Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla bu güne gelmemizin sebebi ne hocadır ne Ünal Karamandır ne taraftar...Yö- ne-tim...Lafı dolaştırmanın anlamı yok...Ayan beyan ortada ki Trabzonspor yönetilmiyor...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önceki sezonlarda günah kecisi hüseyin di,simdi sira tayfuna geldi anlasilan.

Tayfunun hicbir sucu yoktur,adami verimli olamayacagi yerde oynatirsan gerekene katlanacaksin.

Bu takimi yillardir sagbeksiz oynatanlar utansin.

Koy bakalim tayfunu stopere oynamiyor mu,song kadar verimli olamazsa ben de bu isi bilmiyorum...
      aynısını serdar balide söylemişti

Yorum

• rakibi yarı shasına hapsetmek istiyosan beklerin rakip ceza shası etrafında olmak zorunda, stoperlerin orta sahaya kadar cıkıp alanı daraltmak zorunda, orta sahandaki oyuncuların ofansif anlamda yaratıcı olmalı, top rakipde iken anında basabilmeli... beklerimiz ofansa cok az cıkıyor, özellikle cale, orta sahamızda cok az basıyoo... en öenmli ihtiyacımız bizi orta sahada yonledirecek bi oyuncu ben szymek i cok arıorum bu takımda.. bir orta saha ve bir sag bek bu sezon cok acil ilınmalı.. devre arası forvet ve stoper almalıyız. en buyuk eksiğimiz takımın kalitesi colman, selcuk, tjikuzu yada ceyhun bu üçlü ancak bir bucuk iki oyuncu yapıo ve bi eksik oynuyoruz orta da acil orta saha.....

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla bu güne gelmemizin sebebi ne hocadır ne Ünal Karamandır ne taraftar...Yö- ne-tim...Lafı dolaştırmanın anlamı yok...Ayan beyan ortada ki Trabzonspor yönetilmiyor...
          Şamil Ekinci'yi ayrı bir yere koyarsak, gerçekten yönetildiği bir dönem hatırlıyor musunuz?

Yorum

• Erdal abi, Trabzonspor yonelitiyor fakat is bilmeyenler ve disaridan yonetiliyor. Ben buna adim gibi eminim.

Yorum

• Hep forvetlerimizin beceriksizliğinden, yetersizliğinden bahsediyoruz. O zaman klasik forvetsiz oynamayı deneyelim. Benim de önerim şudur:
              Not: Baştan söyleyeyim 7 yabancılı olduğunun farkındayım. Slyva'nın yerine Onur'u, Cale'nin yerine Ferhat'ı, Song'un ya da Colman'ın yerine Serkan'ı koyup bunu 6 yabancılı yapabilirsiniz. Ama ne olur öndeki üçlüye dokunmayın.

---------------------------Slyva--------------------------------------
              Song ------------- Giray-----------------Egemen------------------Cale
              ----------Selçuk-------------Ceyhun------------Colman---------------
              Yattara-------------------Alanzinho-----------------------------Gabric

Topu yere indirip seri oynayabilecek bir kadro. Biraz savunma yönünden sıkıntılı olabilir ama denenmeye değmez mi?
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Tayfun stoper oynatıyorsak kaleyede iyi penaltı kurtarabilen bir kaleci lazım. O zaman olabilir.

Yorum

• Emrah, bu söylediğini düşünmüyor değilim...Yani orta sahadaki üçlüyü...Geçen sene Hüseyin var o sebeple kendilerini gösteremiyorlar dedik...Bu sene de takım öyle kötü ki onlar da diğerlerine uyuyor diyoruz. Ya da diğerleri onlara uyuyor...Gün geçtikçe Trabzonspor hakkıında konuşmak zorlaşıyor...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak sessiz_0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynısını serdar balide söylemişti

kesinlikle katılıyorum stoper de cok iii olcktı eger körelmediyse.... yazık ediyoruz tayfuna...

Yorum

• Acaba yönetimde şampiyon olacağımıza inanan varmı..?
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Orta sahası gerekli gereksiz şişirmelerle doldurulmuş bir takımın iyi olduğunu söylemek yanlış. Ha madem iyiyiz de neden liderden 8 puan gerideyiz ?
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          teknik heyet ekip işidir. şu anda sorumlu arıyoruz. takımı üç başlılığın yarattığı fitne yemektedir. günün sonunda sabah yazdığım mesajımın desteklendiğini görmek beni mutlu etti. sağduyulu, menfaat gözetmeden, sadece renklere aşık büyük trabzonspor taraftarı olan sizleri saygıyla selamlıyorum. çıkarıyla düşünenler asla gerçekleri göremezler.
                          son olarak hugo+metin+ünal:ya 3 üde gitsin
                          ya da bunlardan sadece biri kalsın...
                          broos diyadin gitmeli bir an önce ünal karaman hiç gelmemeliydi zaten. trabzonumuzu kimlere emanet ettiler ya biraz önce bir arkadaşın dediği gibi biz bank asya dan yeni gelen takımlara dolu dolu puanları dağıtıyoruz istanbul ağaları gelince ne yapacağız bilmiyorum

Yorum

• Bu hafta galip geldiğimiz takdirde yine avantajlı bir duruma gelebiliriz aslında. Beşiktaş-Galatasaray ve Bursaspor-Fenerbahçe maçları var, bizim bu haftayı kayıpsız atlatmamız bu kriz ortamında bize epey nefes aldırır.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Katılıyorum size bende Selçuk ve Colman'ın 1 yıllık şansı değerlendiremediğini düşünüyorum orta sahamızda basan adam yok. Sağ bek ve santraforu zaten bilmiyen yok. Ama takımın mevcut kadrosu iyi bir teknik yönetimle Manisa Diyarbakır gibi takımları rahat yener. Buna katılıyormusunuz?
                              Şimdi bir de şöyle bakmak lazım olaya;bu takımların hepsi,Toulouse dahil,kapandılar bize karşı.Şöyle açık oynayan bir takıma karşı izleyemedik takımı henüz.
                              Dün akşam Bursa da 4-5-1 oynadı.Kapandılar.Kapalı takımları açacak bir oyun planımız yok maalesef.Tek santrafor ve Yattara'sız,Alanzinho'suz kolay kolay gol bulamayız kapanan takımlara karşı,pozisyon bulamayız.
                              Bursa maçındaki 11 açık veren takımlara karşı etkili olur mu,bence olmaz.
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Oyuncularımızın vücutlarında sorun var adrenalin salgılamıyor vücutları. Bana katılan yok mu?

Yorum

Çalışıyor...
                                X