bizim gönlümüzdekini soran yok sağolsunlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kadronun fazlasıyla doyuma ulaştığı bölgeye, var olanlardan daha iyi olmayan bir oyuncu.
İhtiyaç listemiz belli öncelik sırasına göre forvet,önlibero,kaleci,stoper.İlk 3 bölge için nokta atış yapabilirsek sezon sonu ilk 2 garanti.
Sezon sonuna kadar umarım Pektemek ve Cenk ile anlaşma sağlanabilir.En son İsa tarafından düzenlendi; 12.12.2009, 14:09.
Yorum
-
Elimizde son vuruş beceriksizi yeteri kadar adam var zaten, bu adamı alıp ne yapalım.
İnönü' de taraftar baskısından oynayamayan adam Trabzon' da nasıl oynayacak orası ayrı düşünülesi bir konu.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arasında denildiği gibi, ruslar gökhan - tayfun - sylva üçlüsü için kapımızı çalarlar da, cimri davranmazlarsa 10-12 milyon avro daha gelebilir, dolayısıyla biraz daha rahatlarız.
adamlar tamam dunya para kazandirdilar bize ama takimizdaki en verimli en iyi adamlar icin werdiler..
ruslar bugun bizden bi topcu istese o da sadece colman olur.bu seneki perfonmansi ile
Yorum
-
Adamlar Hasan Kabze' yi oynatıyorlar kaç yıldır.
Gökhan rahatlıkla oynar.
Colman narin yapılı o kadar soğukta hayatta oynayamaz.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadronun fazlasıyla doyuma ulaştığı bölgeye, var olanlardan daha iyi olmayan bir oyuncu.
İhtiyaç listemiz belli öncelik sırasına göre forvet,önlibero,kaleci,stoper.İlk 3 bölge için nokta atış yapabilirsek sezon sonu ilk 2 garanti.
Sezon sonuna kadar umarım Pektemek ve Cenk ile anlaşma sağlanabilir.
Rezillik rezillik..Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Özkan’a teklif yağıyor. Serdar’ın ise gitmesi halinde gönlünde Trabzonspor var.
Forma şansı bulduğu maçlarda vasatın üstüne çıkamayan ve Denizli’yi çıldırtan Serdar’ı başta Trabzonspor olmak üzere Eskişehir, Gaziantepspor ve Diyarbakırspor istiyor.
Beşiktaş’tan ayrılmak istemeyen ancak “Oynamayacaksam giderim” diyen genç oyuncunun gönlünde Trabzon’un olduğu öğrenildi.
Haber61
uzak dursun...
Yorum
Yorum