İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Jester hocam geçen sayfalarda çok önemli bir konunun altını çizmiş .
Fazla beklentiye girmemek gerek .
Acelemiz yok nasılsa , en azından sezon sonuna kadar Ömer'e gereken sabrı ve desteği gösterelim .
Mustafa'da yaşadıklarımızı , Ömer'de de yaşamamak için bizlerin yaklaşımı çok önemli .
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam paylaşmasını bilsin hava toplarına da kafayla çıksın bizim için yeterlidir.
Ters kademeye girmesini bilen bir sağ bek.
Fiziksel olarak temposu hiç düşmeyen bir adam.
Top kullanma becerisi Serkan'dan hayli fazla, Tayfundan da kayda değer derecede iyi.
Ömer Aysan ismin burada sık sık gündeme getirdiğim zamanlarda en büyük eksisinin sakatlıkları olduğunu da belirtmiştim.
Yorum
-
20 maç üst üste oynayıp bir standart yaratamayan oyunculardan çok şey beklememk gerek.
tayfun ve serkandan biraz iyi olamadığı sürece ziyan bir transferdir.
şahsi kanaatim iyi niyeti ve çalışmayı bırakmadığı sürece ancak gs lı sabrinin yarısı eder.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 maç üst üste oynayıp bir standart yaratamayan oyunculardan çok şey beklememk gerek.
tayfun ve serkandan biraz iyi olamadığı sürece ziyan bir transferdir.
şahsi kanaatim iyi niyeti ve çalışmayı bırakmadığı sürece ancak gs lı sabrinin yarısı eder.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaraylı Zabri'nin tam olduğu ya da matematiksel bir futbol değerinin olduğunu da nereden çıkardınız ki?
küçük bir detay var ancak sabrinin yarısı eder dedim..
ömer aysan'ın ankarasporda bir çok idmanı sudan sebeplerle yorgunluk ve halsizlik hissiyle yarıda bıraktıgını bizzat bilirim.
futbolu sadece teknik yönüyle oynayabilen bir oyuncu.
sabri örneği başka birşeyi anlatıyordu.çok koşmayı,didinmeyi,denemeyi,şut atmayı.
yoksa sabri cafudur demedim.
Yorum
-
bu maçın kaybedilmesiyle birlikte bülent uygunla bağlantıya geçilebilir..
dün akşam bi programda çıktı bülent uygun ve dedi ki :
1)ben trabzonspor da ve fenerbahçe oynadığım için medya ve kamuoyu beni bu iki takıma yakıştırıyo
2)hedefimde bir anadolu takımını şampiyon yapmak var dedi(bunu ancak trabzonspor da başarabilir)
3)ünal karamanla sıkı dost oldukları biliniyor ve zaten kendiside dün akşam sık sık ünal karamanı övdü..
ben bu yorumlara dayanarak kendi fikrimide katarak sizinle paylaşmak istedim....eğer kayseri maçını kaybedersek ilerleyen günlerde bülent uygunu görürseniz takımın başında kimse şaşırmasın!
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabri için futbol kanaatimi söylemedim.
küçük bir detay var ancak sabrinin yarısı eder dedim..
ömer aysan'ın ankarasporda bir çok idmanı sudan sebeplerle yorgunluk ve halsizlik hissiyle yarıda bıraktıgını bizzat bilirim.
futbolu sadece teknik yönüyle oynayabilen bir oyuncu.
sabri örneği başka birşeyi anlatıyordu.çok koşmayı,didinmeyi,denemeyi,şut atmayı.
yoksa sabri cafudur demedim.
Şaka bir yana teknik olarak, futbol aklı olarak Ömer Sabri'den çok daha iyi bir noktadadır.
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer oyuncular için herşey bitti değil mi ? Artık transfer olmaz ?
Yorum
-
arkadaslar benim görüşüm takımımız yavas yavas büyük bir yıldız transfer ediyor. ceyhun gülselama nazar deymesin üzerindeki cekingenliği atmıs hem top kesiyor hemde top kullanıyor . inşallah sene sonuna kadar oynatırız onuda artık bir sorun yasamayız o bölgedeTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeknik olarak, futbol aklı olarak Ömer Sabri'den çok daha iyi bir noktadadır.
bu forumda engin ardadan daha yeteneklidir dendi buda ona benzedi o zaman hatta gabriç nani ile filan kıyaslandı o yüzden daha dereyi görmeden paçaları sıvamayalım başarı dileyelim iyi olsun diyelim şimdilik bence.
Yorum
Yorum