur bence cok şey bekleyipde alıdıgımız adamlar ne verdi kulübe bu adamlar maca bile cıkmadan yargısız infaz yapıyoz fatih transfewrini bende istiyom ama ALMAYACAKLAR bence kendimizi kandırmayalım ALLAHIM trabzonspora en güzel yerlerde bitirmeyi nasip eder transferler yapılacaktır ama fatihi unutun diyorum başkada bir şey demiyorum yeniyılınız kutlu olsun saygı ve sevgilerimle YENİCUMALI)
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Onur yollanıp Tolga 1numara yapılmalı, Cale yollanıp Çağlar alınmalı,Colman yollanıp Ayman alınmalı, Gabriç yollanıp Emrah Eren alınmalı,Gökhan Ünal yollanıp Ömer Rıza alınmalı,Song yollanıp Erdinç alınmalı,
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Onur yollanıp Tolga 1numara yapılmalı, Cale yollanıp Çağlar alınmalı,Colman yollanıp Ayman alınmalı, Gabriç yollanıp Emrah Eren alınmalı,Gökhan Ünal yollanıp Ömer Rıza alınmalı,Song yollanıp Erdinç alınmalı,Not Important..
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş gönderilip ziya doğan alınmalı,
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba başkanın bahsettiği yabancı forvet oyuncusu kim olacak ?
Bu transferlerden sonra Boyd,Pantelic falan hikaye.
Artık bonservisi elinde dandik bir yabancı bulacaklar gibi.
Tekke transferinden ise ben artık birşey beklemiyorum. Sene sonu bedavaya gelir !
En kötü Isaac geri dönsün
ben bu boyd haberlerine sadece guluyorum,, bu ciddiyetdeki bu captaki yonetim gidip iskoc sampiyonundan as takimin degisilmez oyuncusunu alacak.. sadece dostlar iste gorsun palavrasi,, cok cok gider boyd ve menajeri ile foto cektirilir, samimiyetsiz ,32 dis manzarali ve cifte gamzelisinden.,, hocalarin hocasi samet aybaba nin anternatifi olan sven goran erikson filmi verilen ayar cinsinden bi ayar verebilir en fazla,,
fatihin alinacagina hicbir zaman inanmadim ve hala da inanmiyorum,, bu kucuk zihniyetden de bu takimin gelecegi adina hicbirsey beklemiyorum kusup gitmeleri disinda
Yorum
-
İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim forvet almayacak tek isteğim faty papy nin geri dönmesi zaten bir bizimkiler biliyor futbolu adam dünyada ierleme kaydedeck en iyi 6 topçu arasında gösteriliyor bi biz farkında değiliz
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman ipden banlanabiliyormu? gerci baska ipden yine üye olur ama mesajlardan belli olur yine ... =)“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
Yorum