İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedet umduğumuz oyuncuya bakın. 1986 doğumlu... süper lig tecrübesi yok. takımla kampa katılmamış.. sezon başlayalı 4 hafta olmuş.. vs.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
takımını seven başarısını isteyen bu dakkadan sonra transfer beklemesin.Bize son dakka transferi değil çok çok kalitelisinden önceden planlanmış nokta adamlar lazım,onu da yapamıyacağımıza göre inşallah kimseyi alamayız diyorum.
yapılacak iş
yabancılarımız en az 3 veya 4 tanesini süsleyip-allayıp-pullayıp devre arasında ne verdin iyi verdin deyip satmak;
ama devre arasına kadar da boş durmayıp isimleri belirleyip hemen ve anında transferlerini gerçekleştirmek,gelecek seneye hazır girmek.
bunlar yapılabilirmiyiz derseniz,umut fakirin ekmeği derim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Herkesin Konuştuğunu Ama Kimsenin Yazamadığını medyatrabzon Gündeme Getiriyor
31 Ağustos 2009 / 09:48
Futbolcular Broos İle Ünal Arasında Kalıyor
gerçek budur...acilen bunlardan birisi gönderilmelidir...yoksa bu kadro okadar kötü bir kadro değildir...medyatrabzonu tebrik ediyorum bu doğru tespiti için...
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Bucaspor'un golcüsü Mehmet Batdal için düğmeye bastı..
CSKA Moskovalı Caner’i Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor Yönetimi’nin, Bucaspor’un golcü futbolcusu Mehmet Batdal’ı transfer etmek için son bir atak daha yapacağı bildirildi.
Transfer sezonunun sona erecek olması yüzünden arayışlarını hızlandıran yönetim, forvete alternatif bir isim alma konusunda temaslarını dün de sürdürdü.
Sportif Direktör Ünal Karaman, Bucasporlu Mehmet Batdal için son bir girişimde bulunacaklarını açıkladı, “Forvet bölgesini güçlendirmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Bu arada Trabzonspor’un FC Basel takımının 21 yaşındaki sağ beki Serkan Şahin’le de ilgilendiği iddia edildi.
Serkan Şahin için Basel kulübüyle görüşen bordo-mavililerin genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.
Serkan Şahin için istenen yüksek bonservis bedelinin indirilmesine çalışıldığı öğrenildi."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin Konuştuğunu Ama Kimsenin Yazamadığını medyatrabzon Gündeme Getiriyor
gerçek budur...acilen bunlardan birisi gönderilmelidir...yoksa bu kadro okadar kötü bir kadro değildir...medyatrabzonu tebrik ediyorum bu doğru tespiti için..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin Konuştuğunu Ama Kimsenin Yazamadığını medyatrabzon Gündeme Getiriyor
gerçek budur...acilen bunlardan birisi gönderilmelidir...yoksa bu kadro okadar kötü bir kadro değildir...medyatrabzonu tebrik ediyorum bu doğru tespiti için...YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal'ı da millete gıcık kaptırdılar durduk yerde, görevi nedir ne iş yapar hala belli değil.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
burada kolayı -istemesem de- hocayı göndermek. ama devamında ünal devam edecekse-normalde onun hoocalığına güvenmiyorum-onunla araya kadar devam. olmadı metin+ünal+hoca gönderilmeli...büyük hocalar ekibiyle çalışır -ersun, terim gibi. bülentin bile ekibi var. bu iki, hatta üç başlılığa acilen son verilmelidir...tek olsun gerekirse a.özen gelsin. topçular sadece otoriteyle oynar. para pul hikaye.
Yorum
Yorum