Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selçuk mu ? Colman mı ?

Selçuk.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      selçuk mu colman mı
      ikisinden birini yollayacaklar deme sakın...ikiside çok lazım bize...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Tekke + Sezer Öztürk + Atiba üçü de sezon sonu sözleşmesi biten oyuncular. Bunlara bir de stoper eklersek takımımızın eksik yanı kalmaz diye düşünüyorum.
        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

selçuk mu colman mı
          bence kesinlikle selçuk. türkiyede onun görevini yapabilecek tek şişi var oda emre bel. colman ise mücadele gücü çok düşük veçok gereksiz çalımları deniyor. ama türkiye şartlarının üzerinde olan bir orta saha colman
          TRABZONSPOR
          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
          Mesut Keleş (19)

Yorum

• Buca Rize'ye 6 gol attı Battal'ın golü yok.Oynamadımı acaba.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Makukula'nın Belediye'ye Attığı Gol'ü bi Fatih Atar. O Cinsten.

Alsak Çok İyi Olur

Yorum

selçuk mu colman mı
                matrix foto galiba fatih tekke boşa koymaz bu iş oldu heralde
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Makukula'nın Belediye'ye Attığı Gol'ü bi Fatih Atar. O Cinsten.

Alsak Çok İyi Olur
                  Benfica bırakmaz , bırakırsa Kayseride kalır
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Makukula'nın Belediye'ye Attığı Gol'ü bi Fatih Atar. O Cinsten.

Alsak Çok İyi Olur
                    Sezon sonu satın alma opsiyonu Kayseride.

Bi yerde 3.2 milyon euro diye okumuştum geçende de 2.5 milyon euro diye okudum hangisi doğru bilmiyorum ama Kayseri 2,5-3 milyon euro vrdiği takdirde futbolcuyu alıyor..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

selçuk mu colman mı

Selçuk--Ceyhun derim ben
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benfica bırakmaz , bırakırsa Kayseride kalır
                        Arka Sayfalarda Bi Arkadaş Makukula Transferi İle İlgili Bilgi Vermiş.

Kayserispor 2,5 Veya 3 Milyon Euro ( Tam Hatırlayamadım) Ödediği Takdirde Makukula'yı Alma Hakkına Sahipmiş.

Kayseri Avrupa Kupalarına Katılırsa Bu Sene Alabilir Makukulayı.

Tabi Gönül İster Biz Alalım Ama ..

Yorum

Arka Sayfalarda Bi Arkadaş Makukula Transferi İle İlgili Bilgi Vermiş.

Kayserispor 2,5 Veya 3 Milyon Euro ( Tam Hatırlayamadım) Ödediği Takdirde Makukula'yı Alma Hakkına Sahipmiş.

Kayseri Avrupa Kupalarına Katılırsa Bu Sene Alabilir Makukulayı.

Tabi Gönül İster Biz Alalım Ama ..
                          Evet öyle ama Kayseri'nin 2.yarı düşüşe geçeceğini düşünüyorum,
                          Fikstürleri biraz zor gibi

Yorum

• Makakula'yı , Sevilla gözden çıkardığında yakalayacaktık .

Artık geç , yeni isimler bulmak gerek .

Ki etrafta çok daha yeteneklisi mevcut .

Yorum

• Büyük ihtimalle Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor'a gelecek (Devre arasında)

Ayrıca; Mehmet Aurelio'nun da ismi sıkça telaffuz ediliyor, Eskişehir semalarında... Devre arası anlaşılmış ve gelecekmiş... (Şehir'de ki söylentilere göre)

Yine bir söylentiye göre Engin Baytar'da devre arasında, Eskişehirspor'a gelebilirmiş. Denizli maçı kadrosuna alnımayışını bu şekilde yorumluyorlar...

Yorum

• Kayseri, Makukula'nın satın alma opsiyonunu, iyi bir paraya BJK ya devreder diye tahmin ediyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X