Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Fatih Tekke ve bir ortak dostumuzla dün akşam bir araya geldik"

alkan61' e sallayanlar utansin

Yorum

• Hani diyordum ya umudumu hiç kaybetmedim diye,

helal olsun yönetime, artık bende umudumu yitirdim, yazıklar olsun size, defolun gidin
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yeter be yeter acı çektirmekten başka bir işe yaramıyorsunuz bu kadar acizlik fazla derhal yönetim istifa!!!
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ünal Karaman hâlâ mevcut forvet oyuncularına güveniyor galiba
          Güvenecek kim kaldi ???

Yorum

• bı daha sorcam bu yonetımı destekleyen var mı hala??

Yorum

• Bela okumayin mübarek ramazanda,
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ünal Karamanın açıklmalarıda gösteriyorki RECEP arkadaşımız haklıymış inanmayanlara kanıt olsun...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• yönetim sezon başlamadan içine etti herşeyin, transferin son günüde sıvadı hatta tüy dikti...
                  hepimize geçmiş olsun sıkıntı dolu 1sene bizi bekliyo Allah hepimize sabır versin

Yorum

• ünal klupte ne iş yapıyor?
                    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Hayrettin Hacısalioğlu'nun yerine başka bir yönetici aynı açıklamayı yapsaydı bu kadar tepki toplamazdı.

Olayı sakin değerlendirmeye çalışalım; Zenit 'futbolcumuzu bırakmak istemiyoruz' deyince nasıl bir açıklama yapabilirsiniz ki? '"Fatih ile anlaştık fakat kulübü Fatih'i bırakmak istemiyor".

Hayrettin Bey'in önceden beri bu transfere karşı çıktığı bilindiği için, bu açıklamayı O'nun yapması, üstelik transferin son günü, son saatlerinde olması, oruçlu kafaların -oruçlu olduklarını unutup- duman atmasına neden oluyor.

Fatih Trabzon'da ise ve transferin teknik olarak halâ olma ihtimali varsa beklemekte fayda var.

Yönetimin transfer yanlışları veya başka yanlışları ayrıca daha sakin ve doğru kriterlerle değerlendirilmeli.

Oruçlarımızı boşa çıkarmamak için sabırlı olmayı tavsiye ediyorum. Bir öneri çok kızan arkadaşlar içlerinden gelenleri yazsın bir yere kopyalasın mesajı göndermesin.

Bazen sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki; ya hiç okumuyoruz ya da aynı anda yazmaya başlıyoruz.

Transferin son dakikada olması veya olmaması şaşırtmamalı bizi.

Trabzonspor camiası bu, sürprizlerle dolu: Bir bakarsın zafer şarkıları, bir bakarsın kaos gürültüleri.

Hepinize hayırlı iftarlar.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oo ligtv açıklama yapılıyor diyen arkadaş yalan konuşma
                        ne yalanı yaa kulağınla dinleeydin programın girişini

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "İki borsacı" ile başlayan bir fıkra vardı aslında ama, Ramazan Ramazan... Boşverelim.
                          Hocam dediğin fıkra bu mu, buysa çok güldüm

Yasli borsaci ile genc borsaci parkta sohbet ederek dolasiyorlar. Yasli,gence meslegin puf noktalarini anlatiyor: - Bak evladim. Bu meslekte basarili olmak icin sadece firsatlari degerlendirmek yetmez. Zaman zaman firsatlari da senin yaratman gerekir. Bunun icin surekli dikkatli olman gerekir. Uygun bir yorumla hic umulmadik olaylar bile cok buyuk firsatlara donusebilir. Bak mesela su karsida gordugun taze kopek pisligi sana sadece igrenc bir sey olarak geliyordur. Ama ben eger 'su pislikten bir lokma agzina atarsan sana 1 milyar lira veririm' dersem olay senin acindan nasilda buyuk bir firsata donusuverir degil mi? Yapar misin?' Genc borsaci tabi efendim der. Parmagini pislige daldirir, bir lokma alir yutar. Yasli borsaci cebinden bir milyari cikartir, gence verir. Bir sure yururler, genc dayanamaz sorar: - Hocam, ben size ayni teklifte bulunsaydim kabul edermiydiniz.? Bakin ileride de baska bir pislik var. Bir milyar karsiligi dener miydiniz? Yasli borsaci tabi ki der. O da bir lokma alip yutar. Genc borsacida cikartir, biraz once kazandigi 1 milyari iade eder. Bir sure sessiz sessiz yururler. Genc yine dayanamaz sorar: - Hocam. Ne sizin cebinizdeki para miktari degisti. Ne de benim cebimdeki. Soyler misiniz biz bu .oku niye yedik ? Kurt borsaci cevap verir: - Oyle deme evladim. 2 milyarlik islem hacmi yarattik!!!

Yorum

• Göksu'yu yine A takima alirlar. Bu kadar olmaz yahu .. git gel git gel.

Yorum

• bende zaten fatihi almayanlara soyledim ve verdim o belayi. hakkimida helal etmiyor bu yonetime.
                              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                              Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• siz taraftar mısınız?

yıllardır futbolcular değişti,teknik direktörler değişti,yönetimler değişti ama hala başarılı olamadık. Bence bizim problemimiz taraftarda. Taraftarımızı değiştirelim. Bu nasıl taraftarlık ya, hepsi iyi gün dostu.Takım ne kadar kötüyse takıma o kadar çok sahip çıkmalıyız ki düzlüğe çıkalım.Siz adam gibi taraftarlık yapsanız bu takım her yıl başarılı olur. Bakıyorum da yönetim ve klübe yapmadığınız hakaretler kalmamış. Siz iyi gün taraftarısınız. Trabzonsporumuza destek yerine köstek olan, her maçta homur homur homurdanan, futbolcuları yuhalayan taraftar bozuntularını kınıyorum. trabzonspor a 10-0 yenilsede, 4 maçta sıfır puan çekse de sahip çıacak destek olacak taraftar lazım bence. Başarısızlığın tek nedeni taraftar gibi görünüp aslında bi halt olmayan kuru kalabalıktır bence.

Yorum

Yükleniyor...
                                X