Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    macaristan liginde oynuyo maliyeti 300 bin euro bunu kesin almamız lazım

evet kendisi estonyalı estonya mili takımında oynuyo

Gergely Rudolf ve Tarmo Kink kesin bu sene takıma katılmaları lazım
    ben budapestede yasiyorum aracilik yaparim gonullu

Yorum

• Macaristan deyince aklıma Vladimir Koman geliyor U20 Dünya Kupası'nda yıldızı parlamıştı o oyuncun iyi yerlere geleceğine inanıyorum bonservisi Sampdoria'da. Bunun dışında Nemeth ve Futacs da ilerde adından söz ettirecektir zaten şuan büyük takımlarda oynuyorlar.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben budapestede yasiyorum aracilik yaparim gonullu
        bu yazdığım 3 futbolcu hakkında bilgin var mı
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Sadri Şener şu anda nerede acaba, Trabzonda mı ?

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadri Şener şu anda nerede acaba, Trabzonda mı ?
            Abi dur komplo için iyi bir zaman değil
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yanlış başlığa yazdığımı geç farkettim.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yazdığım 3 futbolcu hakkında bilgin var mı

evet ozellikle rudolf i cok iyi taniyor ve takip ediyorum. zaten ilk mesajimda da yazmistim 14 numara rudolf diye .. bizim colmana benziyo oyun tarzi, soguk kanli , top teknigi iyi ve sutlari isabetli ve duzgun.. yasi da 24.. kink ETO da oynuyor ve suan takimin yildizi.. macaristan denince kimse begenmeyebilir ama "scout"lar burada cirit atiyor.. ligleri kaliteli olmasa da futbol kulturu olan bir memleket ve hafifden parlayani buyuk ligler kapiyor ve altyapilari saglam olduklari icinde rahatca oynuyorlar..
                En son ESER tarafından düzenlendi; 27.11.2009, 14:43.

Yorum

• İlk olarak oktay akkuŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi dur komplo için iyi bir zaman değil:d
                  ...............

ççççççççç

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu oyuncunun tam olarak mevkisi nedir ? Videolardan oyun kurucu gibi geldi bana, kumaşı iyi gerçekten. Örneğin fizik gücü nasıldır, ikili mücadelelerde etkili midir, defansımızdan dönen topları alabilir mi, orta sahamıza direnç getirebilir mi ? Bize bu görevleri yerine getirebilen bir oyuncu lazım orta sahamızda bulldozer eksik.
                    Şenol Güneş'in Takıma Gelmesi İle Ön Plan'a Çıktı Ki Sung Yueng .
                    Ulusal takımda tüm duran toplar onun, takımın merkezi konumunda.Soldan kazanılan kornerleri sağ ayağıyla, sağdan kaznaılanları soluyla kullandı.

Her iki ayağını da çok iyi kullanabiliyor, her iki ayağıyla da güçlü şutlar, uzun paslar atabiliyor.1.89'luk boyu ve güçlü fiziğiyle sahada farkediliyor.Şu durumuyla dünya üzerinde her takımın kadrosunda bulunabilecek potansiyele sahip olduğunu iddia ediyorum, bunun da en geç 2 transfer dönemi içinde gerçekleşeceğini düşünüyorum.İster Ki'yi başaltı bir Bundesliga ekibi alır ve esas adam yapar; ister Manchester United alır ve geleceğe hazırlar.Şu bilinsin ki fazla kalmaz oralarda, belki de Doğu'nun yetiştirdiği en büyük futbolcu olma yolunda. ( Alıntı )

Bende Videoları İzledikden Sonra Bir Hayranlığım Oluştu Ki'ye .
                    Seoul Resmi Web Sitesinden Seoul'ün Tüm Maçlarını İzledim , İzliyorum
                    Kendisi'ne Ülkesinde Kore'nin Gerrard'ı Diyorlar . Benim Görüşüm Mükemmel Teknik , Colman'da Olan Uzun Top İsabetliliği Colman'dan Daha Fazla , Çok'da Rahat Adam Geçebilmesi ..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol Güneş'in Takıma Gelmesi İle Ön Plan'a Çıktı Ki Sung Yueng .
                      Ulusal takımda tüm duran toplar onun, takımın merkezi konumunda.Soldan kazanılan kornerleri sağ ayağıyla, sağdan kaznaılanları soluyla kullandı.

Her iki ayağını da çok iyi kullanabiliyor, her iki ayağıyla da güçlü şutlar, uzun paslar atabiliyor.1.89'luk boyu ve güçlü fiziğiyle sahada farkediliyor.Şu durumuyla dünya üzerinde her takımın kadrosunda bulunabilecek potansiyele sahip olduğunu iddia ediyorum, bunun da en geç 2 transfer dönemi içinde gerçekleşeceğini düşünüyorum.İster Ki'yi başaltı bir Bundesliga ekibi alır ve esas adam yapar; ister Manchester United alır ve geleceğe hazırlar.Şu bilinsin ki fazla kalmaz oralarda, belki de Doğu'nun yetiştirdiği en büyük futbolcu olma yolunda. ( Alıntı )

Bende Videoları İzledikden Sonra Bir Hayranlığım Oluştu Ki'ye .
                      Seoul Resmi Web Sitesinden Seoul'ün Tüm Maçlarını İzledim , İzliyorum
                      Kendisi'ne Ülkesinde Kore'nin Gerrard'ı Diyorlar . Benim Görüşüm Mükemmel Teknik , Colman'da Olan Uzun Top İsabetliliği Colman'dan Daha Fazla , Çok'da Rahat Adam Geçebilmesi ..
                      Teşekkürler Birtan ama oyuncunun değeri 4 Milyon Euro'ymuş ve Aralık'ta da Celtic'e yolcuymuş bugün goal.com'da yazıyordu.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Barıs Odabas
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• su gıresunspor macını ızlemeye gıttım tesıslere. umut ve gokhan sov vardı yıne bence bızım forvetlerımızın en buyuk sorunu ayaklarının yere saglam basmaması. vucutlarını hıc kullanamıyorlar. gokhanın kosarken zaten dusucek gıbı kosuyor. size yemın edıorm hasan ahmet yere daha saglam basıyor onlardan. boyu kısa falan ama hareketlerı daha bılınclı bızımkılerden..
                          SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşekkürler Birtan ama oyuncunun değeri 4 Milyon Euro'ymuş ve Aralık'ta da Celtic'e yolcuymuş bugün goal.com'da yazıyordu.
                            Link Verebilirmisin ? Goal.com'da Aradım Bulamadım Öyle Bir Haber.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Link Verebilirmisin ? Goal.com'da Aradım Bulamadım Öyle Bir Haber.

Bugünün haberi oyuncu Celtic taraftarına mesaj bile göndermiş .
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• Teşekkürler

Yorum

Çalışıyor...
                                X