Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Batdal hayranları, iyi okuyun.

Trabzonspor'u büyük takım olarak görmeyen bu tip herifler fenere gitsin ve kariyerleri başlamadan bitsin.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Batdal hayranları, iyi okuyun.

Trabzonspor'u büyük takım olarak görmeyen bu tip herifler fenere gitsin ve kariyerleri başlamadan bitsin.
      Batdal hayranı değilim ama böyle konuştuğunu da düşünmüyorum. Masabaşı haberi gibi geldi bana.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Batdal hayranı değilim ama böyle konuştuğunu da düşünmüyorum. Masabaşı haberi gibi geldi bana.
        gibisi fazla.
        menejerlerin pohpohu, haberi çıkaranda Bucaspor başkanı
        [ille d' 7]

Yorum

• Mehmet Batdal mi?

Gökhan Ünal bile Trabzonsporda oynamakta zorlanirken bizler hala Batdal'i mi konusuyoruz?
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Batdal hayranları, iyi okuyun.

Bana kalırsa Batdal topçu falan değil. Ben İzmir'de hatta Buca'da oturuyorum.Top sürme becerisi olmayan, yeteneği kısıtlı, ayağında top tutamayan, düzgün pas bile zar zor verebilen bir adamdır Batdal. Bir ara Hakan ŞÜKÜR tarzı forvet furyası neticesinde ortaya çıkmış bir futbolcudur. 1995-2005 yılları arasında tüm takımlarımızın oyun sistemi olsun, forvet mantalitesi olsun başka bir yol bulamadıkları dönemin oyuncularından birisi. Hakkını yemeyelim, çokta kötü değildir. Ama bizim takımda oynayacak bir adam hiç değildir. Alınırsa bir faydasının olmayacağı kanaatindeyim. Bence bu haberler oyuncunun piyasasını yükseltmek ve kulübünün maddi sıkıntılarını biraz olsun hafifletmek için çıkarılmıştır.
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• arkadaslar demin okudum haber61de

serdar merdar ne ayak?

allah korusun insallah gelmez

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sezer'i mutlaka almalıyız. Bu sene ki istatistiklerine aldanmayın kulübüyle sorun yaşadı Mesut Bakkal da takımdan kesti kendisini. Ben Trabzonspor'a çok katkı sağlayacağını düşünüyorum ilerde Colman takımdan ayrıldığında yerine oyuncu aramaya da gerek duymayız.
                Geldiği zaman Colman'ı kulübeye göndermesi çok zaman almaz.

Yorum

• Matrix Kim Choo haberinin gerçeklik payı var mı?Şenol hoca neden bir sol kanat oyuncusu istiyor?

Yorum

• Haberturk te tarihin arka sayfasi programinda peygamberimize ve hanimlarina hakaret eden selman rusdinin kitabi icin hakaretetmemistir kitabi okuyun oyle yorum yapin gibi muslumanlari rencide edecek konusmalar gecmistir.
                    Oradaki konuk bayan ve program yapimcisina protesto icin yardimlarinizi bekliyorum
                    allah razi olsun
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haberturk te tarihin arka sayfasi programinda peygamberimize ve hanimlarina hakaret eden selman rusdinin kitabi icin hakaretetmemistir kitabi okuyun oyle yorum yapin gibi muslumanlari rencide edecek konusmalar gecmistir.
                      Oradaki konuk bayan ve program yapimcisina protesto icin yardimlarinizi bekliyorum
                      allah razi olsun
                      tamam kim söyle transfer edelim takıma. arkadaş burası yerimi ki. hem onun kişisel görüşü. öbür tarafa gittimi derdini sorgu meleğine anlatır. cezalandırmak sana düşmez.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezer Galatasaray'a gidemedi diye kadro dışı diyen arkadaş; O sezon başı yaşandı, kontratını 1 sene uzattı sorun çözüldü. Bu Mesut Bakkalın kendi komplekslerinden kaynaklanan bi olay.
                        çocuğa zorla imza attırdılar. ne kompleksi.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Sezer Öztürk her yönüyle 10 numara transfer olur.
                          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Fenerbahçe maçını izleyince çok üzüldüm.Özer gerçekten çok büyük kayıp.

Yorum

• Sezer'i dunya yildizi yaptiniz. Sezer sadece cuzi bir miktara takima kazandiracagimiz genc bir yetenek iyi bir alteratifti.

Sezer gibi bir oyuncuyu bizi daha yuksek yerlere, yeni seviyelere tasimayi hedefliyorsaniz yaniliyorsunuz.

Yorum

• Bizi daha iyi yerlere taşımasın. Ama nasıl bir oyuncu, misal Selçuk sakatlansa Allah etmeye, alternatif olabilir mi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X