Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Battalı alalım en azından...
    medet umduğumuz oyuncuya bakın. 1986 doğumlu... süper lig tecrübesi yok. takımla kampa katılmamış.. sezon başlayalı 4 hafta olmuş.. vs.
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      medet umduğumuz oyuncuya bakın. 1986 doğumlu... süper lig tecrübesi yok. takımla kampa katılmamış.. sezon başlayalı 4 hafta olmuş.. vs.
      Ne diyeyim abi sende haklısın bizi bu duruma düşürenler utansın!!!
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Hacısalihoglu genemi medya ya konusmus

pes ya hergun bır yere konusuyor ne mikrofon meraklısı birisi

Yorum

• takımını seven başarısını isteyen bu dakkadan sonra transfer beklemesin.Bize son dakka transferi değil çok çok kalitelisinden önceden planlanmış nokta adamlar lazım,onu da yapamıyacağımıza göre inşallah kimseyi alamayız diyorum.

yapılacak iş
          yabancılarımız en az 3 veya 4 tanesini süsleyip-allayıp-pullayıp devre arasında ne verdin iyi verdin deyip satmak;
          ama devre arasına kadar da boş durmayıp isimleri belirleyip hemen ve anında transferlerini gerçekleştirmek,gelecek seneye hazır girmek.
          bunlar yapılabilirmiyiz derseniz,umut fakirin ekmeği derim.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Heyecan yapmayın sadece ŞAKAAA...
            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
            RUHUNUZ YETER

Yorum

• bir arkadaşın imzasında vardı,yaklaşık olarak şöyleydi.

umut,sadece işkence süresini arttırır

kendinize işkence etmeyin diyorum.
              Şenol Güneş
              Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Herkesin Konuştuğunu Ama Kimsenin Yazamadığını medyatrabzon Gündeme Getiriyor
                31 Ağustos 2009 / 09:48
                Futbolcular Broos İle Ünal Arasında Kalıyor
                gerçek budur...acilen bunlardan birisi gönderilmelidir...yoksa bu kadro okadar kötü bir kadro değildir...medyatrabzonu tebrik ediyorum bu doğru tespiti için...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor, Bucaspor'un golcüsü Mehmet Batdal için düğmeye bastı..

CSKA Moskovalı Caner’i Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor Yönetimi’nin, Bucaspor’un golcü futbolcusu Mehmet Batdal’ı transfer etmek için son bir atak daha yapacağı bildirildi.

Transfer sezonunun sona erecek olması yüzünden arayışlarını hızlandıran yönetim, forvete alternatif bir isim alma konusunda temaslarını dün de sürdürdü.

Sportif Direktör Ünal Karaman, Bucasporlu Mehmet Batdal için son bir girişimde bulunacaklarını açıkladı, “Forvet bölgesini güçlendirmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bu arada Trabzonspor’un FC Basel takımının 21 yaşındaki sağ beki Serkan Şahin’le de ilgilendiği iddia edildi.

Serkan Şahin için Basel kulübüyle görüşen bordo-mavililerin genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Serkan Şahin için istenen yüksek bonservis bedelinin indirilmesine çalışıldığı öğrenildi.
                  Henüz düğmeye basılmış birkaç aya görüşürüz ara transferdede paraya kıyarsak alırız..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herkesin Konuştuğunu Ama Kimsenin Yazamadığını medyatrabzon Gündeme Getiriyor
                    gerçek budur...acilen bunlardan birisi gönderilmelidir...yoksa bu kadro okadar kötü bir kadro değildir...medyatrabzonu tebrik ediyorum bu doğru tespiti için...
                    Ya abicim Ünal kendi görevini yapsın hoca kendi görevini daha öncedende dedim hiç girişmemeliydik bu sportif direktörlük işine..

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herkesin Konuştuğunu Ama Kimsenin Yazamadığını medyatrabzon Gündeme Getiriyor
                      tam isabet diyorum bu konu hemen ele alınıp gereken yapılmalıdır
                      YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Ünal'ı da millete gıcık kaptırdılar durduk yerde, görevi nedir ne iş yapar hala belli değil..
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Bizim yönetim kadar konuşan yönetim yoktur herhalde.

Konuşmak var ama icraat yok.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal'ı da millete gıcık kaptırdılar durduk yerde, görevi nedir ne iş yapar hala belli değil..
                            Ünala birşey dediğimiz yok ama görevi gereksiz bence abi..

Yorum

• burada kolayı -istemesem de- hocayı göndermek. ama devamında ünal devam edecekse-normalde onun hoocalığına güvenmiyorum-onunla araya kadar devam. olmadı metin+ünal+hoca gönderilmeli...büyük hocalar ekibiyle çalışır -ersun, terim gibi. bülentin bile ekibi var. bu iki, hatta üç başlılığa acilen son verilmelidir...tek olsun gerekirse a.özen gelsin. topçular sadece otoriteyle oynar. para pul hikaye.

Yorum

• Arkadaslar bugün son günmü transferde, bir bitsede kurtulsak su transfer dedikodularindan

Yorum

Yükleniyor...
                                X