Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vay bea 3 yıllık üye adam Fatih konusunda ilk mesajını attı
    oda dayanamadı artık baksana 3 sene herşeye sabretmiş ama fatih konusunda bugün ipleri kopartmış ilk mesajını yazmış
    ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dalga geçenler istanbul ezikleri..

Trabzonspor 1-2 maç kötü gitmeye dursun.. yönetim istifa derler, F.Tekke'yi çağırırlar olmadı hocayı kovarlar.. heralde bunlardan bihabersin.
      Şuanda Fb ve Gs taraftarları zevkten dörtköşe.

Hiç umurlarında değil Mehmet Batdal gelmiş Fatih Tekke gitmiş.

Bjk desen onlarda sorunlarıyla uğraşıyolar yani dalga geçmekle uğraşmazlar..

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        matrix

bu fatih olayı tamamen fos dimi ... burda hala inananlar var onlar adına soruyorum
        neden herkes transfer formunda matrix e bişeler soruyor?

@matrix

derin bağlantıların falan mı var

Yorum

• Transferin son gününde ilginin yoğun olduğunu bilen bazı zeka küpü medya mensuplarının işgüzarlığı hala devam ediyor,hayretle izliyorum.

Yorum

• Zenit işi yukuşa sürüyor Özak devreye girdi
            Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a transferi ile ilgili son dakika gelişmelerinde süreç şu şekilde işliyor.
            Son haftalardaki formu ile Zenit kulübü Fatih Tekke’ye izin vermiyor.
            Bunun üzerine Bakan Faruk Özak devreye girdi. Antalya’da otel yapan ünlü Azeri İş adamının Zenit’in yumuşaması için arabulucu olduğu yönünde iddialar var. Özak, girişimleri ile Fatih Tekke’nin transfer bedelinin önemli bir bölümünü de bu ünlü Azeri iş adamı tarafından karşılaması için önemli bir mesafe kat etti.
            Öte yandan, gelinen şu aşamada yönetim kurulunun bazı üyelerinin Fatih Tekke transferinin gündeme geldiği günden bu yana ortaya koydukları çekinceleri de devam ediyor. Transfer girişimlerinin bu nedenden dolayı askıya alınabilme ihtimali var.
            Ancak şu anda gelen bilgilere göre tek sorun Zenit’in işi yokuşa sürmesi.

ohooo

Yorum

• Arkadaşlar, iftar saati yaklaştıkça sinirler geriliyor. Lütfen biraz daha sakin. Biraz daha olgun. Biraz daha iyi niyetli.

Transfer mransfer yok, sakin olun.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dalga geçenler istanbul ezikleri..

Trabzonspor 1-2 maç kötü gitmeye dursun.. yönetim istifa derler, F.Tekke'yi çağırırlar olmadı hocayı kovarlar.. heralde bunlardan bihabersin.
                Eğer dalga geçmelerinden çekiniyorsan bu işlere hiç bulaşmayacaksın, gs 6 tane yediğinde ben de bütün arkadaşlarımın tepesindeydim. Bunlar işin farklı yanları. Kaldı ki bu sene o iki takımda çok iyi, ne seni ne beni görecek gözleri yok. Bjk dersen Manchesterden kaç tane yiyeceğini düşünüyor kara kara.

Bundan 2-3 yıl önce gs taraftarı Ali samiyende fatihe kupon yap dediğinde bu takımı mı bırakmıştın. Yoksa ligi 14. bitirdiğimizde aylarca evden mi çıkmadın. Milletin ağzına göre mi iş yapacağız.

Herkes istediğini desin, onlardan önce bizim kendi içimiz gerekeni diyor zaten.

Yorum

• palavracılar devam ediyor

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neden herkes transfer formunda matrix e bişeler soruyor?

@matrix

derin bağlantıların falan mı var
                    sende cevap verebiliyosan sana soralım
                    ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

matrix

bu fatih olayı tamamen fos dimi ... burda hala inananlar var onlar adına soruyorum
                      mucize hacisalihoğlu varken çok zor

dün söylediğim isimlerden olursa olur oda 100-200 milyarın hesabını yapmazsa
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ya bu Fatih konusunu ciddiye almadım ama bi taraftan içim içimi yedi ya doğruysa diye...forumda çakılıp kaldım hala da bekliyorum hayırlısı bakalık ne olacak
                        YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar yeni bir haber buldum. bunca zamandır boşa kürek çekmişiz...
                          30 kasım 1925 tarih ve 677 sayılı kanunla "TEKKE", zaviye ve türbelerin kapatılması kabul edilmiştir
                          Al işte ...
                          ben boşuna demıyorum bu başlıkta her tür action var diye
                          Komedi , Heyecan vs..
                          Oku oku zaman geçsin.....
                          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• fatih gelsede sakat zatan belediye maçına yetişmez

orasınıda düşünmek lazım

Yorum

Zenit işi yukuşa sürüyor Özak devreye girdi
                              Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a transferi ile ilgili son dakika gelişmelerinde süreç şu şekilde işliyor.
                              Son haftalardaki formu ile Zenit kulübü Fatih Tekke’ye izin vermiyor.
                              Bunun üzerine Bakan Faruk Özak devreye girdi. Antalya’da otel yapan ünlü Azeri İş adamının Zenit’in yumuşaması için arabulucu olduğu yönünde iddialar var. Özak, girişimleri ile Fatih Tekke’nin transfer bedelinin önemli bir bölümünü de bu ünlü Azeri iş adamı tarafından karşılaması için önemli bir mesafe kat etti.
                              Öte yandan, gelinen şu aşamada yönetim kurulunun bazı üyelerinin Fatih Tekke transferinin gündeme geldiği günden bu yana ortaya koydukları çekinceleri de devam ediyor. Transfer girişimlerinin bu nedenden dolayı askıya alınabilme ihtimali var.
                              Ancak şu anda gelen bilgilere göre tek sorun Zenit’in işi yokuşa sürmesi.

ohooo
                              alın size günün bomba haberi kim yazioo bunu ????
                              ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer dalga geçmelerinden çekiniyorsan bu işlere hiç bulaşmayacaksın, gs 6 tane yediğinde ben de bütün arkadaşlarımın tepesindeydim. Bunlar işin farklı yanları. Kaldı ki bu sene o iki takımda çok iyi, ne seni ne beni görecek gözleri yok. Bjk dersen Manchesterden kaç tane yiyeceğini düşünüyor kara kara.

Bundan 2-3 yıl önce gs taraftarı Ali samiyende fatihe kupon yap dediğinde bu takımı mı bırakmıştın. Yoksa ligi 14. bitirdiğimizde aylarca evden mi çıkmadın. Milletin ağzına göre mi iş yapacağız.

Herkes istediğini desin, onlardan önce bizim kendi içimiz gerekeni diyor zaten.

Yahu neden anlamıyorsun günü birlik sonuçlarla elbette dalga geçilir , ama onlar bizim genel olarak taraftar yapımızla dalga geçiyorlar.. yalan da değil yani.. 2-3 maç kazanamayınca F.Tekke sesleri yükselmiyor mu A.Aker'de ? Ben sana bizim taraftar yapımızı anlatmaya çalışıyorum.. aksini inkar edebilirmisin ? 2-3 maç kazanamayınca herkesi istifaya çağırmıyormuyuz ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X