Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nihayet bir sağ bek.

Transfer sezonunun başından beri en çok istediğim mevkiye Türkiye Ligi'nde en çok sitediğim oyuncu alındı.

Sevinmeliyim elbette.
    Lakin bu transfer neden bu kadar geç kaldı diye de sormalıyım.

Ömer Aysan elimizde bulunan ve sağ bek olmayan oyuncuların toplamından çokd aha iyi bir sağ bektir.
    Bakacağız ve göreceğiz.
    Abi ben dediğim gibi pek maçını izlemedim ama gerçekten iyi bir sağbekmiş hatta yerlilerin parmakla gösterilecek cinsinden ama çok çabuk sakatlanıyormuş..
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Jester hocam geçen sayfalarda çok önemli bir konunun altını çizmiş .

Fazla beklentiye girmemek gerek .

Acelemiz yok nasılsa , en azından sezon sonuna kadar Ömer'e gereken sabrı ve desteği gösterelim .

Mustafa'da yaşadıklarımızı , Ömer'de de yaşamamak için bizlerin yaklaşımı çok önemli .

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adam paylaşmasını bilsin hava toplarına da kafayla çıksın bizim için yeterlidir.
        Yahu Adem, bu adam ters kademeye girmesini biliyor be.

Ters kademeye girmesini bilen bir sağ bek.

Fiziksel olarak temposu hiç düşmeyen bir adam.

Top kullanma becerisi Serkan'dan hayli fazla, Tayfundan da kayda değer derecede iyi.

Ömer Aysan ismin burada sık sık gündeme getirdiğim zamanlarda en büyük eksisinin sakatlıkları olduğunu da belirtmiştim.

Yorum

• Bende kendisini Galatasaray maçında çok beğenmiştim. Bizdeki performansı nasıl olacak bekleyip göreceğiz.

Yorum

• 20 maç üst üste oynayıp bir standart yaratamayan oyunculardan çok şey beklememk gerek.
            tayfun ve serkandan biraz iyi olamadığı sürece ziyan bir transferdir.

şahsi kanaatim iyi niyeti ve çalışmayı bırakmadığı sürece ancak gs lı sabrinin yarısı eder.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              20 maç üst üste oynayıp bir standart yaratamayan oyunculardan çok şey beklememk gerek.
              tayfun ve serkandan biraz iyi olamadığı sürece ziyan bir transferdir.

şahsi kanaatim iyi niyeti ve çalışmayı bırakmadığı sürece ancak gs lı sabrinin yarısı eder.
              Galatasaraylı Zabri'nin tam olduğu ya da matematiksel bir futbol değerinin olduğunu da nereden çıkardınız ki?

Yorum

• Sabri şahsen bu son haftalardaki oyunuyla Gökhan Gönül'ü bilene alt edecek düzeyde. Çok fazla dalga geçiliyor Sabriyle ancak takımımda Sabri gibi oyuncu olsa banko ilk 3'e koyarım.

Yorum

Galatasaraylı Zabri'nin tam olduğu ya da matematiksel bir futbol değerinin olduğunu da nereden çıkardınız ki?
                  sabri için futbol kanaatimi söylemedim.
                  küçük bir detay var ancak sabrinin yarısı eder dedim..

ömer aysan'ın ankarasporda bir çok idmanı sudan sebeplerle yorgunluk ve halsizlik hissiyle yarıda bıraktıgını bizzat bilirim.

futbolu sadece teknik yönüyle oynayabilen bir oyuncu.

sabri örneği başka birşeyi anlatıyordu.çok koşmayı,didinmeyi,denemeyi,şut atmayı.

yoksa sabri cafudur demedim.

Yorum

• Cora Tayfun'dan İyidir Ömer.

İyi Transfer Başarılı Olur İnşanlah.

Yorum

• bu maçın kaybedilmesiyle birlikte bülent uygunla bağlantıya geçilebilir..
                      dün akşam bi programda çıktı bülent uygun ve dedi ki :
                      1)ben trabzonspor da ve fenerbahçe oynadığım için medya ve kamuoyu beni bu iki takıma yakıştırıyo
                      2)hedefimde bir anadolu takımını şampiyon yapmak var dedi(bunu ancak trabzonspor da başarabilir)
                      3)ünal karamanla sıkı dost oldukları biliniyor ve zaten kendiside dün akşam sık sık ünal karamanı övdü..

ben bu yorumlara dayanarak kendi fikrimide katarak sizinle paylaşmak istedim....eğer kayseri maçını kaybedersek ilerleyen günlerde bülent uygunu görürseniz takımın başında kimse şaşırmasın!

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sabri için futbol kanaatimi söylemedim.
                        küçük bir detay var ancak sabrinin yarısı eder dedim..

ömer aysan'ın ankarasporda bir çok idmanı sudan sebeplerle yorgunluk ve halsizlik hissiyle yarıda bıraktıgını bizzat bilirim.

futbolu sadece teknik yönüyle oynayabilen bir oyuncu.

sabri örneği başka birşeyi anlatıyordu.çok koşmayı,didinmeyi,denemeyi,şut atmayı.

yoksa sabri cafudur demedim.
                        Sabri Hasan Üçüncü'nün yarısı bile edemez o zaman. Zira bunların yanında uçan tekme atmak gibi fantastik hareketleri de vardır Hasan'ın.

Şaka bir yana teknik olarak, futbol aklı olarak Ömer Sabri'den çok daha iyi bir noktadadır.

Yorum

• Diğer oyuncular için herşey bitti değil mi ? Artık transfer olmaz ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Diğer oyuncular için herşey bitti değil mi ? Artık transfer olmaz ?
                            Evet transfer süresi dün gece sona erdi.

Yorum

• arkadaslar benim görüşüm takımımız yavas yavas büyük bir yıldız transfer ediyor. ceyhun gülselama nazar deymesin üzerindeki cekingenliği atmıs hem top kesiyor hemde top kullanıyor . inşallah sene sonuna kadar oynatırız onuda artık bir sorun yasamayız o bölgede
                              TRABZONSPOR
                              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                              Mesut Keleş (19)

Yorum

teknik olarak, futbol aklı olarak Ömer Sabri'den çok daha iyi bir noktadadır.
                                hocam şu cümleyi kullanmasan daha güzel olur.

bu forumda engin ardadan daha yeteneklidir dendi buda ona benzedi o zaman hatta gabriç nani ile filan kıyaslandı o yüzden daha dereyi görmeden paçaları sıvamayalım başarı dileyelim iyi olsun diyelim şimdilik bence.

Yorum

Yükleniyor...
                                X