İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebattal işi yatmıştı noldu..
battal alınmış diye tv8 de haber çıkmış ve birkaç arkadaşta alındı dedi zatenDallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon Ersun Yanal gittikten sonra birçok yorumcu, Hakan Ünsal, Mehmet Demirkol vb. hepsi Trabzonsporun bu sezonu mumla arayacağını söylemişti. Ben ışıldak ile arıyorum..Karanlığa gömüldüm iyice..
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide hoca zaten beş haftalığına gelmişti .
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler neler oluyor hıc bısey anlamadım bırısı ozet gecsın
ünal hoca oluyor.
m.battal yarın geliyor...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe hepsine hastirin lan demiştim...Hatta gazeteden arkadaşlara da...
Yorum
-
İiy tarafından bakalım. Demek ki bizim takım çok kötü değil oynamıyor ...Kötü tarafından bakalım. Trabzonspor da bu oyunlar oynanıyorsa gecenin bu saatinde ben neden burdayım?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebattal alınmış diye tv8 de haber çıkmış ve birkaç arkadaşta alındı dedi zatenI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparası varmı mehmet ali yılmazın varsa gelsin..
Sayet baskan gidecekse ben cok üzülürüm.
Yorum
-
Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca gidiyor.
ünal hoca oluyor.
m.battal yarın geliyor...
ünal mı atcam kendimi şimdi camdan
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca gidiyor.
ünal hoca oluyor.
m.battal yarın geliyor...Colmandante
Yorum
Yorum