Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet düşünüyorum, iki sebepten.
    Birincisi panik halindeler, geç oldu ama anladılar transfer yapmaları gerektiğini.
    İkincisi de bu transferlerin hiçbiri bugünün hikayesi değil, zaten üzerinde uğraşılan ama üçe beşe bakıldığı için ağırdan alınan işler.
    İstedikten sonra bu yerli transferleri bir değil, yarım gün içinde bitirirler.
    Asıl mesele Cale'yi satmayı becerip Coolank'in bile fazla itiraz etmeyeceği bir forvet alabilmek.
    Valla O'nun itiraz etmeyeceği forvet devre arasından önce gelmez...Yaşlı ve uyumsuz adam gol atıyor. Üstelik altı pasın içinde topu saklıyor, vücudunu kullanıyor...Takım arkadaşları sarılıyor yaşlı adama...Hiç de öyle takımla kavgalı gibi durmuyor...

Bu da geçer ya hu...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bir takımda kazmada olsa en az 4 tane forvet olmalıdır. Yoksa bizdeki gibi umut ile gökhanın eline bakarız, hep bugün atıcak diye bekleriz. Oysa elinde 4 forvetin olsa futbolcu biraz daha motive olur ilk 11 deki yerini korumak için.
      "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamların en çok medet umduğu 3-4 oyuncularından biri olan İsaac'i onların lehine müthiş bir anlaşma ile verdik..

Oysaki vefa borçlarıda var...
        Geçen sezonki performansı bu sezonda superligde gösterebilirse ki Fener macının son 10 dakikasında bunun işaretini verdi ,sezon sonunda iş vefaya filan bakmaz tabata'ya 8-Topuza 9 verenler Sezer'e 15 verir bizde burdan bakarız.

Yorum

• mehmet battal kim ya ne kadar kucuk dusunuyorsunuz yani bazen yonetime sizi gorunce muhabbetim artiyor umutun gokhanin oldugu takimda battallar forma giyemez giyseydi ali guzeldal ergin keles emre aygunler oynarlardi ucuncu sinif hayallerinizle takimi kucultmeyin adam 24 yasinda ne bekliyorsunuz
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Vallahi ben artık Gökhan'dan yoruldum...Colman ın attığı golü bizim forvetler atabilirmiydi sorusu akşamadan beri kafamda...Kandırmıyorum artık kendimi...Bal gibi söylüyorum hayır atamazdı....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Koskoca Trabzonspor'un 3 tane milli takım oyuncusu var. Hatta bu oyuncular da şu anda kötü bir performans gösteren Cale, gelecek vaadeden Ceyhun ve bana göre çok hantal kalan ama tecrübesi sayesinde ara sıra oynayabilen Song. Halimiz gerçekten içler acısı. Böyle bir takımla takım oyunu oynamadan kişisel özelliklerle bir şeyler yapmamız zaten mümkün değil. Sene başında takım oyunu oynuyoruz, pas yapıyoruz diye ümitlendik ama gerçekten transfere ihtiyacımız var. Hem de öyle gelecek vaadedenine değil sahiden transfere ihtiyacımız var.

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                transfer sezonu gece 12:00 demi bitiyor?
                yarın saat 18.de bitiyor
                YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Atamazdı çünkü topu önlerine alana kadar düzeltene karar verene kadar bir rakip arkalarından onları bozmuş olurdu....

Yorum

• Bir espri de benden ... Sercanı alalım

Yorum

• İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yarın saat 18.de bitiyor
                      Yarin mi bitiyormus?? Alla alla herkes bu gece saat 12de biticek diyordu//
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• isaac+para sezer istenilebilir...ayrıca manisaya verilen ferhata da para verildiğini sanmıyorum...ikili ilişkiler iyiyse alınabilir..
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Atamazdı çünkü topu önlerine alana kadar düzeltene karar verene kadar bir rakip arkalarından onları bozmuş olurdu....
                          hatta gökhan bir pozisyonda topla birlikte auta çıktı, ama hakem korner verdi

Yorum

• Oysa 92-95 kurduğumuz kadroya ne büyük paralar harcamıştık . Astronomik transferler , süper ligin en değerli oyuncuları , Avrupadan kalburüstü yabancılar .

Birde şimdiki hale bak , "3. sınıf hayaller" kurar olduk .

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              transfer sezonu gece 12:00 demi bitiyor?
                              yarın mesai saatinin bitişi ile bitiyor

Yorum

• Cengiz hocam tam da o poizsyon işte olmayacak dedirten bana... Olacak olacak dedik olmadı...Olmayacak diyelim belki bizedir inatları....

Yorum

Yükleniyor...
                                X