Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arası 2 takviye yeterli Tekke , Atiba ..
    Sezon sonu kaliteli bir yabancı forvet , stoper ...
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gökhan'ı Cangele ile kafa kafaya takas edelim
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökhan'ı Cangele ile kafa kafaya takas edelim
        "Futbolcu seçerken 3 şeye dikkat ediniz: Zeka-Karakter-Yetenek"

Karakter konusunda sıkıntıları yok mu usta??
        Gerçi bana koymaz ben önünde Tekke olan bir Lincoln istiyorum son günlerde ama
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Cangele mi Lukunku'yu alalım daha iyi..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• "İki kulüp transferim için görüşüyor. Bordo-mavili formayı giymek benim için onurdur. Doğuştan Trabzonsporluyum".

İpek onaylarsa
            Trabzon'un altyapısından yetişen ve ardından Denizli'de yıllarca oynadıktan sonra kaptanlığa yükselen Çağlar Birinci, Fotomaç'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Trabzonspor'a transfer olmayı istiyorum. Şu anda iki kulüp, başkanlar düzeyinde benim için görüşüyor. Eğer Denizlispor Başkanı Ali İpek bu transferi onaylarsa benim de Trabzonspor hasretim bitecek. Kendimi geliştirecek bir kulüpte olmalıyım" dedi.

Teklifler aldım
            İstanbul takımlarından da teklifler aldığını ifade eden Çağlar, "Ancak kulübüm beni bırakmadı. Başkan İpek de biliyor. Benim gönlüm Trabzonspor'da. Doğuştan Trabzonsporluyum" açıklamasını yaptı. Tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "İki kez Milli Takım'a çağrıldım. Daha sonra davetler bir anda kesildi. Eğer Trabzonspor forması giymiş olsaydım Milli Takım'a çağrılmaktan öte ilk 11'de banko oynayabilirdim.

Kaynak: Fotomaç (Maalesef)

Yorum

• Fotomac mi ? Inanmak cok guc
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Arkadaşlar neden inanmayalım ki haberde atkıyla fotoğrafı var yani röporaj yapılmış. Çağlar zaten 61 numara giyen bir futbolcu burdan da Trabzonsporluluğu belli oluyordu zaten. Ropörtaj eski de değil ben böyle bir röportaj hatırlamıyorum.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• O değilde Çağlar'ın gelmesi Cale'nin gönderileceği anlamına geliyor o yüzden pek sevinmedim. Cale'nin kazanılması gerek. Formdan düşen oyuncuyu hemen satmaya kalkıyoruz. Takımdaki önemli oyunculardan biri Cale, hele şu aralar satılırsa değerinin yarısına gider.
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kuranyi madem alacaktık, Mehmet Yılmaz'ın ne suçu vardı zamanında? Ben beğenmiyorum onu. Forvet dediğin civa gibi olacak. .
                    hocam kuraniyle mehmet yilmazi ayni kefeye koyiorsunuz ya pes yani pes
                    25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      transfer çalışmalarına 2010 itibariyle devam edeceklerdir.
                      Tövbe tövbe ya:
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan iyi bir fiyata satilirsa Boyd transferi hic de uzak degil bence.

Zaten sene sonunda sözlesmesi sona eriyor. Ayrica Glasgow maddi olarak zor durumda. Fiyati 5 Milyon € dan fazla olmaz.
                        Sözleşmesi sona eriyorsa neden bonservis ödüyoruz ?
                        Yıllık alacağı hakkında konuşuyor herkes , yoksa bonservisi kalmadı adamın
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• fatih tekke olayı olmuyor bu konu artık bitmiştir.şuan burak yılmaz denen adam için bastırıyorlar denemeyen kalmadı başka adam yok diyorlar yazık bence kimse düzgün bir golcü beklemesin
                          YÖNETİME VE ŞENOL GÜNEŞE SESLENİYORUM TEK BİR OLCÜ ALIN BARİ ODA YABANCI OLSUN AMA MİLLİ TAKIM GOLCÜSÜ OLSUN TUNUS MİLLİ TAKIM GOLCÜSÜ OLABİLİR OLMADI HIRVATLARIN Kİ OLMADI SIRPLARIN Kİ OLMADI POLONYANIN OLMADI EN KÖTÜ İHTİMAL BARİ GÜRCİSTANIN GOLCÜSÜ ALIN AMA MUTLAKA MİLLİ TAKIMININ GOLCÜSÜ OLSUN BAŞKADA TRANSFER YAPMAYIN ÇÜNKÜ BELLİ PARA YOK OYUNCULARADA ZATEN DEVRE ARASI DİYE DÜNYALARI İSTİYORLAR

Yorum

• Doğuştan moğuştan boş işler Çağlar. Dönmeyin hemen kardeşim.

Sizin göbeğiniz İstanbul takımları ile kesilmiş.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Adam Trabzonlu Trabzonsporlu bunun neresi dönmek Poyraz ?

Dünde bi haber çıktı Çağlar'la ilgili ''İstanbula takımlarında oynamak istiyorum'' şeklinde millet bu seferde sakın gelme defol vb. cümleler kullandı...

Adam ne dese yaranamıyor size.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ayrıca Çağlar'a özel mesaj atmıştım dün akşam Face'den cevap vermiş, daha belli değil diyor görüşmeler devam ediyormuş....
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X