İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle taraftarımız olduğu sürece biz 25 yıl daha şampıyonluğu zor görürüz.Herkes scout herkes teknik direktör yönetimden daha iyi mi bileceksiniz.Haddinizi bilin haddiniziTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray, bak Sadri Şener ne diyor.
Sadri Şener : Şimdi Bodrum'da SANSARla konuştum, ''Başkan, yılın transferi Barboros olur, barut gibi topçu'' diyor.
Öbür taraftan Fatih Terim hocamla konuşuyorum, ''Sadricim, Avrupanın en iyi söven adamı şerefsizim'' diyor.
Şimdi ben futboldan anlamam, anlayana soruyorum, böyle diyorlar.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle taraftarımız olduğu sürece biz 25 yıl daha şampıyonluğu zor görürüz.Herkes scout herkes teknik direktör yönetimden daha iyi mi bileceksiniz.Haddinizi bilin haddinizi (!)
yönetimi bu konuda tebrik etmek lazım...
Yorum
-
İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes sende bize ahkam kesiyorsun yönetimden daha mi iyi bileceksiniz diyorsun imzana yönetim go home yaziyorsun bu ne perhiz ne lahana tursusu?
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes sende bize ahkam kesiyorsun yönetimden daha mi iyi bileceksiniz diyorsun imzana yönetim go home yaziyorsun bu ne perhiz ne lahana tursusu?
İronispor
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya’da şok eden haber
02 Ocak 2010 / 12:37
Tayfun Cora Şoku
Trabzonspor’da Antalya kampında sabah yapılan çalışmada Tayfun Cora ciddi olarak sakatlandı. Diz kapağı dönen Tayfun, MR çektirmek için Antalya’da götürülürken, durumunun ciddi olduğu ve uzun süre sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Tayfun’da korkulanın olması durumunda 1-2 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle geçiş dönemi olmaz.
Çürükleri ayıklamaya çalışırken, takıma çürükler eklenmez bir kere.
Baştan kaybettik.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
oh barbaros süper transfer birde arkadaş neyin nesidir bu adam nerde oynuyor kalecimi forvetmi topcumu neci bu adam bizde ne yapar topmu toplayacak yemekmi yapacak ne yapacak bilgi verin yeni uyandım yoksa uyanmadımmı dahale rüyamı göruyom benide alsınlar valla bedava oynarım hatta üzerine para veririm.
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce söylediğim gibi bu dönem geçiş dönemi. Sene sonunda çürükler ayıklanacak ve kalıtelı yabancı oyuncular alınacaktır. Colman bu sene kaç tane maçta ön plana çıktı ? Colman süper futbolcu mu ? Neden yedek kalmasın ?
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDişikuzu nun çürük olacağını alınmadan önce biliyormuydunuz ?
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray, bak Sadri Şener ne diyor.
Sadri Şener : Şimdi Bodrum'da SANSARla konuştum, ''Başkan, yılın transferi Barboros olur, barut gibi topçu'' diyor.
Öbür taraftan Fatih Terim hocamla konuşuyorum, ''Sadricim, Avrupanın en iyi söven adamı şerefsizim'' diyor.
Şimdi ben futboldan anlamam, anlayana soruyorum, böyle diyorlar.
Cidden bi daha böyle bi açıklama yaparsa açacağım ağzımı yumacağım gözümü Şansal'dan gireceğim Erman'dan devam edeceğim Sadri Şener ve Yönetimin'de bitireceğim...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
Yorum