Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayrılmak isityor hocayla arası yok

Ne isterler ?
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Goran Pandev in neyi var serbest görünüyor..
      lazio ile bütün bağlarını kopardı..inter ile anlaşacak deniyor
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Hep diyoruz 'Artık büyük düşünmemiz lazım' diye tamam çok büyük düşünmesekte sezer , Burak,Murat C., Batdal bu isimler büyük takımların kolay kolay tercih edeceği isimler değil yani direk oynayacak bir oyuncu olarak alırsan olmaz.Bizde bu yönetim varken herşey beklenir orası ayrı...

Yorum

• bu haber verildimi bilmiyorum ama gecen transfer sezonunda da istedigimiz murat tosun serbest kalmis..

Ankaraspor forması giyen Murat Tosun, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak serbest kaldı.

Turkcell Süper Lig’den düşürülen Ankaraspor ile Murat Tosun’un yolları ayrıldı.

Serbest kalmak için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuran Murat Tosun, bonservisini alarak kulüpten ayrıldı.
          tumspor

Yorum

• engin baytar ın biyerden başlaması lazım artık
            yetenekli
            harbi trabzonlu ama katkı yapması lazım

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selçuk Colman ikilisi ile oynayıp kazandığımız maçlar oldu. Murat Ceylan'ı da defansif olarak Colman'la kıyaslamam bile. Savunma olarak güçleneceğimiz kesin. Bu ikili oturursa ligin hücuma en hızlı çıkan takımı da olabiliriz.

Kaldı ki Trabzonspor'dan bahsediyoruz. Selçuk sakatlandığında yerine oynatacak da topçun olmalı.
              Defansif olarak Murat ile Colmanı kıyaslayan yok,Ama ofansif açıdan Murat ile Colman kıyaslancak oyuncular değil...
              Ben Colmanı direk kesip atmak yerine,arkasında sağlam bir ön libero ile oynatıp faydalanmayı tercih ederim,arkası Sağlam bi Colmanın ofansa katkısı bence çok fazla olur...

Yorum

• Colmanıda sildiniz hemen

Yorum

• forvet hattimiz 2.yari icin mehmet battal-umut bulut-murat tosun ve fatih tekke olabilir..eger bu oyunculari alirsak gokhanda takimdan ayrilir..

orta sahamizda...selcuk-colman-ceyhun-alanzinho-gabric-serkan-sezer seklinde olur heralde..

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colmanıda sildiniz hemen
                    Kim ?
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sivasspor bu adamı göndermeyi planlıyor

http://www.youtube.com/watch?v=nzeJouYaLp0

kamaman beğendiğim bir oyuncu, neden olmasınki, yırtıcı canavar gibi bir forvet istiyoruz ya, al işte kamaman ı, sivaslada problemleri varmış adam haklı bence küme düşmeye oynayan bir takıma göre çok fazla lüks bir oyuncu.

takımımızda görmek isterdim.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• biraz geç oldu ama matriks kardeşim gelişmeler neler anlaştığımız oyuncular kimler

Yorum

• yaaa
                          mustafa pektemek e bayılıyorum
                          sakaryada ilk izlediğimden nberi f.tekkeyi anımsatıyo...
                          ikisi birden çok süper olur bee...

Yorum

• hayırdır Recep ortalarda gözukmuyor niye bu kadar rahat bildiği birşeylermi var yoksa Recep cık ortaya

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Defansif olarak Murat ile Colmanı kıyaslayan yok,Ama ofansif açıdan Murat ile Colman kıyaslancak oyuncular değil...
                              Ben Colmanı direk kesip atmak yerine,arkasında sağlam bir ön libero ile oynatıp faydalanmayı tercih ederim,arkası Sağlam bi Colmanın ofansa katkısı bence çok fazla olur...
                              Eğer 4-4-2 oynayacaksak ki Şenol Hoca öyle istiyor görünüyor, o orta sahada göbekte Colman oynamaz. tek forvetli sistemde ise selçuk-murat önünde colman dediğn gibi yıldız olur, ancak buna uygun forvetimiz de yok henüz.
                              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• recebi hergün görüyorum bu aralar ondada birşey yok varsa yoksa matriks uğur varmı birşeyler bir sorusorduk da

Yorum

Yükleniyor...
                                X