Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eminim gecen sezon bizim yönetim Makukula'nin pesinde olsaydi cogu hemen imkansiz gibi birseyler söylerdi .. Kayseri aliyor iste mesela. Cok abartiyorsunuz bana göre..

Yorum

• ugur... nereyesun....
      boyd´un vedasi böyle olur dedin gittin
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• beş gol atan Boyd kral oldu yaw geçenlerede sallayanlar vardı adama
        Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
        Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
        .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu mantığa katılmam mümkün değil.6 ay önce bedava alabileceğimiz, gönlünde Trabzonspor olan adamı parayla al. Cavcav bu kadar genc ve başarılı bir futbolcu için pek de makul bir fiyat vermez maalesef... Yine de alınmasını çok isterim o ayrı...
          Bize gelseydi bu kadar şans bulabilir miydi?
          Gelişimi açısından hayırlı olduğunu düşünüyorum..Bu karmaşada kaybolup gidebilirdi.Takas için düşündüğümüz isimlerin arasında yer alabilirdi..Fiyatı hala makul seviyede ama biraz daha beklenirse pişmanlık duyabileceğimiz seviyeye gelecektir.
          Cavcav için forumda oluşmuş olan fikirlere katılmıyorum.Bir çok kulüp yöneticisine göre daha gerçekci biri.Bu güne kadar Cavcav'dan isteyipte alamadığımız yada normal fiyatının çok üzerinde bir rakam verilen bir oyuncu var mı?
          En son İsa tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 00:32.

Yorum

• Defalarca yazdım tekrar yazıyorum..
            Bu takıma İlk 11'e tek forvet alınıcak,Gökhan da satılsa Umut da satılsa İlk 11'e tek forvet alınıcak..
            Elimizdeki kadro ile Çift forvet oynamamız imkansız gözüküyor...
            Alınıcak Tek Forvet de Fatih Tekke'dir,Fatih'e yedek oyuncu lazım..
            Yedekte oturucak oyuncu da az masraflı olmalı,Mehmet Batdal gibi...
            Boyd,Kurayni,Halil bunları boşuna konuşmayalım,Bu adamlardan birini alırsak Fatihi almayız...

Takımda Her mevkiye oyuncu lazım iken,Çift forvet oynamamız imkansız iken;
            Nedir bu 2 tane iyi forvet isteği anlamıyorum..

Yorum

• boyd gelse keşke ama yinede cıkmadık candan ümit kesilmez

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                brüls ve papy bu devre arasında mutlaka getirilmelidir.
                Merak ettiğim bir şey var; bu iki futbolcunun devre arasında mutlaka getirilmesi gerektiğiyle alakalı mesaj yazan arkadaşların dayanakları nelerdir?
                Bu oyuncuları cidden takip ediyor musunuz? Evetse nerden ve hangi yolla?
                Referanslarınız neler, kimler?

Yorum

• @Onat
                  Brülsün Mutlaka gelmesi lazım,gelmez ise serbest kalması gibi bir sorun oluşabilir...

Yorum

• Gelmesin demedim ki...

Yorum

• kris boyd mu geliyyy...
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• adam 9 dk. da gökhanın ilk devre attığından 90dk da umutun ilk devre attığından fazla atmış yuhhh boyd sana...
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gelmesin demedim ki...
                          Hani dayanak istedin ya o manada dedim...

Yorum

• boyd falan gelmez, merak etmeyin

Yorum

• Gökhan iyi bir fiyata satilirsa Boyd transferi hic de uzak degil bence.

Zaten sene sonunda sözlesmesi sona eriyor. Ayrica Glasgow maddi olarak zor durumda. Fiyati 5 Milyon € dan fazla olmaz.
                              En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 01:21.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kim gelip kim gidiyo
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Yükleniyor...
                                X