Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    transfer sezonu kapandımı şimdi.

Saat 17:00 da mı bitecek?
    1 eylül saat 17.00 da mesai saati bitiminde trasfer dönemi kapanacak...

Yorum

• İlk olarak Lazistan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Su Bucaspordaki Mehmet ne öyle be abi? Benim hic huyum degil dir daha dün cikmis oyuncuyu yukseklere cikarmak, ama IZMIRLI akd Bucaspor manyagi, bana göruntulerini gönderdi, gercekden saglam papuc. Size yollamaya calisiyorum ama malesef bilgisayardan cakmadim kadar beceriksizim bu konularda.
      Abi Mehmet Batdal piyasaya dün çıkmış bir oyuncu değildir.Geçen de yazdım çocuk sadece piyasa yapamadı.Batuhan'ın onda bir fiyatına en az onun kadar hatta bazı özellikleri ondan daha iyi olan bir futbolcu.Bu kadar eminim Batdal'ın futbolculuğundan.Ama yönetimimiz eminliğini çoktan yitirmiştir benim gözümde.Zaten başkan kesin Fatih Terim'e sormuştur o da almayın yaramaz demiştirTabii ki başkan da almamıştır.
      Colmandante

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        herkes ersun hoca diyor ama gecen sezon gibi bir sezon yasanmayacak daha. Gecen sezon bizi sampiyon yapamadiysa bu sezon hic yapamazdi diyorum ben. Rakiplerimizle kadro anlaminda ucurumlar var. Birse söyle düsünün, gecen sezon rakiplerimizde suanki kadro olsaydi bize en az 20 puan fark atarlardi.
        Kötünün iyisi.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          herkes ersun hoca diyor ama gecen sezon gibi bir sezon yasanmayacak daha. Gecen sezon bizi sampiyon yapamadiysa bu sezon hic yapamazdi diyorum ben. Rakiplerimizle kadro anlaminda ucurumlar var. Birse söyle düsünün, gecen sezon rakiplerimizde suanki kadro olsaydi bize en az 20 puan fark atarlardi.
          Evet o konuda haklısın ama bu sene kendi tespit ettiği eksiklikleri görüp ona göre transferleri yapıp o açıkları kapatabilirdi.. Ne de olsa kendi kurduğu kadro bu.. Gerçi bu yönetim o transferleri yapabilir miydi orası da ayrı bir konu..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Coolank abi, İbrahim Hacıosmanoğlu ile Mehmet ALi Yılmaz birleşebilir...Bu durumda yeni bir merkez- Çevre yarışı olur...İbrahim Usta sanırım merkezin adayı olur? Doğru mu ?
            Erdal kardeşim % 100 dogru bir tespit ..İzninle bazı ilaveler yapayım

İbrahim Ustanın Faruk Özakla arası ciddi şekilde iyidir ...

İbrahim Usta siyasi düşünce olarak delege bazında kuvvetli olan siyasi düşünce

ye uzak değildir sempatik ve sevimli gelir

İbrahim Usta başkanlık için bugün ya da dün çalışmaya başlamadı ciddi bir

delege kaydetti gücü var

İbrahim Usta OF sarmalını kırabilir çünkü o cephede de boş değildir

İbrahim Usta yönetimine alacagı potansiyel yöneticiler gücü olan isimler

Ama şahsen ben 3. bir isim çıkıp kongreyi alırsa hiç şaşırmam ))

Hep diyorum Türkiye de tahmin edilmeyecek tek kongre bizim kongredir

Yani listeler belli oluncaya kadar .. Son saniye de enteresan adaylar çıkabilir

Eger bu iki İbrahim arasında mücadele olursa sanki Usta daha şanslı gibi

Diger İbrahim gelirse 2. Ersun Yanal dönemi hiç şaşırtıcı olmaz

Özkan Sümer ve benzeri figürler kapıdan içeri giremez ..

Kısaca çok arkadaş inanmasa da DERİN TRABZON ne derse o olur gerçi

onların da gücü artık yavaş yavaş kırılıyor hem yaş dolayı ile hem de artık

yeni delege sayısı çok arttı

Ama Ocak ayında bence bizim yeni bir yönetimimiz olacak ...

Kongre kararı da İstanbuldaki GS maçından sonra alınır maksimum süre yani

Samet olayı bu yönetimin ipini çekti tek umudum vardı belki diyordum

O kişi de beklediğim kadar atak olmadı korktu biraz .. yoksa 1 şans olabilirdi

Transfer döneminde bu iş belli oldu süreç o gün başladı

Haaaaa mucize olur mu ))) adı üstünde mucize işte

Yeni yönetim yeni yapılanma yeni NAKLEN YAYIN İHALESİ yeni kadro

Bakacagız Erdal kardeşim ne olur ne biter

Yorum

• Aman bana ne heri...

Göndersinler hocayı, gelsin Ünal.
              Çaplarını, vizyonlarını bütün Türkiyeye ihya edip, rezil rüsva olmuş bir şekilde gitsinler.
              İntikam mı almaya çalışıyorlar bi forvet istedik diye anlamıyorum ki...

Yorum

• borcun ne önemi var anlamiyorum, cepden mi ödeyeceksiniz bu paralari?
                gs nin de borcu var ama süper takimi var, kimse borcu konusmuyor. Haaaa söyle de bir durum var, borc yapiyorsan basarinin da gelmesi lazim.

Yorum

• Parayı az bulduk demekle ve şuanki Trabzonspor'un durumunu bilmekle fiyat arttırımına gidiyorlar belli.
                  Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                  O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• Ya matrix kim bu haberleri nerden alıyo anlamadım gitti....

Yorum

• Dün gibi hatırlıyorum geçen sene Sadri Şener bir röportajında 2009 Eylül ayında tüm borçlar bitecek demişti.

Eylül ayı geldi ama borç aynı borç..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Belkide hoca zaten beş haftalığına gelmişti .
                        Acaba maçlarda hep ilk olarak en iyi oynayanı çıkarması da???? Hepten kuruntu dolduk ya....

Yorum

• bu matrix harbi matrixmi herseyi o soyluyo yada ona soruyoruz..yoksa yonetimde bi kostebekmi(latife olarak)
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün gibi hatırlıyorum geçen sene Sadri Şener bir röportajında 2009 Eylül ayında tüm borçlar bitecek demişti.

Eylül ayı geldi ama borç aynı borç..
                            o futbolcularin borcuydu yanilmiyorsam. Zaten herkesin bonservisi ödenmis, futbolculara da borcumuz yok bildigim kadariyla.

Yorum

• İlk olarak Sezgin61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya matrix kim bu haberleri nerden alıyo anlamadım gitti....
                              Yönetime çok yakın biri ve haberleri sağlam kaynaklardan alıyor kendisi..

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                battal alınmış diye tv8 de haber çıkmış ve birkaç arkadaşta alındı dedi zaten

Bucaspor Resmi Web Sitesi'ne bir bakarmısınız tv 8 ne derse desin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X