Nondami bizdaha iyisine layikiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu eziklerin adamlarını burda tartışmasak diyorum görüntü açısından
Örneğin , "eğer devre arası yabancı kalecimizi kaybedersek" , gese de Leo'nun ardında kalan Aykut , ligimizin ortalama üzeri yerli kalecilerinden biri olarak Onur'un partneri olabilir . Efendiliği ile de bu kulüpte Serkan'ın kazandığı saygıyı kazanabilir .
Galatasarayın devre arası için iç piyasada para harcayabilecek durumu yok görünüyor . Aksine , nakit problemleri olacak . Bu imkanı değerlendirebiliriz .
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl bir gökhan aşkı bu böyle , 2. yarı gökhan'ın faydalı olamayacağını düşünenlerdenim ancak olası takas ihtimalleri ancak tjikuzu'ya uyar yani tji=nonda ya da tji = aydın+ s.çalık şeklindeayrıca gökhan'ı makul bir fiyata özellikle yurt dışına satmak ilk seçenek olmalı gökhan'ın gitmesi tekke'nin gelmesi bize yetmez birde saragoza'dan arizmendi'yi alırsak forvet'te sorun kalmaz
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
hala takas konuşuluyor burada, para lazım para, takasla bize verecekleri artıkları kabul edebilecek arkadaşlara bu konuda kesinlikle katılmıyorum !
6m euro civarı paraya biz bu gökhanı satarız, devre arası öyle serkan aydın felan değil kadromuza sınıf atlacak 2 nokta atışıyla 2. devreye gireriz, bunlardan birisi fatih olacaktır büyük ihtimal."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ligin futbolcuları . İçlerinde bizim şartlarımıza uyacak , bizim şartlarımızda oynayabilecek olan varsa pek ala konuşulabilir . Buna siz mi karar koyacaksınız ?
Örneğin , "eğer devre arası yabancı kalecimizi kaybedersek" , gese de Leo'nun ardında kalan Aykut , ligimizin ortalama üzeri yerli kalecilerinden biri olarak Onur'un partneri olabilir . Efendiliği ile de bu kulüpte Serkan'ın kazandığı saygıyı kazanabilir .
Galatasarayın devre arası için iç piyasada para harcayabilecek durumu yok görünüyor . Aksine , nakit problemleri olacak . Bu imkanı değerlendirebiliriz .
gökhanı verelim takasla aykutumu alalım diyorsun yani ? aykutun yanında başka kimleri istersin, gs de kadroya giremeyip bize gelince coşacağını düşündüğün oyuncular kimler ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumun cezası beni ilgilendirmez, kendin hakkında bana verdiğin imaj bakımından dedim. Çarşıda gezerken sümküren adamlara da ceza kesmiyorlar..
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhanı verelim takasla aykutumu alalım diyorsun yani ? aykutun yanında başka kimleri istersin, gs de kadroya giremeyip bize gelince coşacağını düşündüğün oyuncular kimler ?
Yazmıyorsa , başka bir şey daha diyeceğim .
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇ.Dardanelspor'da bir oyuncu var. Onu hemen almamız gerek bence. Adam süper futbol oynuyor.
Oynatacağından değil çirkeflik olsun .
Yorum
Yorum