Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman'ı sene sonu gönderme niyetin varsa oynatacaksın ki iyi fiyata satasın.

Barbaros transfer edilirse hiçbir anlamlı acıklaması olamaz.
    Kötü oynayan oyuncunun üzerine gitmeliyiz devamlı oynatmalıyız yani öyle mi ?
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle taraftarımız olduğu sürece biz 25 yıl daha şampıyonluğu zor görürüz.Herkes scout herkes teknik direktör yönetimden daha iyi mi bileceksiniz.Haddinizi bilin haddinizi
      kardes sende bize ahkam kesiyorsun yönetimden daha mi iyi bileceksiniz diyorsun imzana yönetim go home yaziyorsun bu ne perhiz ne lahana tursusu?
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koray, bak Sadri Şener ne diyor.
        Sadri Şener : Şimdi Bodrum'da SANSARla konuştum, ''Başkan, yılın transferi Barboros olur, barut gibi topçu'' diyor.
        Öbür taraftan Fatih Terim hocamla konuşuyorum, ''Sadricim, Avrupanın en iyi söven adamı şerefsizim'' diyor.
        Şimdi ben futboldan anlamam, anlayana soruyorum, böyle diyorlar.
        ççççççççççççççç
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Böyle taraftarımız olduğu sürece biz 25 yıl daha şampıyonluğu zor görürüz.Herkes scout herkes teknik direktör yönetimden daha iyi mi bileceksiniz.Haddinizi bilin haddinizi (!)
          Evet bedava,sakat,problemli,kelepir,alkolik,alemci nerede bozuk topçu varsa almak gibi stratejimiz var..
          yönetimi bu konuda tebrik etmek lazım...

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardes sende bize ahkam kesiyorsun yönetimden daha mi iyi bileceksiniz diyorsun imzana yönetim go home yaziyorsun bu ne perhiz ne lahana tursusu?
            İroni olmasın..

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İronispor

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Antalya’da şok eden haber
                02 Ocak 2010 / 12:37
                Tayfun Cora Şoku

Trabzonspor’da Antalya kampında sabah yapılan çalışmada Tayfun Cora ciddi olarak sakatlandı. Diz kapağı dönen Tayfun, MR çektirmek için Antalya’da götürülürken, durumunun ciddi olduğu ve uzun süre sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Tayfun’da korkulanın olması durumunda 1-2 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.
                Bu durumda stopere düsseldorf dan hamza cakir i almamiz lazim ki takimin temeli gurbetci oyunculardan olsun(Hamza,ceyhun,barbaros,sezer,murat tosun)
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle geçiş dönemi olmaz.
                  Çürükleri ayıklamaya çalışırken, takıma çürükler eklenmez bir kere.
                  Baştan kaybettik.
                  Dişikuzu nun çürük olacağını alınmadan önce biliyormuydunuz ?
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• oh barbaros süper transfer birde arkadaş neyin nesidir bu adam nerde oynuyor kalecimi forvetmi topcumu neci bu adam bizde ne yapar topmu toplayacak yemekmi yapacak ne yapacak bilgi verin yeni uyandım yoksa uyanmadımmı dahale rüyamı göruyom benide alsınlar valla bedava oynarım hatta üzerine para veririm.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Az önce söylediğim gibi bu dönem geçiş dönemi. Sene sonunda çürükler ayıklanacak ve kalıtelı yabancı oyuncular alınacaktır. Colman bu sene kaç tane maçta ön plana çıktı ? Colman süper futbolcu mu ? Neden yedek kalmasın ?
                      Colman bu sene çok maçta ön plana çıktı. Bu kadar golü bu kadar asisti yapacak orta saha alamadık daha. Yani alınan oyuncular arasında bu katkıyı sağlayacak oyuncu yok. Önümüzdeki sene colmanın yerine daha kalitelisi alınacaksa yollanabilir tabi ama şu takımda şu an colman yedek kalmaz kalamaz bence.

Yorum

• Yalniz gecen sezon a.gücünü 2-1 yendigimiz mactan barbaros tas gibi bir topcu,bizde oynar yorumlarini sanki okumustum.

Yönetim bundan etkilenmis olmasin?
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dişikuzu nun çürük olacağını alınmadan önce biliyormuydunuz ?
                          Yanlışa, yanlış ile mi cevap vermek gerekir?

Yorum

• Canımızı verdiğimiz takım bize kimleri layık görüyor..Ne diyim..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• bu barbaros denen enik geçen yıl bize gol attıktan sonra alenen söven şahıs değil mi?

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koray, bak Sadri Şener ne diyor.
                                Sadri Şener : Şimdi Bodrum'da SANSARla konuştum, ''Başkan, yılın transferi Barboros olur, barut gibi topçu'' diyor.
                                Öbür taraftan Fatih Terim hocamla konuşuyorum, ''Sadricim, Avrupanın en iyi söven adamı şerefsizim'' diyor.
                                Şimdi ben futboldan anlamam, anlayana soruyorum, böyle diyorlar.

Cidden bi daha böyle bi açıklama yaparsa açacağım ağzımı yumacağım gözümü Şansal'dan gireceğim Erman'dan devam edeceğim Sadri Şener ve Yönetimin'de bitireceğim...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X