İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Lazistan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Bucaspordaki Mehmet ne öyle be abi? Benim hic huyum degil dir daha dün cikmis oyuncuyu yukseklere cikarmak, ama IZMIRLI akd Bucaspor manyagi, bana göruntulerini gönderdi, gercekden saglam papuc. Size yollamaya calisiyorum ama malesef bilgisayardan cakmadim kadar beceriksizim bu konularda.Tabii ki başkan da almamıştır.
Colmandante
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes ersun hoca diyor ama gecen sezon gibi bir sezon yasanmayacak daha. Gecen sezon bizi sampiyon yapamadiysa bu sezon hic yapamazdi diyorum ben. Rakiplerimizle kadro anlaminda ucurumlar var. Birse söyle düsünün, gecen sezon rakiplerimizde suanki kadro olsaydi bize en az 20 puan fark atarlardi.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes ersun hoca diyor ama gecen sezon gibi bir sezon yasanmayacak daha. Gecen sezon bizi sampiyon yapamadiysa bu sezon hic yapamazdi diyorum ben. Rakiplerimizle kadro anlaminda ucurumlar var. Birse söyle düsünün, gecen sezon rakiplerimizde suanki kadro olsaydi bize en az 20 puan fark atarlardi.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoolank abi, İbrahim Hacıosmanoğlu ile Mehmet ALi Yılmaz birleşebilir...Bu durumda yeni bir merkez- Çevre yarışı olur...İbrahim Usta sanırım merkezin adayı olur? Doğru mu ?
İbrahim Ustanın Faruk Özakla arası ciddi şekilde iyidir ...
İbrahim Usta siyasi düşünce olarak delege bazında kuvvetli olan siyasi düşünce
ye uzak değildir sempatik ve sevimli gelir
İbrahim Usta başkanlık için bugün ya da dün çalışmaya başlamadı ciddi bir
delege kaydetti gücü var
İbrahim Usta OF sarmalını kırabilir çünkü o cephede de boş değildir
İbrahim Usta yönetimine alacagı potansiyel yöneticiler gücü olan isimler
Ama şahsen ben 3. bir isim çıkıp kongreyi alırsa hiç şaşırmam))
Hep diyorum Türkiye de tahmin edilmeyecek tek kongre bizim kongredir
Yani listeler belli oluncaya kadar .. Son saniye de enteresan adaylar çıkabilir
Eger bu iki İbrahim arasında mücadele olursa sanki Usta daha şanslı gibi
Diger İbrahim gelirse 2. Ersun Yanal dönemi hiç şaşırtıcı olmaz
Özkan Sümer ve benzeri figürler kapıdan içeri giremez ..
Kısaca çok arkadaş inanmasa da DERİN TRABZON ne derse o olur gerçi
onların da gücü artık yavaş yavaş kırılıyor hem yaş dolayı ile hem de artık
yeni delege sayısı çok arttı
Ama Ocak ayında bence bizim yeni bir yönetimimiz olacak ...
Kongre kararı da İstanbuldaki GS maçından sonra alınır maksimum süre yani
Samet olayı bu yönetimin ipini çekti tek umudum vardı belki diyordum
O kişi de beklediğim kadar atak olmadı korktu biraz .. yoksa 1 şans olabilirdi
Transfer döneminde bu iş belli oldu süreç o gün başladı
Haaaaa mucize olur mu))) adı üstünde mucize işte
Yeni yönetim yeni yapılanma yeni NAKLEN YAYIN İHALESİ yeni kadro
Bakacagız Erdal kardeşim ne olur ne biter
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide hoca zaten beş haftalığına gelmişti .
Yorum
-
bu matrix harbi matrixmi herseyi o soyluyo yada ona soruyoruz..yoksa yonetimde bi kostebekmi(latife olarak)tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gibi hatırlıyorum geçen sene Sadri Şener bir röportajında 2009 Eylül ayında tüm borçlar bitecek demişti.
Eylül ayı geldi ama borç aynı borç..
Yorum
-
İlk olarak Sezgin61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa matrix kim bu haberleri nerden alıyo anlamadım gitti....
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebattal alınmış diye tv8 de haber çıkmış ve birkaç arkadaşta alındı dedi zaten
Bucaspor Resmi Web Sitesi'ne bir bakarmısınız tv 8 ne derse desin.
Yorum
Yorum