Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Battal gelmese de olur 2-3 hafta sakatmıs zaten...
    Bross gitsin yerine mi Ersun Hoca gelsin..
    Yanında oyunu okumayı bilen bi adamla beraber gelsin ama Ersun hoca teknik işlere baksın yardımcısı oyuncu motivasyonu ve oyuncu değişikliğine baksın...
    Allah dualarımı kabul etsin...Amin

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet Özen gelsin bari o daha iyi
      Ahmet Özen bu kadar kolay harcanmamalı.

Yorum

• Olmayacak transferi 92 aktif üyemiz görüntülüyor.
        Colmandante

Yorum

• İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ajans spor....
          Trabzonspor'a Batdal reddi!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, Trabzonspor'un talip olduğu oyuncuları Mehmet Batdal'ı, kesinlikle satmama kararı aldıklarını bildirdi.

Tarih31 Ağustos 2009 , 19:30
          Yorumlar (40)
          Arkadaşına Gönder
          Facebook'ta Paylaş
          Yazdır

Trabzonspor'a Batdal reddi!
          HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
          ya bunlar piyasayı yükseltmek için yapılmış açıklamada olabilir biz böyle haberleri çooooookk gördük

* Trabzonspor
          * Bucaspor

Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un, Mehmet Batdal'ın transferinde ısrarcı olması üzerine yönetim kurulunun bir toplantı yaptığını ve bordo-mavili kulübün sportif işler direktörü Ünal Karaman ile görüşüldüğünü söyledi.

Trabzonspor'un, Mehmet Batdal'ın bonservisi için 500 bin lira verdiğini ifade eden Bektur, şunları kaydetti:
          ''Bank Asya 1. Lig'de gol krallığında ilk sırada olan, birçok olumlu özelliği bulunan ve milli formayı 13 kez giymiş bir oyuncuyu, ederinin altında satmak, kulübe ihanet etmek anlamına gelirdi. Bu nedenle Mehmet Batdal'ı kesinlikle satmama kararı aldık. Kendisi, takımda başarıyla mücadelesine devam edecektir.''

Öte yandan, Çanakkale Dardanelspor maçında sağ ayak bileğine darbe alan genç futbolcunun, bugün yapılan kontrollerinde, bağlarında zedelenme beirlendiği, bu nedenle 2-3 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.
          biz böyle haberleri çokkkk gördük en yakın örnek gabriç

Yorum

• Haçan hoca gidecek, yönetimden baştan aşşağı gitsin bari.
            Sonra aklı başında hocasına sahip çıkacak bir yönetim gelsin, getirsinler Ersun Yanal() ı. Biz de kaldığımız yerden devam edelim.
            Ersun Yanal konusunda ciddiyim.
            Ciddi bir temizlik olursa kulüpte ve çevresinde niye gelmesin.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynı baskı her klüpte var.Bjk daha geçen sezon kendilerini şampiyon yapan hocayı yuhlamadılar mı.
              İstanbul 15 milyonluk bir şehir orda oyuncu maçtan sonra rahatça dışarı çıkabilir kimse de tanımaz onu, Ama Trabzon 200 bn nüfuslu şehir mağlubiyet sonra dışarı çıktığında herkes seni tanır Başarı için organize olacaksın başka şansın yok taraftar,futbolcu,yönetim.... Şu an farklı durum var herkes suçlu.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• acaba diyorum samet olayı hatta şenol güneş olayı da bu oyunun bir parçasımıydı paranoya başlangıcı olsa gerek..
                poetricus

Yorum

• Selçuk, paradigmalarım yıkıldı farkındamısın

Uzun süreli bir devrim öneriyorum...Vallahi...Korkmayın büyük laflar edelim anasını satayım...10 sene sonra kulübü ele geçirecek 1000 samimi adam...Bir çeşit ittihat ve terakki hareketi gibi..Ritüeller falan da olsun..Kuran ve forma üzerine yemin gibi...Ciddiyim yahu...Eski korunmalı dedim hep...Yok artık...İmparatorluk çöküyor...En azından cumhuriyet kurulsun...

Sinirliyim yazdıklarım yarın geçerli değildir
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• hadi yatin usaklar, bu saatde bukadar dedikodu, yarin ise gidecegim. Yeni gelisme olacak diye yataga gidemiyorum.
                    Hocayi göndereceklerse yarin ögleden sonra göndersinler mümkünse

Yorum

• Su Bucaspordaki Mehmet ne öyle be abi? Benim hic huyum degil dir daha dün cikmis oyuncuyu yukseklere cikarmak, ama IZMIRLI akd Bucaspor manyagi, bana göruntulerini gönderdi, gercekden saglam papuc. Size yollamaya calisiyorum ama malesef bilgisayardan cakmadim kadar beceriksizim bu konularda.

Yorum

• Ersun Yanal'ı arayacağım aklıma bile gelmezdi.

Neyse artık Güneş ufuktan doğar.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Mehmet Ali beye bırakın Trabzonspor'u şehrin altın anahtarını vermediğiniz sürece gelmez.
                          Previously on yeniden yapılanma .Alakasız olucak bir abimden Trabzonspor'un 150 trilyon borcu olduğunu duydum doğrumudur?

Yorum

• herkes ersun hoca diyor ama gecen sezon gibi bir sezon yasanmayacak daha. Gecen sezon bizi sampiyon yapamadiysa bu sezon hic yapamazdi diyorum ben. Rakiplerimizle kadro anlaminda ucurumlar var. Birse söyle düsünün, gecen sezon rakiplerimizde suanki kadro olsaydi bize en az 20 puan fark atarlardi.

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet Ali beye bırakın Trabzonspor'u şehrin altın anahtarını vermediğiniz sürece gelmez.
                              Previously on yeniden yapılanma .Alakasız olucak bir abimden Trabzonspor'un 150 trilyon borcu olduğunu duydum doğrumudur?
                              o abi ya nihat ustada garson, yada klubun musabecisi olmalı. değilse inanmayınız...

Yorum

• transfer sezonu kapandımı şimdi.

Saat 17:00 da mı bitecek?

Yorum

Yükleniyor...
                                X