Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• medyatrabzon diyodu iftar sonrası toplantı vardı. o ne oldu?
    ericsonun portekizdeki otel odasına sızan medyatrabzon oraya sızamadı mı?

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      golcumuz yok dıyenler her macı golcumuz olmadıgı ıcın mı kaybedıyoruz.

sız de kucukken sadece hep gol mu atmak ısterdınız.

futbol santraforlardan ıbaret degıldır.

bır takım rakıbı boguyor,sağlı sollu atak yapıp pozısyon buluyorsa ve santrafor gercekten becerıksızse golcu gerek.

fakat dıyarbakır ve touluse macında ne rakıbı bogduk ne de tas gıbı top oynadık.

alınan skor takımın nefesıdır.nefesımız yetmedı.

bır sag bek-afolabı ve on lıbero al bak ne oluyor takım.

futbol santrofordan ibaret değildir doğru

ama bir önceki mesajında ön liberosu Tjikuzu olan takımın şampiyonluk şansını da sormuşsun

Futbol ön liberodan da ibaret değil

Yorum

• gs şampiyon olurken kadrosunda saidou vardı.
        samuel johnson çok kaliteli futbolcuydu ya fb de.
        tjikuzu nun bunlardan ne eksiği var?

tjikuzu kendi diyor (bjkli)ernst benim werder bremende yedeğimdi diye...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olay budur,ne zaman gökhan ya umut un yedek kalmasi degilde Trabzonsporun menfaatleri önde olursa o zaman kazaniriz.

Milli forvet semih bizde olsaydi,inaniyorum ki transfer yapilmamasi icin kampanya baslatilirdi.

Daha düne kadar ne deniyordu,forvet ancak gökhan ve umut a alternatif olmali.

Degil mi futbalski 60?
          Cafer abi forvet şart bunu geçen yıl konustuk ben pivot santrafor alınsın bu takım içerde hiç zorlanmaz demiştim ama Hoca tek forvet oynatmayı istiyorsa Gökhan'a şans verilmeli ve onu zorlayacak bir isim alınmalı hava toplarında etkili olsun ki maç tıkandığında o girsin ya da ikisi oynasın.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cafer abi forvet şart bunu geçen yıl konustuk ben pivot santrafor alınsın bu takım içerde hiç zorlanmaz demiştim ama Hoca tek forvet oynatmayı istiyorsa Gökhan'a şans verilmeli ve onu zorlayacak bir isim alınmalı hava toplarında etkili olsun ki maç tıkandığında o girsin ya da ikisi oynasın.
            dedigin tipte alinacak tek topcu var novakovic kölnden ayrilacakmis maliyetide ucuza olur..belkide ilgileniyordur Yönetim.

Yorum

• "Son alınan Battal’ı kullanın yada elinizdeki kanat oyuncularını forvet olarak deneyin."

Ferat Sahin´in yazisindan ufak bir alinti..

Biz Mehmet Battal´i aldikta haberimiz mi yok?
              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dedigin tipte alinacak tek topcu var novakovic kölnden ayrilacakmis maliyetide ucuza olur..belkide ilgileniyordur Yönetim.
                Çift forvet oynanacaksa tabiki alınsın Novakovic yerden de havadan da etkili iyi bir santrafor geçen yıl Köln'ün en önemli silahlarındandı ama maliyeti konusunda ucuz olacağını pek sanmıyorum.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

Yönetim ve ilgilenmek kulağımıza çok uzak sözler bunlar
                  Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gs şampiyon olurken kadrosunda saidou vardı.

Son dediğin doğrumuymuş bi bakalm.Yani tjikuzunun dediği

Tjikuzu 99/2003 yılları arasında Werderde oynamış
                    Ernst 2000/2005 yılları arasında Werderde oynamış

Bu adamların 2000/2001-2001/2002-2002/2003 sezonlarında aynı kadroda oldugunu görüyoruz.

Bakalım bu sezonlarda kim kaç maç yapmış
                    2000/2001 Tjikuzu (13) maç,Ernst (28) maç
                    2001/2002 Tjikuzu (22) maç,Ernst (27) maç
                    2002/2003 Tjikuzu (8) maç,Ernst (31) maç

3 sezon Toplamda
                    Tjikuzu 43 maç
                    Ernst 86 maç

Yani Ernst tam olaarak Tjikuzunun 2 katı maç yapmış.

Kim kimin yedeğiymiş çok net...

Saygılar

Yorum

• Dünkü maci izledikden sonra, sagbek transferinin en az forvet transferi kadar önemli oldugunu düsünüyorum...

Gignac'in ilk golünü hatirlayin,...

Tayfun Toulouse'un siyahi futbolcusu kafaya cikarken, Gignac'in yaninda olsa öyle bir vurus yapabilir mi?...Tayfun'un Egemen'in gölgesinde (arkasinda!) ne isi var?...

Bu golün ne ortasahanin cökmesi ile, ne de forvetlerin verimsizligi ile ilgisi var...
                      Bu gol sadece sagbek'in topa bakarken pozisyonunu kaybetmesinin ürünü...

Sagbek kim oynarsa oynasin (Serkan veya Tayfun) hicbir zaman geri dörtlünün diger üc takim arkadaslari ile uyumlu oynayamiyor.

Tayfun ve Serkan ne geri dörtlünün saginda oynayabilirler, ne de (dün aksam oldugu gibi) bu pozisyonun önünde, sagacikda...

Bunda israr ederseniz, (dün aksam 3. golde oldugu gibi!) sagbekimiz Serkan topu (cezasahasi hizasinda!) ortalamaya calisir, basaramadiginda ellerini belinde pozisyonu seyreder...

Not: Golü atan Mansare o an Serkan'in iki metre uzaginda idi, yani Serkan'dan kendi kalesine daha yakin, bizim kaleye daha uzak. Devaminda Serkan topu onun basina nisanladi ve pozisyon gelisdi...

Yönetim sagbek transferini önemsemiyor ama bu durum dün aksam takima cok pahaliya patladi ve patlamaya devam edecek.
                      En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 22.08.2009, 02:16.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gs şampiyon olurken kadrosunda saidou vardı.

İlk olarak element61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son dediğin doğrumuymuş bi bakalm.Yani tjikuzunun dediği

Tjikuzu 99/2003 yılları arasında Werderde oynamış
                        Ernst 2000/2005 yılları arasında Werderde oynamış

Bu adamların 2000/2001-2001/2002-2002/2003 sezonlarında aynı kadroda oldugunu görüyoruz.

Bakalım bu sezonlarda kim kaç maç yapmış
                        2000/2001 Tjikuzu (13) maç,Ernst (28) maç
                        2001/2002 Tjikuzu (22) maç,Ernst (27) maç
                        2002/2003 Tjikuzu (8) maç,Ernst (31) maç

3 sezon Toplamda
                        Tjikuzu 43 maç
                        Ernst 86 maç

Yani Ernst tam olaarak Tjikuzunun 2 katı maç yapmış.

Kim kimin yedeğiymiş çok net...

Saygılar
                        araştırmanız, hevesiniz önünde öncelikle ben saygıyla eğiliyorum.
                        ben herhangi bir iddia da bulunmadım; tjikuzu'nun dediklerini hatırlatmak istedim.
                        söz edilen zamanlar sakatlık, teknik adam değişikliği veya başka birşey olmuşmu acaba onu bulabilir miyiz? bulsak elimize ne geçer...

Yorum

• Hüseyin´in ayrilmasiyla defans sorunlari kabak gibi ortaya cikti. Takimda top calabilen oyuncu yok!
                          Ortasahada yigilma var, o bölgeye transfer mi yapilir? Yigarsan ayni tarz oyunculari oraya o bölge hala siritir iste!

Gökhan´la Umut yanyana oynadi mi, resmen 10 kisi oynuyoruz, tek forvet oynuyoruz hala ayni!

Tamam forvetimiz yeterli diyecekseniz, niye Tjikuzu ve Colman´i (kiralik) gönderip, yerine Atiba ve Arango´yu almadiniz?

Niye hala Song bu takimda?

Niye bu takimin sagbeki yok?

Eger takimi rahatlatacak Santrafor´u almiyorsunuz, yukaridaki eksikleri tamamlayin bari be!!!
                          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Novakovicin kulüblen sorunu varmis sorun cözülmez ise ayrilcakmis bazi milli maclar icin izin vermiyormus kulübü ...Bircok teklif almis caba bizde yaptikmi teklif ?

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hüseyin´in ayrilmasiyla defans sorunlari kabak gibi ortaya cikti. Takimda top calabilen oyuncu yok!
                              Ortasahada yigilma var, o bölgeye transfer mi yapilir? Yigarsan ayni tarz oyunculari oraya o bölge hala siritir iste!

Gökhan´la Umut yanyana oynadi mi, resmen 10 kisi oynuyoruz, tek forvet oynuyoruz hala ayni!

Tamam forvetimiz yeterli diyecekseniz, niye Tjikuzu ve Colman´i (kiralik) gönderip, yerine Atiba ve Arango´yu almadiniz?

Niye hala Song bu takimda?

Niye bu takimin sagbeki yok?

Eger takimi rahatlatacak Santrafor´u almiyorsunuz, yukaridaki eksikleri tamamlayin bari be!!!
                              Tjikuzu niye alindi kiralik verilebilmesi icinmi colmana 2 milyon euro veren varsa hemen satacaksin...Bu takima Ernst tarzinda bir önlibero lazimdi tjikuzu degil...Maniche bosdaydi niye alinmadi sonucta kolne gitti...Yönetim geldiginden beri 30 transfer yaptiysa 25 yanlis transfer...Lemiyede hak vermeye basladim colmani alacana neden zamaninda özeri almadin..?

Yorum

Novakovicin kulüblen sorunu varmis sorun cözülmez ise ayrilcakmis bazi milli maclar icin izin vermiyormus kulübü ...Bircok teklif almis caba bizde yaptikmi teklif ?
                                Köln´lü Novakavoic ise Müthis olurdu...
                                gecen Sene o olmasaydi Köln kesin olarak 2. ligdeydi...
                                Bugün hem Podolski ile tek forvet oynamak isteyen bir Soldo var...
                                hemde Problem´li Nova-Köln iliskisi...

iyi bir Transfer olurdu
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X