Eminim gecen sezon bizim yönetim Makukula'nin pesinde olsaydi cogu hemen imkansiz gibi birseyler söylerdi .. Kayseri aliyor iste mesela. Cok abartiyorsunuz bana göre..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mantığa katılmam mümkün değil.6 ay önce bedava alabileceğimiz, gönlünde Trabzonspor olan adamı parayla al. Cavcav bu kadar genc ve başarılı bir futbolcu için pek de makul bir fiyat vermez maalesef... Yine de alınmasını çok isterim o ayrı...
Gelişimi açısından hayırlı olduğunu düşünüyorum..Bu karmaşada kaybolup gidebilirdi.Takas için düşündüğümüz isimlerin arasında yer alabilirdi..Fiyatı hala makul seviyede ama biraz daha beklenirse pişmanlık duyabileceğimiz seviyeye gelecektir.
Cavcav için forumda oluşmuş olan fikirlere katılmıyorum.Bir çok kulüp yöneticisine göre daha gerçekci biri.Bu güne kadar Cavcav'dan isteyipte alamadığımız yada normal fiyatının çok üzerinde bir rakam verilen bir oyuncu var mı?En son İsa tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 00:32.
Yorum
-
Defalarca yazdım tekrar yazıyorum..
Bu takıma İlk 11'e tek forvet alınıcak,Gökhan da satılsa Umut da satılsa İlk 11'e tek forvet alınıcak..
Elimizdeki kadro ile Çift forvet oynamamız imkansız gözüküyor...
Alınıcak Tek Forvet de Fatih Tekke'dir,Fatih'e yedek oyuncu lazım..
Yedekte oturucak oyuncu da az masraflı olmalı,Mehmet Batdal gibi...
Boyd,Kurayni,Halil bunları boşuna konuşmayalım,Bu adamlardan birini alırsak Fatihi almayız...
Takımda Her mevkiye oyuncu lazım iken,Çift forvet oynamamız imkansız iken;
Nedir bu 2 tane iyi forvet isteği anlamıyorum..
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebrüls ve papy bu devre arasında mutlaka getirilmelidir.
Bu oyuncuları cidden takip ediyor musunuz? Evetse nerden ve hangi yolla?
Referanslarınız neler, kimler?
Yorum
-
İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelmesin demedim ki...
Yorum
-
Gökhan iyi bir fiyata satilirsa Boyd transferi hic de uzak degil bence.
Zaten sene sonunda sözlesmesi sona eriyor. Ayrica Glasgow maddi olarak zor durumda. Fiyati 5 Milyon € dan fazla olmaz.En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 01:21."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
Yorum